mareczkowa 11.01.11, 10:39 Witam, czy mozecie polecic dermatologa dla doroslych w naszej okolicy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konopielka80 Re: dermatolog w okolicy 11.01.11, 14:00 Polecić nie...ale odradzić tak. Pani Waleria Mordarska z naszej przychodni, byłam u niej raz, nic nie pomogła, wrecz zaszkodziła. Odpowiedz Link
surmia Re: dermatolog w okolicy 11.01.11, 14:53 Też raz byłam u naszej pani dermatolog. Też więcej nie pójdę, hihi. Fajny jest dr Makarewicz w przychodni w Świdrze. Ja byłam u niego prywatnie, ale pewnie można się zapisać na bezpłatną wizytę w ramach ubezpieczenia. Nie wiem czy jest dobry. Mnie pomógł w kilku sprawach niezbyt poważnych i w jednej bardzo poważnej. Dodatkowo jest szalenie sympatyczny Odpowiedz Link
grudziaz Re: dermatolog w okolicy 11.01.11, 22:47 Falenica Niestety prywatnie i niestety trzeba się wcześniej umówić telefonicznie ale za to wie co robi: Gabinet Dermatologiczny prof. dr hab. med. Andrzej Langner. Adres: Trocinowa 48, 04-927 WARSZAWA. Telefon: 22-8729036 Odpowiedz Link
mareczkowa Re: dermatolog w okolicy 12.01.11, 08:35 bardzo dziekuje. Bylam w naszej przychodzni i wlasnie dlatego szukam innego dermatologa Odpowiedz Link
czarbox Re: dermatolog w okolicy 12.01.11, 20:46 troche daleko, ale: dermatolog-garwolin.pl Odpowiedz Link
mareczkowa Re: dermatolog w okolicy 13.01.11, 11:35 200 zl za wizyte - kurcze drogo troche, tym bardziej, ze na jednej wizycie sie raczej nie skonczy. A przychodznie w Otwocku - moze ktos zna dermatologa, do ktorego warto isc, tylko zeby bylo troszke taniej Odpowiedz Link
jozefinka78 Re: dermatolog w okolicy 13.01.11, 12:31 Ja jeździłam z dzieckiem do poradni dermatologicznej w szpitalu na Bursztynowej w Międzylesiu. Nie robili kłopotów, że bez zapisu, w nagłych przypadkach myślę, że przymykają oko.... No i najważniejsze, że pomogła, w przeciwieństwie do p. M. z Józefowa...... Odpowiedz Link
hanka31 Re: dermatolog w okolicy 13.01.11, 15:25 dr n med Aldona Ceregra, Falenica zaraz za przychodnią, jest dermatologiem a ponadto pediatrą. Miła, kompetentna. Jak potrzeba podam telefon.Wizyta 100 zł. Odpowiedz Link
konopielka80 Re: dermatolog w okolicy 14.01.11, 20:36 W przychodni na Batorego przyjmuje dr Brzeska. Ona tam pracowala juz w latach 80tych. Dobrych wspomnien nie ma, ale te wizyty byly jeszcze w innych czasach... Odpowiedz Link
longhaireu Re: dermatolog w okolicy 16.01.11, 10:09 Polecam -dr Dorota Mączyńska Przyjmuje w Imperium Zdrowia i Urody ul.Wyszyńskiego 6A tel 22/615-48-10 konsultuje bezpłatnie ,jesli zaczyna leczenie okresla dokładnie kwotę za wizytę-nie więcej niz 80 zł z powazaniem Veronica Kaniowska(nie jest to reklama) Odpowiedz Link