Dodaj do ulubionych

Jak nareperowac Forum Józefów

12.07.12, 13:27
Jak nareperowac Forum Jozefow?
To forum wymiany mysli/ idei/ obserwacji nie od dzisiaj schodzi na psy.

Myślę, ze glowna przyczyna jest jego anonimowosc: jeden belkoce bez ladu i skladu, drugi bawi sie w jednoosobowe biuro lustracyjne i pokazuje: agent!

Mysle, ze juz dosc tego. Zen swej strony deklaruje podpisywac sie tu imieniem i nazwiskiem, podawac na koncu kazdego postu adres poczty

Deklaruje tez, ze bede ignorowal( nie czytal, kasowal) wszelkie adresowane do mnie wpisy anonimowe.

Inaczej sie nie da. Pol biedy jak kto z nudów komu nawrzuca ale wyczyny niektorych: np. oskarzanie o bycie agentem wrogich sil podpadaja pod proces sadowy a co najmniej pod banowanie (pp.Adminki, gdzie Wy?).

Inni znowu bawią sie w ocenianie innych drogi zyciowej i tego czy to sluszne ze zdecydowali sie na dzieci a potem popadli w tarapaty finansowe.

Przychodza na mysl słowa: rynsztok, sciek a nie zadne forum.

Ponawiam i apeluje do innych o nasladownictwo.

Zbigniew Kozlowski, feelek@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • surmia Re: Jak nareperowac Forum Józefów 12.07.12, 13:50
      Ja jestem cały czas!

Moim skromnym zdaniem, forum nie jest zepsute.
      Forum jest od tego, by każdy mógł się wypowiedzieć. Nawet anonimowo.
      I każdy może.
      Nie ma cenzury. No, może minimalna wink
      • jozee Re: Jak nareperowac Forum Józefów 12.07.12, 14:22
        A ja miałem nadzieję, że feelek się już pożegnał, ale on pożegnał się niestety tylko z jednym wątkiem.Aby forum było nareperowane należy po prostu eksmitować tego, który jest tu przez zasiedzenie, czyli autora bieżącego wątku.
        • kuballa112 Re: Jak nareperowac Forum Józefów 13.07.12, 00:01
          Należy po prostu Jozeego eksmitować. Wszystko wróci do normy.
          Kolego, Ciebie się nie da czytać, feelek ma po części racje.
      • bamerykanka Re: Jak nareperowac Forum Józefów 17.07.12, 06:47
        surmia napisała:

> Ja jestem cały czas!
        >
        > Moim skromnym zdaniem, forum nie jest zepsute.
        > Forum jest od tego, by każdy mógł się wypowiedzieć. Nawet anonimowo.
        > I każdy może.
        > Nie ma cenzury. No, może minimalna wink

Ja też! i Zgadzam...nie jest zepsute!
    • ola_dom Re: Jak nareperowac Forum Józefów 12.07.12, 15:32
      hmmm... mimo że już znam imię i nazwisko feelka - czy wiem o nim więcej niż z lektury jego postów?
      nie wiem smile
      czy przez to, że mam na imię (najprawdopodobniej!) Ola, wiadomo o mnie więcej?
      jak na moje czucie - tyle wystarczy.

p.s .i jeszcze na moje czucie - trudno się nie zdziwić (i nawet mimo woli nie ocenić) po przeczytaniu postu, którego ocenianie zarzucasz i wyobrażeniu sobie całej tej sytuacji - oczywiście całej NAŚWIETLONEJ, bo faktycznie całej wciąż nie znamy.

i zgadzam się, że forum nie jest popsute, można by je może nieco poprawić (jak wszystko na świecie), ale nie naprawiać.
    • terpu Re: Jak nareperowac Forum Józefów 12.07.12, 22:22
      No i teraz wiadomo dlaczego feelek chciał się ujawnić. W wyborach startował przeciw burmistrzowi, a po obecnych postach widać że zmienił zdanie i jest za burmistrzem. I już jeden duży plus u burmistrza wink
      Pewnie burmistrz wnerwiając się kto pisze takie brzydkie rzeczy o nim, nakazał szeregowemu feelkowi akcję ujawniania na forum.
      A tu chętnych nie ma. I burmistrz nadal będzie smutny, oj feelek jakoś ta akcja się nie udała. I minus u burmistrza sad

P.S. Forum jak na razie jest jedynym niezależnym medium, którym nie włada wielce nam panujący. Boje się aby przypadkiem ze strony Józefowa nie zginął link do forum.
    • mlody.realista Re: Jak nareperowac Forum Józefów 13.07.12, 11:12
      np. oskarzanie o bycie agentem wrogich sil podpadaja pod proces sadowy a co najmniej pod banowanie (pp.Adminki, gdzie Wy?).

To chyba nie do mnie wink bo ja nikogo nie oskarżam smile Drogi Zbigniewie smile ładne imię
    • chiste Odpowiedź jest prosta 13.07.12, 14:27
      Należy nie reagować emocjonalnie, a najlepiej odkleić się od forum na jakiś czas, nie zasiadać przed komputerem przez miesiąc, dwa - cudowna sprawa.

Apele o ujawnianie swoich personaliów i tym podobne nie trafią do piszących na żadnym forum, podbudowujesz w ten sposób tylko usprawiedliwienie Twojego protestu, zresztą moim zdaniem usprawiedliwionego. W tym sensie, że też mi szczególnie te odpowiedzi w stylu "po co robiłeś tyle dzieci" nie podobają się.

Najlepiej iść na ryby, w góry, popłynąć kajakiem - po prostu tu nie zaglądać przez jakiś czas. Od razu poczujesz się lepiej.

Pozdrawiam

Robert Stępień
    • wostr Re: Jak nareperowac Forum Józefów 15.07.12, 21:58
      Chyba przeczysz sam sobie. Forum, jak napisałeś, jest miejscem "wymiany myśli/idei/obserwacji". Cóż więc dziwnego, że "jeden bełkoce bez ładu i składu, drugi bawi się w jednoosobowe biuro lustracyjne i pokazuje: agent!". Nie każdy musi myśleć tak kulturalnie, jak Ty, a jego obserwacje nie muszą być tak inteligentne, jak Twoje.

Nie cenzuruj więc tego forum i pozwól innym pisać to, co myślą, a nie to, co uważasz za poprawne (dopóki nie przekraczają granicy prawa, a nie granicy Twojego smaku).

Twój apel nie przyniesie żadnego skutku, oprócz kolejnych kłótni. Zresztą, nie ma tu czego naprawiać, bo forum działa sprawnie. A nie wróżę Ci sukcesów w naprawianiu ludzi.

Pozdrawiam serdecznie
      Wojciech Ostromecki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka