Dodaj do ulubionych

dermatolog w okolicy

11.01.11, 10:39
Witam, czy mozecie polecic dermatologa dla doroslych w naszej okolicy?
Obserwuj wątek
    • konopielka80 Re: dermatolog w okolicy 11.01.11, 14:00
      Polecić nie...ale odradzić tak.
      Pani Waleria Mordarska z naszej przychodni, byłam u niej raz, nic nie pomogła, wrecz zaszkodziła.
      • surmia Re: dermatolog w okolicy 11.01.11, 14:53
        Też raz byłam u naszej pani dermatolog. Też więcej nie pójdę, hihi.
        Fajny jest dr Makarewicz w przychodni w Świdrze. Ja byłam u niego prywatnie, ale pewnie można się zapisać na bezpłatną wizytę w ramach ubezpieczenia.
        Nie wiem czy jest dobry. Mnie pomógł w kilku sprawach niezbyt poważnych i w jednej bardzo poważnej.
        Dodatkowo jest szalenie sympatyczny wink
        • gosia61341 Re: dermatolog w okolicy 11.01.11, 20:04
          Mnie też dr.Mordarska nie pomogła wink
    • grudziaz Re: dermatolog w okolicy 11.01.11, 22:47
      Falenica
      Niestety prywatnie i niestety trzeba się wcześniej umówić telefonicznie ale za to wie co robi:
      Gabinet Dermatologiczny prof. dr hab. med. Andrzej Langner. Adres: Trocinowa 48, 04-927 WARSZAWA. Telefon: 22-8729036
      • mareczkowa Re: dermatolog w okolicy 12.01.11, 08:35
        bardzo dziekuje. Bylam w naszej przychodzni i wlasnie dlatego smile szukam innego dermatologa
        • czarbox Re: dermatolog w okolicy 12.01.11, 20:46
          troche daleko, ale:
          dermatolog-garwolin.pl
    • mareczkowa Re: dermatolog w okolicy 13.01.11, 11:35
      200 zl za wizyte - kurcze drogo troche, tym bardziej, ze na jednej wizycie sie raczej nie skonczy. A przychodznie w Otwocku - moze ktos zna dermatologa, do ktorego warto isc, tylko zeby bylo troszke taniej
      • jozefinka78 Re: dermatolog w okolicy 13.01.11, 12:31
        Ja jeździłam z dzieckiem do poradni dermatologicznej w szpitalu na Bursztynowej w Międzylesiu. Nie robili kłopotów, że bez zapisu, w nagłych przypadkach myślę, że przymykają oko.... No i najważniejsze, że pomogła, w przeciwieństwie do p. M. z Józefowa......
        • hanka31 Re: dermatolog w okolicy 13.01.11, 15:25
          dr n med Aldona Ceregra, Falenica zaraz za przychodnią, jest dermatologiem a ponadto pediatrą. Miła, kompetentna. Jak potrzeba podam telefon.Wizyta 100 zł.
      • konopielka80 Re: dermatolog w okolicy 14.01.11, 20:36
        W przychodni na Batorego przyjmuje dr Brzeska. Ona tam pracowala juz w latach 80tych. Dobrych wspomnien nie ma, ale te wizyty byly jeszcze w innych czasach...
    • longhaireu Re: dermatolog w okolicy 16.01.11, 10:09
      Polecam -dr Dorota Mączyńska Przyjmuje w Imperium Zdrowia i Urody ul.Wyszyńskiego 6A tel 22/615-48-10
      konsultuje bezpłatnie ,jesli zaczyna leczenie okresla dokładnie kwotę za wizytę-nie więcej niz 80 zł
      z powazaniem
      Veronica Kaniowska(nie jest to reklama)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka