25.11.05, 02:20
Troche z ciezkim sercem, bo to jakby wlasne dziecko oddawal... ale i z
nadzieja, ze oddaje w dobre rece - przekazuje to forum Doomi.

Powodzenia! smile)
Obserwuj wątek
    • bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:22
      ps - Doomi, sprawdz poczte. smile
    • doomi Re: Nowa era 25.11.05, 02:22
      ło matko... to spać nie będę mogła dzisiaj z przejęcia wink
      • bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:24
        LOL! Nie szkodzi - o tej porze juz pewnie nie warto sie klasc... wink
      • doomi Re: Nowa era 25.11.05, 02:24
        Niniejszym się stało. Uroczyście Ci Bumbum dziękuję, rano zaproszę Bajkę do
        współzarządzania.
        • bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:26
          Ja rowniez dziekuje za pozostawienie mi praw Admina. Milo z Twojej strony. smile
    • bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:24
      Gratulacje Doomi! smile
    • sloggi Re: Nowa era 25.11.05, 02:26
      Pochwalę się.
      Założyłem się latem z piano_bartim, że rozkręcę to forum - i udało się smile
      • bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:28
        LOL! Sloggi, bo Ty masz zdolnosci do tego. Popatrz na inne Twoje "dzieci". smile
        Szkoda tylko, ze forum mojego miasta padlo smiercia naturalna. Swego czasu tak
        dobrze sie rozkrecalo. Ale potem przyszla konkurencja w formie prywatnej strony
        i od roku juz nic sie nie dzieje... Mowi sie trudno i pisze sie u innych. wink
        • sloggi Re: Nowa era 25.11.05, 02:34
          O jakim miescie piszesz?
          • bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:35
            O Nowiaku...
            • sloggi Re: Nowa era 25.11.05, 02:37
              Omal się tam nie urodziłem smile
              Ale Ty tez tam nie bywasz.
              • bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:38
                sloggi napisał:

> Omal się tam nie urodziłem smile
                > Ale Ty tez tam nie bywasz.

Juz nie. Przynajmniej nie na tym forum... choc bardzo rzadko zdarza mi sie tam
                zajrzec. Ale wlasciwie nie ma po co... Niestety. uncertain

Mam nadzieje, ze Jozefowa taki los nie dotknie. smile
                • doomi Re: Nowa era 25.11.05, 02:50
                  Powiem szczerze, że trochę trudno mi się w tym wszystkim teraz połapać. Widzę
                  że prawo do administrowania mają także bajka i sloggi - bardzo fajnie zresztą.
                  Jak rozumiem to decyzja bumbum??
                  I jeszcze pytanko: piszesz bumbum że zostawiłam Ci prawo do administrowania...
                  Ja tylko kliknęłam ok na zapytanie czy chcę przejąć forum. Nic więcej.
                  Sloggi mam nadzieję, że się zgadzasz i że bajka się zgodzi. Wtedy dopiszę Was w
                  opisie, ok??
                  • sloggi Re: Nowa era 25.11.05, 03:17
                    Zgadzam się, może nie pisze teraz tu dużo, ale kilka razy dziennie zerkam smile
                    Dziekuje za wyróżnienie.
      • doomi Re: Nowa era 25.11.05, 03:08
        Sloggi, czy z powodu zakładu piano_barti prawie nic nie pisze?? Czyżby nie
        chciał przyłożyć ręki do Twojej wygranej? wink
        A swoją drogą fajnie że się założyłeś i wygrałeś, ale musisz przyznać że razem
        z bajką mamy spory udział w Twoim sukcesie smile
        Pozdrawiam o tej dziwnej porze
        • bajka111 Re: Nowa era 25.11.05, 09:30
          Poszlam sobie na chwile spac, wracam, a tu sie tyle nadzialo. Szok doslownie. Zamiast sciagac
          maile i na nie odpowiadac (jak co rano) ja czytam i czytam.
          Ciesze sie, ze nasatala Nowa Era. smile
          Cos konkretniejszego napisze pozniej.
          • doomi Re: Nowa era 25.11.05, 09:38
            Widzisz bajko, sen to strata czasu wink
            A tak poważnie: zgadzasz się na współadminowanie?? Jeśli tak, to sprawdź, czy
            masz już uprawnienia.
            • doomi Sloggi 25.11.05, 09:41
              • doomi Re: Sloggi 25.11.05, 09:43
                Qrcze, za szybko poszło. Sloggi, a skąd Ty w ogóle jesteś?? Czy z Józefowem
                łączy Cię tylko osoba piano_barti??
                Bo tak sobie poczytałam, że się udzielasz w różnych pozornie ze sobą nie
                powiązanych miejscach.
                Sory z góry za wścibstwo smile
            • bajka111 Re: Nowa era 25.11.05, 19:57
              Wiesz doomi, ja mysle ze Ty sama bedziesz wspanialym Adminemsmile
              Ja komputer traktuje tylko jako narzedzie pracy, ostatnio mam go szczerze dosyc. Zagladam na
              Forum, zeby sie na chwile oderwac od tego co robie. Ale wolalabym nie miec tu zadnych
              obowiazkow. Widzisz, ja nawet nie uaktywnilam swojej skrzynki gazetowej chociaz mam ja
              ponad pol roku. A wlasnie ten adres jest zdaje sie adresm kontaktowym.

Bardzo mnie cieszy, ze forum tak pieknie sie rozwija, wiem (nie bede skromna), ze sie do tego
              uparcie przyczyniam od lata. Moglabym byc jakims adminem honorowym bez obowiazkow, ale
              wtedy ktos moglby miec jakies pretensje, ze nic nie robie.

Nie wiem, moze za powaznie do tego podchodze. Ale dzis mam zly dzien i do wszystkiego mam
              stosunek raczej na "nie"

Ale bede Cie zawsze podtrzymywac na duchu. Gdybys potrzebowala kiedykolwiek jakiejs rady -
              jako jedna z najczestszych bywalczyn tego forum chetnie Ci pomoge.

A jakies uprawnienia chyba mam juz od wczoraj, odkad bumbum przekazala je nam. Pojawily mi
              sie guziczki usun i publikuj. Malo brakowalo, a z ciekawosci usunelabym wczoraj wszystkie
              wpisy. Juz nie naciskam smile
              • bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 20:10
                bajka111 napisała:

> A jakies uprawnienia chyba mam juz od wczoraj, odkad bumbum przekazala je
                nam.

Uprawnienia nadalam Wam zanim wyjasnila sie sprawa z zarzadzaniem i
                przekazywaniem forum. Stad guziczki.

> Pojawily mi sie guziczki usun i publikuj. Malo brakowalo, a z ciekawosci
                usunelabym wczoraj wszystkie wpisy. Juz nie naciskam smile

Nic zlego by sie nie stalo - mozna ponownie publikowac poprzednio skasowane
                wpisy. wink

Czuje sie zwolniona z obowiazku przychodzenia do Was - zabrano mi prawa admina.
                Szanuje decyzje, zycze powodzenia na przyszlosc i zegnam.
                • bajka111 Re: Nowa era 25.11.05, 20:21
                  Oj bumbum, jezeli przychodzilas rzeczywiscie tylko z obowiazku to oczywiscie zycze Ci
                  powodzenia, Wesolych Swiat i takie tam inne. Ale nie zegnaj nas tak ozieble i nie odchodz na
                  zawsze.
                  No tak, pewnie jestesmy dla Ciebie obcy. Nie robisz tu zakupow, nie pojedziesz na kulig do
                  Emowa. Ale nadal jestesmy tu wszyscy tak naprawde to tylko dzieki Tobie.
                  Przeciez my z Jozefowa tez sie nie znamy.

Nie odchodz, Nasza Bumbum sad
                  chlip chlip...
                  • bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 21:04
                    bajka111 napisała:

> Oj bumbum, jezeli przychodzilas rzeczywiscie tylko z obowiazku to oczywiscie
                    zycze Ci powodzenia...

Poczatkowo przychodzilam, bo forum zalozylam. Potem nie przychodzilam, bo
                    myslalam, ze forum nie istnieje. Potem sie odnalezlismy, i przychodzilam, bo
                    wyczulam przyjazne nastawienie, a poza tym badz co badz to i "moje dziecko". wink

> No tak, pewnie jestesmy dla Ciebie obcy.

Juz nie obcy. Polubilam Was. Bede zagladac od czasu do czasu. Zycze naprawde
                    powodzenia - z serca.
                    • bajka111 do bumbum 25.11.05, 21:07
                      smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • doomi Re: do bumbum 25.11.05, 22:37
                        Bumbum, to jakieś nieporozumienie. Kiedy kliknęłam ok w tym mailu który
                        dostałam od Ciebie i dostałam uprawnienia "zarządzaj forum" były tam już
                        zgłoszone trzy osoby: ja, bajka i sloggi. Jeśli chcesz mieć prawo
                        administrowania nie ma sprawy, jedno słowo i masz smile
                        Pozdrawiam ciepło
                        • doomi Re: do bumbum 26.11.05, 02:13
                          No i już się dowiedziałam. W momencie kiedy przekazałaś forum mnie, a ja to
                          przypieczętowałam prawa admina straciłaś automatycznie. Nikt personalenie Cię
                          tego nie pozbawił... Chcesz z powrotem?? (qrcze, wiedziałam, że się zaczną
                          jakieś schody i pretensje sad
                          • bumbum4 Re: do bumbum 26.11.05, 10:08
                            Nie, dziekuje. Nie mam juz pretensji. Temat zamkniety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka