z.usmiechem 07.03.09, 20:11 może już czas by zmienić zdjęcie w nagłówku ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: weekendo 11.03.09, 11:22 o kurcze, dopiero teraz zobaczyłam ten wątek :) Nie ma sprawy! masz jakąś propozycję? :) Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: weekendo 11.03.09, 16:13 weekenda napisała: > o kurcze, dopiero teraz zobaczyłam ten wątek :) > > Nie ma sprawy! masz jakąś propozycję? :) - myślę, że możnaby zmieniać zdjęcie stosownie do pór roku. Jeżeli nie masz własnych zasobów, na pewno forumowe koleżeństwo pomoże. A może wprowadzić konkursy na zdjęcie miesiąca i w nagrodę powisi sobie takie w nagłowku ? Na początek proponuję Twoje zdjęcie w górskiej zimowej scenerii. Wielu przecież tu ciekawych jak wyglądasz. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: weekendo 11.03.09, 20:00 Kuszące ale poczekam aż wszyscy będa mieli taką możliwość. Wówczas z przyjemnością poznam współpisaczy :) Swoich zasobów mam aż nadto. To co wciąż tu wisi, jest jednym z nich. Ale jeśli ktos ma ochotę aby powisiało jego zdjęcie bardzo proszę! Wystarczy wysłać na moją skrzynkę. To co? czekam na propozycje. Tak? Jeśli będzie ich kilka - poddam pod głosowanie. Mam nadzieję, że nowego forum fotograficznego tu nie zrobimy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: weekendo 30.03.09, 12:42 skoro tyle czasu nie możesz się zdecydować, to ja proponuję to : picasaweb.google.pl/mauritius.ho/HankaZMisiem#5318650384788376706 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: weekendo 30.03.09, 14:39 Nie dostałam żadnych propozycji, więc stwierdziłam, że taki stan Wam pasi. Jakby co - temat wciąż aktualny. Dziękuję z.uśmiechem za pierwsze propozycje. Kto przedstawi następne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: weekendo 01.04.09, 19:24 no to może wybirz sobie któreś z tych: picasaweb.google.pl/mauritius.ho/22luty09# :) Odpowiedz Link Zgłoś