Dodaj do ulubionych

Poszukiwany dobry notariusz

12.03.14, 10:08
Witajcie, może ktoś z Was korzystał z usług notariusza godnego polecenia gdzieś w okolicy. Chodzi o poprowadzenie odpisu domu w ramach darowizny. Kompletnie się na tym nie znam i szukam notariusza, który nas poprowadzi uczciwie za rączkę wink I podpowie jakich kosztów można uniknąć a jakie zminimalizować.
Obserwuj wątek
    • hanad5 Re: Poszukiwany dobry notariusz 12.03.14, 10:18
      Ja załatwiałam taka darowiznę w Falenicy u Adamusa. (Jadąc do Warszawy jak się kończą perony po lewej stronie). Podpowiedział co zawrzeć aby nie wylądować na bruku i dożywotnio mieć wpływ na to co się dzieje z nieruchomością.
      • jhbsk Re: Poszukiwany dobry notariusz 12.03.14, 11:06
        Dobry notariusz i w dodatku bardzo sympatyczny człowiek.
        • em-kwadrat Re: Poszukiwany dobry notariusz 12.03.14, 11:34
          To w takim razie musi rozmawiać z samym Adamusem. Ja rozmawiałam z tym młodszym, dla którego proste czynności były problemem, co wiązało się z wysokośćią taksy. Sprawę załatwiłam u notariusza naprzeciw urzędu gminy w Józefowie prawie za 1/2 taksy co u Adamusa. Bez pośpiechu, pani notariusz krok po kroku wszystko sama wyjaśniała.
    • bbb21 Re: Poszukiwany dobry notariusz 12.03.14, 11:22
      Adamus-Falenica
      Cegielska-Otwock
      Umecka-Międzylesie
      • baabik7 Re: Poszukiwany dobry notariusz 03.04.14, 10:50
        ja korzystałam z usług Cegielskiej (Otwock) byłam bardzo zadowolona, dużo doradziła.
        Pozdrawiam
        • est.ella Re: Poszukiwany dobry notariusz 03.04.14, 13:47
          A ponoć Pani Cegielska najdroższa w Otwocku...
          Po rozpoznaniu terenu i wstępnej wycenie specjalistów wybrałam Panią Jolantę Osipienko z Otwocka. Też bardzo rzeczowa kobieta, ceny do negocjacji (oczywiście mowa o wynagrodzeniu) i bardzo pomocna z dużą wiedzą. No i czas realizacji bardzo sprawny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka