bumbum4 25.11.05, 02:20 Troche z ciezkim sercem, bo to jakby wlasne dziecko oddawal... ale i z nadzieja, ze oddaje w dobre rece - przekazuje to forum Doomi. Powodzenia! ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Nowa era 25.11.05, 02:22 ło matko... to spać nie będę mogła dzisiaj z przejęcia Odpowiedz Link
bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:24 LOL! Nie szkodzi - o tej porze juz pewnie nie warto sie klasc... Odpowiedz Link
doomi Re: Nowa era 25.11.05, 02:24 Niniejszym się stało. Uroczyście Ci Bumbum dziękuję, rano zaproszę Bajkę do współzarządzania. Odpowiedz Link
bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:26 Ja rowniez dziekuje za pozostawienie mi praw Admina. Milo z Twojej strony. Odpowiedz Link
sloggi Re: Nowa era 25.11.05, 02:26 Pochwalę się. Założyłem się latem z piano_bartim, że rozkręcę to forum - i udało się Odpowiedz Link
bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:28 LOL! Sloggi, bo Ty masz zdolnosci do tego. Popatrz na inne Twoje "dzieci". Szkoda tylko, ze forum mojego miasta padlo smiercia naturalna. Swego czasu tak dobrze sie rozkrecalo. Ale potem przyszla konkurencja w formie prywatnej strony i od roku juz nic sie nie dzieje... Mowi sie trudno i pisze sie u innych. Odpowiedz Link
sloggi Re: Nowa era 25.11.05, 02:37 Omal się tam nie urodziłem Ale Ty tez tam nie bywasz. Odpowiedz Link
bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 02:38 sloggi napisał: > Omal się tam nie urodziłem > Ale Ty tez tam nie bywasz. Juz nie. Przynajmniej nie na tym forum... choc bardzo rzadko zdarza mi sie tam zajrzec. Ale wlasciwie nie ma po co... Niestety. Mam nadzieje, ze Jozefowa taki los nie dotknie. Odpowiedz Link
doomi Re: Nowa era 25.11.05, 02:50 Powiem szczerze, że trochę trudno mi się w tym wszystkim teraz połapać. Widzę że prawo do administrowania mają także bajka i sloggi - bardzo fajnie zresztą. Jak rozumiem to decyzja bumbum?? I jeszcze pytanko: piszesz bumbum że zostawiłam Ci prawo do administrowania... Ja tylko kliknęłam ok na zapytanie czy chcę przejąć forum. Nic więcej. Sloggi mam nadzieję, że się zgadzasz i że bajka się zgodzi. Wtedy dopiszę Was w opisie, ok?? Odpowiedz Link
sloggi Re: Nowa era 25.11.05, 03:17 Zgadzam się, może nie pisze teraz tu dużo, ale kilka razy dziennie zerkam Dziekuje za wyróżnienie. Odpowiedz Link
doomi Re: Nowa era 25.11.05, 03:08 Sloggi, czy z powodu zakładu piano_barti prawie nic nie pisze?? Czyżby nie chciał przyłożyć ręki do Twojej wygranej? A swoją drogą fajnie że się założyłeś i wygrałeś, ale musisz przyznać że razem z bajką mamy spory udział w Twoim sukcesie Pozdrawiam o tej dziwnej porze Odpowiedz Link
bajka111 Re: Nowa era 25.11.05, 09:30 Poszlam sobie na chwile spac, wracam, a tu sie tyle nadzialo. Szok doslownie. Zamiast sciagac maile i na nie odpowiadac (jak co rano) ja czytam i czytam. Ciesze sie, ze nasatala Nowa Era. Cos konkretniejszego napisze pozniej. Odpowiedz Link
doomi Re: Nowa era 25.11.05, 09:38 Widzisz bajko, sen to strata czasu A tak poważnie: zgadzasz się na współadminowanie?? Jeśli tak, to sprawdź, czy masz już uprawnienia. Odpowiedz Link
doomi Re: Sloggi 25.11.05, 09:43 Qrcze, za szybko poszło. Sloggi, a skąd Ty w ogóle jesteś?? Czy z Józefowem łączy Cię tylko osoba piano_barti?? Bo tak sobie poczytałam, że się udzielasz w różnych pozornie ze sobą nie powiązanych miejscach. Sory z góry za wścibstwo Odpowiedz Link
bajka111 Re: Nowa era 25.11.05, 19:57 Wiesz doomi, ja mysle ze Ty sama bedziesz wspanialym Adminem Ja komputer traktuje tylko jako narzedzie pracy, ostatnio mam go szczerze dosyc. Zagladam na Forum, zeby sie na chwile oderwac od tego co robie. Ale wolalabym nie miec tu zadnych obowiazkow. Widzisz, ja nawet nie uaktywnilam swojej skrzynki gazetowej chociaz mam ja ponad pol roku. A wlasnie ten adres jest zdaje sie adresm kontaktowym. Bardzo mnie cieszy, ze forum tak pieknie sie rozwija, wiem (nie bede skromna), ze sie do tego uparcie przyczyniam od lata. Moglabym byc jakims adminem honorowym bez obowiazkow, ale wtedy ktos moglby miec jakies pretensje, ze nic nie robie. Nie wiem, moze za powaznie do tego podchodze. Ale dzis mam zly dzien i do wszystkiego mam stosunek raczej na "nie" Ale bede Cie zawsze podtrzymywac na duchu. Gdybys potrzebowala kiedykolwiek jakiejs rady - jako jedna z najczestszych bywalczyn tego forum chetnie Ci pomoge. A jakies uprawnienia chyba mam juz od wczoraj, odkad bumbum przekazala je nam. Pojawily mi sie guziczki usun i publikuj. Malo brakowalo, a z ciekawosci usunelabym wczoraj wszystkie wpisy. Juz nie naciskam Odpowiedz Link
bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 20:10 bajka111 napisała: > A jakies uprawnienia chyba mam juz od wczoraj, odkad bumbum przekazala je nam. Uprawnienia nadalam Wam zanim wyjasnila sie sprawa z zarzadzaniem i przekazywaniem forum. Stad guziczki. > Pojawily mi sie guziczki usun i publikuj. Malo brakowalo, a z ciekawosci usunelabym wczoraj wszystkie wpisy. Juz nie naciskam Nic zlego by sie nie stalo - mozna ponownie publikowac poprzednio skasowane wpisy. Czuje sie zwolniona z obowiazku przychodzenia do Was - zabrano mi prawa admina. Szanuje decyzje, zycze powodzenia na przyszlosc i zegnam. Odpowiedz Link
bajka111 Re: Nowa era 25.11.05, 20:21 Oj bumbum, jezeli przychodzilas rzeczywiscie tylko z obowiazku to oczywiscie zycze Ci powodzenia, Wesolych Swiat i takie tam inne. Ale nie zegnaj nas tak ozieble i nie odchodz na zawsze. No tak, pewnie jestesmy dla Ciebie obcy. Nie robisz tu zakupow, nie pojedziesz na kulig do Emowa. Ale nadal jestesmy tu wszyscy tak naprawde to tylko dzieki Tobie. Przeciez my z Jozefowa tez sie nie znamy. Nie odchodz, Nasza Bumbum chlip chlip... Odpowiedz Link
bumbum4 Re: Nowa era 25.11.05, 21:04 bajka111 napisała: > Oj bumbum, jezeli przychodzilas rzeczywiscie tylko z obowiazku to oczywiscie zycze Ci powodzenia... Poczatkowo przychodzilam, bo forum zalozylam. Potem nie przychodzilam, bo myslalam, ze forum nie istnieje. Potem sie odnalezlismy, i przychodzilam, bo wyczulam przyjazne nastawienie, a poza tym badz co badz to i "moje dziecko". > No tak, pewnie jestesmy dla Ciebie obcy. Juz nie obcy. Polubilam Was. Bede zagladac od czasu do czasu. Zycze naprawde powodzenia - z serca. Odpowiedz Link
doomi Re: do bumbum 25.11.05, 22:37 Bumbum, to jakieś nieporozumienie. Kiedy kliknęłam ok w tym mailu który dostałam od Ciebie i dostałam uprawnienia "zarządzaj forum" były tam już zgłoszone trzy osoby: ja, bajka i sloggi. Jeśli chcesz mieć prawo administrowania nie ma sprawy, jedno słowo i masz Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
doomi Re: do bumbum 26.11.05, 02:13 No i już się dowiedziałam. W momencie kiedy przekazałaś forum mnie, a ja to przypieczętowałam prawa admina straciłaś automatycznie. Nikt personalenie Cię tego nie pozbawił... Chcesz z powrotem?? (qrcze, wiedziałam, że się zaczną jakieś schody i pretensje Odpowiedz Link
bumbum4 Re: do bumbum 26.11.05, 10:08 Nie, dziekuje. Nie mam juz pretensji. Temat zamkniety. Odpowiedz Link