Dodaj do ulubionych

BRAWO SERDECZNE GRATULACJE

05.04.13, 12:37
gratuluję organizacjom ekologicznym i każdemu aktywiście z osobna
udało się powstrzymać ocieplenie klimatu, ba , nawet trochę schłodzić
starajcie się dalej, może uda Wam się przedłużyć zimę do maja
nie żal nawet 1000-ca czy 2000-cy miliardów euro na tak szczytny cel
trzymamy kciuki
Obserwuj wątek
    • nazar70 Re: BRAWO SERDECZNE GRATULACJE 05.04.13, 17:32
      Oj tam - zawsze można im wykręcić numer i ocieplić klimat - wystarczy jeść śnieg big_grin
    • tiggia Re: BRAWO SERDECZNE GRATULACJE 05.04.13, 19:38
      A ja mam taką piękną kurtkę zimową i strasznie się cieszę, że mogę ją nadal nosićsmile
    • jozefow512 Wynocha z flejmami 05.04.13, 21:52
      Jak chcesz flejma, to idź sobie gdzieś indziej.

Ten wątek powinien zostać skasowany - to zwykłe trollowanie.
      • feelek Re: Wynocha z flejmami 05.04.13, 22:11
        dlaczego skasowany?
        chce się uzewnętrznić - niech sobie pisze
        PS. co to są flejmy?
        • nazar70 Re: Wynocha z flejmami 06.04.13, 10:57
          feelek napisał:

co to są flejmy?

pewnie coś jak flejm ow law Fancy'ego big_grin
          • jozefow512 Re: Wynocha z flejmami 06.04.13, 11:56
            Tutaj definicja:

en.wikipedia.org/wiki/Flaming_%28Internet%29
            Chodzi o wrzucenie postu o kontrowersyjnej treści, który spowoduje jatkę. Uważam, że forum Józefowa nie jest odpowiednim miejscem na spory na temat teorii naukowych i denializmu.

A pierwszy post spełnia wszystkie kryteria flejmingu. Zwłaszcza, że koleś nie wie nawet o czym pisze. Zaraz będziemy mieli dyskusję na temat czerwonych, zielonych, czarnych, faszystów, terrorystów, oszołomów itd.

Jest wiele miejsc, gdzie można o tym podyskutować i czasem czegoś się dowiedzieć
            doskonaleszare.blox.pl/html
            ziemianarozdrozu.pl/
            anomaliaklimatyczna.com/
            www.skepticalscience.com/
            www.aip.org/history/climate/index.htmitd.

Ja się wypisuję z tego flejma.
            • nazar70 Re: Wynocha z flejmami 06.04.13, 18:37
              Poniekąd masz rację - ale z drugiej strony podam Ci swój przykład:

Jestem kibicem Polonii Warszawa - od paru lat jeżdżę na mecze swojego ukochanego klubu. Ostatnio - w trakcie derbów kibice jednego klubu (kibice?) dwóch różnych frakcji światopoglądowych pobili się w trakcie meczu (dla wyjaśnienia - narodowcy z lewakami). Ja chodzę na mecze TYLKO po to, żeby dopingować. I bardzo mi się nie podobało, to co się działo na trybunach, pomijam fakt, że bałem się o rodzinę. Ale zaręczam Ci - nie wypiszę się z tego, bo niby dlaczego? Dlatego, że ktoś zachował się jak półmózg??? Nie bo takich prędzej, czy później weryfikuje normalna większość smile A słowo pisane - chociaż w sieci ma mocniejszy wydźwięk, to nadal tylko słowo - można polemizować, można się obrażać - ale większej krzywdy się nie zrobi. Ważna jest właściwa interpretacja, tak mi się wydaje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka