Dodaj do ulubionych

DO RADNEGO KOŁODZIEJA

22.03.11, 17:09
Panie Pawle,
Trumnowóz Kondeja straszy dzień w dzień na skrzyżowaniu Kopernika i Lelewela.A przecież na skrzyżowaniu nie wolno parkować.Kierując się tym przepisem uprzejmie proszę o spowodowanie natychmiastowego usunięcia tego pojazdu ze skrzyżowania.Dodam,że ów pojazd stoi tam regularnie w godzinach pracy.Czyli wtedy,kiedy pana nie ma w Józefowie.Niemniej jednak jeszcze raz proszę o pomoc i interwencję u odpowiednich służb celem załatwienia na stałe sprawy,o której ośmielam się publicznie napisać.
Obserwuj wątek
    • fajnymazzon Re: DO RADNEGO KOŁODZIEJA 22.03.11, 19:09
      A którego kondeja jeśli można spytać???
      i czemu tak panu przeszkadza ???
      • marcin_jozi Re: DO RADNEGO KOŁODZIEJA 23.03.11, 11:16
        jeśli ktoś ma problemy ze źle parkującymi samochodami to może zgłosić to do odpowiednich służb sam - nie wymaga to protekcji radnych
        • jozee Re: DO RADNEGO KOŁODZIEJA 18.04.11, 20:07
          Szanowni Państwo,jadąc Lelewela mamy całkowicie zasłoniętą widoczność na skrzyżowaniu z Kopernika.Bo trumnowóz ze strzałką reklamową stoi dzień w dzień na tym skrzyżowaniu.Przepraszam państwa za dręczenie tym wątkiem,ale co to da,że ja zgłoszę ten fakt na policji?Jednago dnia pojazd zniknie,innego pojawi się znowu.W związku z tym ponownie zwracam się w otwartym publicznie środowisku o sprawienie, żeby skrzyżowanie Kopernika Lelewela nie stanowiło zagrożenia w ruchu.
          • artreson12 Re: DO RADNEGO KOŁODZIEJA 18.04.11, 23:28
            ja jerzdże tamtędy co dzień i mnie on nie przeszkadza, stoi na poboczu, nie ma tam zakazu parkowania więc chyba nie łamie żadnych przepisów, wzdłuż ulicy stoi tam wiele innych aut, więc jadąc i tak trzeba zachować szczególną ostrożność.......
            • 0bywatelx Re: DO RADNEGO KOŁODZIEJA 19.04.11, 09:00
              czyżby artreson 12 znalazł motyw działania naszej gwiazdy forum? Policji nie można wezwać, bo samochód może stać w tym miejscu, to niech radny Kołodziej załatwi ten wyimaginowany problem. Podkreślić chcę, że nie mam nic przeciwko aktywizacji radnych, uważam jedynie, że forum to marne miejsce, bo oprócz Mariusza poza wyborami nie zagląda tu żaden z nich, a jozee mógłby błysnąć swoimi pomysłami na sesji RM lub na komisji jakiejś.
              A tu wygląda jakby kolega chciał ukręcić swojego małego partykularnego loda, bo brak sympatii do właściciela pojazdu jest prawie tak samo widoczny, jak do Sternika, czy feelka.
              • doomi Re: DO RADNEGO KOŁODZIEJA 19.04.11, 12:31
                Nie żebym była fanką jozee, ale w kilku kwestiach muszę się z nim zgodzić.
                Po pierwsze nie jest konieczne ustawianie znaków zakazu parkowania w miejscach, gdzie z definicji jest taki zakaz. Na przykład na skrzyżowaniach. A samochód o którym pisze jozee na takim skrzyżowaniu właśnie stoi.
                Wcześniej stała tu (przyczepiona do latarni grubym łańcuchem) tablica reklamująca zakład pogrzebowy, ale widocznie konkurencja coraz większa i trzeba dosadniej zaznaczyć swoją obecność wink

Co do radnych, to oczywiście nie uważam, aby to należało do ich kompetencji, niemniej jednak i ja nie mogę oprzeć się wrażeniu, że spośród tych wszystkich, którzy swego czasu tak namiętnie zabiegali tu o nasze głosy tylko mariusz ma teraz jaja.

*a trzeba je mieć, żeby stawić teraz czoło wszystkim narzekającym, egzekwującym i pytającym.

• surmia Re: DO RADNEGO KOŁODZIEJA 19.04.11, 12:39
                  Swoją drogą fajny macie widok z okien i po drodze do domu. Takie memento mori. Nie zazdroszczę oglądania karawanu codziennie i wciąż. Nawet, jakby był najpiękniejszy.
    • skuti77 Re: DO RADNEGO KOŁODZIEJA 19.04.11, 22:32
      Ja miałem okazje nie raz widzieć zamiast karawanu wołge z reklama na dachu, dziś ta wołga dla odmiany stała pod basenem na parkingu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka