jozefow360.pl 27.10.10, 13:11 zapraszamy jozefow360.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateusz.wlodarczyk Re: jozefow360.pl 27.10.10, 18:34 A to moje amatorskie panoramy: -Urząd Miasta -Łąka -Droga 801 (w casie remnotu mostu) -Świder Zapraszam do oglądania Odpowiedz Link
ameliaaa78 Re: jozefow360.pl 28.10.10, 09:42 ale fajna technologia proponuje jeszcze zrobic cypel nad Wisłą pomnik Lotnika i coś z Michalina gratuluje pomysłu! Odpowiedz Link
mateusz.wlodarczyk Re: jozefow360.pl 28.10.10, 11:18 Ja planuje w weekend wybrać się na spacer po Józefowie i zrobić kilka nowych panoram Odpowiedz Link
maciekkorwin Re: jozefow360.pl 28.10.10, 13:02 Dzięki za odzew i zainteresowanie moimi zdjęciami panoramicznymi na jozefow360.pl. Będę starał się uzupełniać galerię o następne miejsca z Józefowa. Mateusz panoramy są Ok, trzeba tylko je trochę dopracować w postprodukcji i rób na tif. Trzeba poprawić manualnie łączenia przy składaniu poszczególnych zdjęć lub robić większa liczbę ujęć.Ważny jest też retusz! Pozdrawiam Maciej Korwin-Dębała Odpowiedz Link
megiifasolka Re: jozefow360.pl 28.10.10, 23:18 to już wyższa szkoła jazdy. Mi się już podoba. Odpowiedz Link
mieszkaniecjozefowa Re: jozefow360.pl 29.10.10, 08:35 Ekstra strona, ekstra zdjecia, czekamy na wiecej. Moze warto cos takiego nad Wisla zrobic lub na Gorze Lotnika, choc tam panoroma juz troche zarosla, ale moze jakby z jakiejs drabiny podzialac? Podoba mi sie ze potencjalny radny ma takie oko na Jozefow )\ Odpowiedz Link
mateusz.wlodarczyk Re: jozefow360.pl 01.11.10, 17:58 Moja nowa panorama: Centrum Józefowa nocą PS: Tworzę panoramy niezależnie i nie mam nic wspólnego z Panem Maciejem, stroną internetową jozefow360.pl, ani tym bardziej z Komitetem Wyborczym "Kocham Józefów" Odpowiedz Link
mateusz.wlodarczyk Kilka nowych panoram 18.05.11, 22:37 Wiem że wątek stary bo jeszcze z przed wyborów ale zrobiłem kilka nowych panoram nad Świdrem. Oto one: -Ścieżka wzdłuż rzeki -Pod mostem drogowym -Brzeg Świdra 1 -Brzeg Świdra 2 i jeszcze brzeg w Otwocku (Do obejrzenia potrzebna aktualna wtyczka do przeglądarki:Adobe Flash Player) Za wszelkie błędy i niedociągnięcia przepraszam. W czerwcu, w wolnym czasie planuje porobić więcej takich panoram w całym Józefowie. Wtedy będę musiał poszukać nowego serwera na którym wszystkie panoramy będę mógł prezentować razem i bardziej estetycznie tak jak jozefow360.pl, ale na to jeszcze mam czas. Odpowiedz Link
rafalfed Re: Kilka nowych panoram 18.05.11, 23:59 > W czerwcu, w wolnym czasie planuje porobić więcej takich panoram w całym Józ > efowie. Wtedy będę musiał poszukać nowego serwera na którym wszystkie panor > amy będę mógł prezentować razem i bardziej estetycznie tak jak jozefow360.pl, a > le na to jeszcze mam czas. Kolego daj znać na priv to coś się wymyśli z serwerem Odpowiedz Link
jozef_uff Re: jozefow360.pl 18.05.11, 23:53 prośba do admina strony jozefow360.pl o rozwiązanie problemu...... ..... nie wszyscy mają antywirusy na kompach Odpowiedz Link
jozefow360 Re: jozefow360.pl 19.05.11, 15:59 Dzięki za info mieliśmy atak na serwer. W tej chwili zakażone pliki są zlikwidowane. Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link
jozef_uff Re: jozefow360.pl 19.05.11, 18:56 No to właśnie byłem na stronie, widziałem i podziwiałem. Kawał dobrej roboty - wielkie gratulacje 3m się, pozdrawiam: Krzysztof Odpowiedz Link