gnol87 29.01.14, 18:34 Witam, Czy ktoś wie gdzie w Józefowie będziemy odbierać Pisma z Sądu? Czy są jakieś wskazane miejsca u nas w Józefowie czy będziemy jeździć do Otwocka. PZDR Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeg_sz_1 Re: Gdzie obiorę AWIZO 29.01.14, 19:49 wujek google zastrajkował? PGP - punkty awizo Odpowiedz Link
grudziaz Re: Gdzie obiorę AWIZO 29.01.14, 21:25 grzeg_sz_1 napisał: > wujek google zastrajkował? > > PGP - punkty awizo To bardzo realistyczny spis, pytanie jak najbardziej sensowne, na moim awizo jest Otwock, ul Sportowa, to jednak kawałek z centrum Józefowa....., pomijam juz kultywowanie tradycji poczty polskiej i cichy wrzut awizo do skrzynki zamiast dostarczenia przesyłki. Odpowiedz Link
jozefow512 Re: Gdzie obiorę AWIZO 29.01.14, 21:47 grudziaz napisał: pomijam juz kultywowanie tradycji poczty polskiej i cichy wrzut awizo do skrzynki zamiast dostarczenia przesyłki. Zgłoś reklamacje. PGP powinno mieć punkty odbioru w każdej gminie. Józefów - jak by na to nie patrzeć - jest gminą. Odpowiedz Link
grudziaz Re: Gdzie obiorę AWIZO 29.01.14, 22:28 Na papierze chyba 3 takie punkty są w J., stąd moje zdziwienie Otwockiem Reklamację złożyłem, dla porządku. Odpowiedz Link
beauty-akuku Re: Gdzie obiorę AWIZO 14.02.14, 16:32 Punkty "na papierze", nawet usłyszałam, że mam wybór, tylko...jaki to wybór, jeżeli avizo jest już z informacją gdzie mogę odebrać przesyłkę??? to jakieś nieporozumienie, bo nawet od kolejki to jest kawał drogi (sportowa)...poza tym: KTO MI ZWRÓCI ZA BILET/PALIWO??? kolejna sprawa...awizo: że pan był w piątek zastałam w skrzynce dopiero w poniedziałek... a pod numerem wskazanym na pieczątce, ktoś usiłował ze mnie zrobić debila KOSZMAR! Trzeba coś z tym zrobić. Odpowiedz Link
grudziaz Re: Gdzie obiorę AWIZO 14.02.14, 17:23 beauty-akuku napisała: > Punkty "na papierze", nawet usłyszałam, że mam wybór, tylko...jaki to wybór, je > żeli avizo jest już z informacją gdzie mogę odebrać przesyłkę??? > to jakieś nieporozumienie, bo nawet od kolejki to jest kawał drogi (sportowa).. > .poza tym: KTO MI ZWRÓCI ZA BILET/PALIWO??? kolejna sprawa...awizo: że pan był > w piątek zastałam w skrzynce dopiero w poniedziałek... > a pod numerem wskazanym na pieczątce, ktoś usiłował ze mnie zrobić debila > KOSZMAR! Trzeba coś z tym zrobić. U mnie, jak pisałem, też wrzucił cichaczem , nie pamiętam tylko czy tego dnia co napisał czy innego. Nie rozumiem po co sa te punkty w J., skoro wszyscy mamy jeżdzić do Otwocka po odbiór? Odpowiedz Link
beauty-akuku Re: Gdzie obiorę AWIZO 14.02.14, 18:04 To są jakies punkty w Józefowie? Człowiek " z telefonu" powiedział mi, że nie ma JESZCZE takich punktów. Zastanawiam się co z tym zrobić, bo inpost zdaje się jest podwykonawcą PGP... Odpowiedz Link
grudziaz Re: Gdzie obiorę AWIZO 14.02.14, 18:37 beauty-akuku napisała: > To są jakies punkty w Józefowie? Człowiek " z telefonu" powiedział mi, że nie m > a JESZCZE takich punktów. Zastanawiam się co z tym zrobić, bo inpost zdaje się > jest podwykonawcą PGP... wg strony PGPSA: 05-410 Józefów 11 LISTOPADA 5 SKLEP - Punkt Awizo pon-pt 06:00-20:00,sob 07:00-20:00 05-420 Józefów Polna róg Błękitnej KIOSK - Punkt Awizo pon-pt 06:00-18:00,sob 06:00-18:00 05-420 Józefów PIŁSUDSKIEGO 108 KIOSK - Punkt Awizo pon-pt 06:00-18:00,sob 06:00-18:00 ale ja tez oczywiscie byłem na Sportowej w OTWOCKU Odpowiedz Link
beauty-akuku Re: Gdzie obiorę AWIZO 14.02.14, 19:42 zaczynam żałować, że nie zrobiłam kopii tego "avizo"- to się super nadaje na reklamację. Odpowiedz Link
grudziaz Re: Gdzie obiorę AWIZO 26.02.14, 16:20 No i mamy nowy adres do odbierania, myliłby sie jednak ten, kto myślałby, że to jakiś z listy, będący w Józefowie, nie tym razem, Falenica, ul. Walcownicza 14. Może od razu gdzieś w Śródmieściu? Odpowiedz Link
beauty-akuku Re: Gdzie obiorę AWIZO 26.02.14, 21:36 Eeeee, propozycję przetransportowania listu z Otwocka do Falenicy otrzymujemy po dodzwonieniu się na nr telefonu podany na "awizo" z informacją o punkcie odbioru w Otwocku Odpowiedz Link
stryjku DOBRA WIADOMOŚĆ 27.02.14, 19:08 jest taka, że punkt odbioru na Walcowniczej 14 czynny jest od 8 do 20 !!!! Odpowiedz Link
beauty-akuku Re: DOBRA WIADOMOŚĆ 27.02.14, 20:07 ..ale...wszędzie trzeba pojechać!...nie ma dwóch lokalizacji w Jozefowie. Mnie pasowało 'po staremu" Odpowiedz Link
chiste Prosze ja Was, to rozpusta jest normalnie... 27.02.14, 22:01 ... że we Falenicy na Walcowniczej ulycy do ósmej wieczór czynne. A proszę ja Was, w takiem Osiecku albo Sobieniach, jak zaawizują, to do Garwolina trza popylać. I nie ma eskaemki, nie ma taksówki, nawet pekaes dzisiaj już stamtąd nie dochodzi. Odpowiedz Link
ans-ja Re: Gdzie obiorę AWIZO 07.03.14, 07:44 A ja wczoraj dostałam pismo z Sądu do domu.Jakiś młody człowiek dostarcza takie przesyłki pod wskazany adres i nie trzeba nigdzie jeżdzić. Odpowiedz Link
grudziaz Re: Gdzie obiorę AWIZO 07.03.14, 08:59 ans-ja napisał(a): > A ja wczoraj dostałam pismo z Sądu do domu.Jakiś młody człowiek dostarcza takie > przesyłki pod wskazany adres i nie trzeba nigdzie jeżdzić. Czyli dostałaś listonosz PGP dostarczył Ci po prostu list zamiast awiza jak wszystkim, czy zadzwoniłaś do punktu gdzie leżał awizowany list i Ci dostarczyli? Odpowiedz Link
beauty-akuku Re: Gdzie obiorę AWIZO 07.03.14, 12:55 aaaaaaa....guzik, listów nie ma (choć wiem, że wysłane) , zagineli po drodze... Odpowiedz Link
beauty-akuku Re: Gdzie obiorę AWIZO 08.03.14, 22:07 jeszcze miesiąc,dwa...to polegnie, w końcu ktoś na prawdę się wścieknie.Nie opiszę szczegółów, ale po oczach bije niekompetencją i chyba... nieświadomością podwykonawcy PGP. Prawnicy zacierają ręce, bo taki nieład jest idealnym środowiskiem do popisu, jednak znów ten KOWALSKI dostaje "po uszach"... beauty-akuku napisała: > aaaaaaa....guzik, listów nie ma (choć wiem, że wysłane) , zagineli po drodze. > .. Odpowiedz Link