Dodaj do ulubionych

Słoneczne dzień dobry!

• lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 30.08.06, 11:12
      a co się dzieje z arkadią? bo jakoś ostatnio jej nie widzę???
      • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 30.08.06, 13:51
        Deszczowe dzieńdobry wszystkim smile))))
        Co za kretyńska pogoda, jakieś przeziębienie chyba mnie bierze po tej Afryce sad
        • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 31.08.06, 08:40
          witam! chyba słoneczko wygląda zza chmur! oj dobrze by było!
          • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 31.08.06, 09:48
            Słoneczko wyjrzalo, zobaczyło jaka brzydka pogoda i schowało się z powrotem....
            • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 31.08.06, 10:10
              u mnie wygląda dość regularnie więc może zostanie na dłużejsmile
    • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 31.08.06, 10:14
      niestety pochmurne dzień dobry
      ale już jest cieplej niż wczoraj
      oby tak dalej to w weekend będzie z 30 stopni, hihi
      • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 01.09.06, 08:18
        słonecznie i pogodnie kłaniam sie wszystkich śpiochom, nocnym markom i tym
        pracującemu ludu stolicy!smile))DZIEŃ DORBY!
    • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 01.09.06, 09:11
      dzień dobry
      słoneczne
      i pogodne
      smile
      w końcu piątek i zaraz dwa dni wolnego smile
      • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 04.09.06, 08:21
        dzień dobry! ale raczej pochmurno!smile
        • sqh Re: Słoneczne dzień dobry! 04.09.06, 08:24
          Pochmurno i w dodatku wieje...

Dziędobrrry smile
          • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 04.09.06, 08:53
            Oj pochmurne dzieńdobry, rezczywiście....

Sqh, a Ty nie w szkole? Wagary od pierwszego dnia? Nieladnie...
            • sqh Re: Słoneczne dzień dobry! 04.09.06, 09:02
              Dziękuję za czujność, ale spokojnie, spokojnie, już zaraz wychodzę...
              • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 04.09.06, 13:31
                dzień dobry
                powiało, popadało i jest słońce
                smile
                pzdr
                • wave32 Re: Słoneczne dzień dobry! 04.09.06, 13:33
                  Witam smile
                  • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 08:10
                    Oj jak się dzisiaj nie chciało wstawać sad
                    Siema Józki!

Kobea mi zakwitła la la la...
                    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 08:23
                      cześć pracy!
                    • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 08:24
                      doomi napisała:
                      > Kobea mi zakwitła la la la...

Witam w kolejny pochmurny poranek.
                      Gratuluję sukcesów na polu ogrodnictwa.
                      Mariusz
                      • morkub Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 09:25
                        Dzień dobry! Nieważne, że pochmurny smile
                        Doomi, moje gratki z okazji zakwitnięcia smile
                        • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 09:36
                          Nie wiem jak wygląda kobea, ale też wszystkich witam smile
                          • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 09:55
                            kobea
                            www.encyklopedia.multiflora.pl/roslina/51
                            • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 10:21
                              Ładniutka. Taka delikatna smile
                            • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 12:30
                              a jak pachnie?
                              • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 12:30
                                hihihi
                                • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 12:31
                                  Pachnie? ło matko, będę się musiała wspiąć prawie na balkon sąsiadki żeby
                                  powąchać. Ale czego się nie robi dla dobra sprawy wink
                                  • sylkwa1 Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 12:42
                                    A witam wszystkich łącznie z kwitnącą kobeą doomi smile. Sto lat mnie nie było!
                                    • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 05.09.06, 13:42
                                      Oj tak, dawno Cię nie było smile
                                      Czyżby remont tak Cię wykończył?
                                      • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 06.09.06, 08:14
                                        dzień dobry! i słoneczny mam nadzieję!
                                        • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 06.09.06, 08:37
                                          Dzień dobry smile
                                          Czy to w ten weekend ma być 30 stopni?
                                          • morkub Re: Słoneczne dzień dobry! 06.09.06, 09:51
                                            Podobno w ten smile
                                            Dzień dobry! I znikam, bo licznik bije wink
                                          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 06.09.06, 10:44
                                            Dzień Dobry Bardzo Wszystkim !!!
                                            111majka z nieba mi spadłaś ! Skąd wiesz takie piękne rzeczy? Ja tu zaklinam
                                            pogodę, bo w sobotę chcę zrobić urodziny dziecku na powietrzu i modlę się o
                                            słoneczko. Dzień mi wypiękniał - 30 stopni...ja chcę jeszcze raz! smile smile smile smile
                                            • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 06.09.06, 10:54
                                              Ot, tak sobie czasem z nieba spadnę.....
                                              W TV mówili smile

Dzisiaj moje ma urodzinki. Zdrówka dla Twojego smile))
                                              • malinela Re: Słoneczne dzień dobry! 06.09.06, 11:31
                                                111majka napisała:

> Dzisiaj moje ma urodzinki. Zdrówka dla Twojego smile))
                                                Wszystkiego najlepszego dla "twojego" . Czy "twoje" to ta piękna panienka,
                                                która pojawia się na jednym ze zdjęć z wakacji? jeśli tak, to dołączam
                                                gratulacje.
                                                • bbb21 Re: Słoneczne dzień dobry! 06.09.06, 12:00
                                                  dzien dobry, wcale niesłonecznie! w weekend ma być bb ciepło smile)
                                                • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 06.09.06, 12:00
                                                  Tym razem chodzi o mojego smile Dziękujęsmile
                                                  A... piękna panienka z wakacji chyba mi została tylko jako odbicie w wodzie.... Czyżbym coś (poza
                                                  odbiciem) przeoczyła?
                                                  • malinela Re: Słoneczne dzień dobry! 06.09.06, 12:37
                                                    Pomyliłam wątki ..
                                                    Ty spryciaro!! Nie zauważyłam wcześniej. To jest twoja córka - ta sama sukienka
                                                    w odbiciu.

ps.
                                                    Jeśli kiedyś wkleję swoje zdjęcie, to poproszę Cię o małą korektę. Nic
                                                    wielkiego - figura Giselle Bunchen ;o)
    • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 08:50
      Dziędobry smile
      Ale nam się lamelka i chiste ukryli w rannych powitaniach. Gdzieś tam w środku wątku ich odkryłamsmile
      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 10:00
        Słoneczne Dzień Dobry !
        Czekam słonecznie na ten 30sto stopniowy łykend wink)
        • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 13:00
          hm, a skąd macie takie informacje? na mapce na górze strony nie widać jakiś
          upałów w week...
          Ale bym zapomniała - miłego dzionka wszystkim smile jeszcze jeden dzień i weekend
          na horyzoncie.
          A w sobotę i niedzielę wystawa akwarystyczna w pałacu kultury. Wybiera się
          ktoś? Ja tak!
          • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 14:05
            Doomi, wyjdź na dwór, od razu poczujesz że gorąc się zbliża smile
            • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 14:17
              Poczułam, dzięki smile
              • sqh Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 15:29
                Pieknie jest smile Ja poproszę taką pogodę co najmniej do końca października. A
                teraz chyba wyjdę porowerować.
                • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 15:41
                  Świetny pomysł z tym rowerowaniem. Idę z Tobą smile
                  • sqh Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 21:19
                    No że też nie zajrzałem tu wcześniej... Przyjąłbym wówczas kurs zbieżny... wink

Pogoda właściwie idealna, tylko że po zapadnięciu zmroku momentalnie spadła
                    temperatura - co zmusiło mnie do powrotu w domowe pielesze.
                    • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 22:17
                      Ja nie jeżdżę "po zapadnięciu". Lubię się rozglądać wkoło i widzieć gdzie jadę smile
                      A pogoda była rzeczywiście wybitnie rowerowasmile
                      • sqh Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 22:26
                        No ja w sumie też jeżdżę tylko za dnia, ale dziś po pierwsze primo było tak
                        pięknie, a po drugie primo musiałem odreagować pierwsze dni w szkole, więc
                        się... zarowerkowałem smile
                        • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 07.09.06, 22:30
                          Rozumiem Cię doskonale. Gdybym ja musiała pójśc dzisiaj do szkoły, to do tej pory pewnie bym
                          rowerowała....
                          • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 08.09.06, 08:42
                            deszczowe, pochmurnesad dzień dobry! dziś piąteczek. i mam nadzieję że szybko
                            minie!!!! smile
                            • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 08.09.06, 10:33
                              Dzień dobry - już sloneczne smile))
                              • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 08.09.06, 11:48
                                dzień dobry
                                z nadzieją na upalny weekend smile
                                • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 08.09.06, 15:22
                                  Dzień dobry (trochę późno, ale zakupy i takie tam...) 111majka - co z tym
                                  upałem?????? Bo ja tu czekam .... Już nawet nie musi być 30 stopni. Niech będzie
                                  25, ale żeby chociaż nie padało! Mówiłaś kiedyś, że z nieba sobie czasem
                                  spadasz, to teraz kombinuj...
                                  • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 08.09.06, 15:24
                                    upału to raczej nie będzie - opadów raczej też.
                                    www.twojapogoda.pl
                                    • chiste Dzień zły! 08.09.06, 15:38
                                      Nie jadę na Roztocze w ten łikend <zły, bardzo zły chiste>

:[
                                      _______
                                      Ospo czorna!
                                      Idź do Dorna!
                                      • sqh piątek - 8 godzin lekcyjnych... :-/ 08.09.06, 18:23
                                        A ja łikęd spędzam na festiwalu "Warszawa Singera". Zaraz wybywam na powitanie
                                        Szabatu... Pardon, wybywaMY wink

Szalom! smile
                                        • surmia Re: piątek - 8 godzin lekcyjnych... :-/ 10.09.06, 12:17
                                          Dzień dobrrrryyyyyy, brrryyyyy jak zimno...i kto tu mówił o upale???? Ja chyba
                                          już w sen zimowy pomału zapadam. Nic mi się nie chce (oprócz spania).
                                          Czy tylko ja tak mam?
                                          • lamelka007 Re: piątek - 8 godzin lekcyjnych... :-/ 11.09.06, 10:03
                                            dobry! rano było chłodnawo ale teraz robi się całkim
                                            • lamelka007 Re: piątek - 8 godzin lekcyjnych... :-/ 11.09.06, 11:01
                                              całkiem przyjemniesmile
                                              • jozefow_sadowa Re: piątek - 8 godzin lekcyjnych... :-/ 11.09.06, 11:41
                                                dzień dobry
                                                słonaczko gdzieś się schowało sad
                                                ale i tak jest miło
                                                • surmia Re: piątek - 8 godzin lekcyjnych... :-/ 11.09.06, 12:14
                                                  Dzień Dobry !!!!
                                                  Słońce aktualnie ukrywa się u mnie.

ps. Nadal chce mi się spać.
                                                  • 111majka Dzień dobry 11.09.06, 12:56
                                                    Chora jesteeeeeem sad(((((((
                                                  • morkub Re: Dzień dobry 11.09.06, 13:11
                                                    ja też sad
                                                  • chiste Życzę Paniom szybkiego powrotu do zdrowia 11.09.06, 14:42
                                                    Czy juz lepiej, słoneczniej?

P.S.
                                                    Pamietam, ze kumpel z Przemyśla kiedys na stancję przywiózł taki okragły
                                                    grzejnik elektryczny, który wygladał jak postawiona na sztorc kuchenka. Mówił
                                                    mi, że to słoneczko. Słoneczko czy nie, ale dawało radę dopóty, dopóki nie
                                                    odkryliśmy utajnionego zejscia do piwnicy i sobie sami podkreciliśmy piec
                                                    gazowy. Było klawo!
                                                  • doomi Re: Życzę Paniom szybkiego powrotu do zdrowia 11.09.06, 19:56
                                                    No wiecie co dziewczyny, chorować w taką piekną słoneczną pogodę??
                                                    Morkub, a Ty wczoraj to na chorą nie wyglądałaś ;P

A tak poważnie to zdrowiejcie grzecznie i co najważniejsze szybko!
                                                  • lamelka007 Re: Życzę Paniom szybkiego powrotu do zdrowia 12.09.06, 08:10
                                                    szybkiego powrotu do zdrowia i jakiegoś dekupażu ze zdjęciami na forum moje
                                                    panie!! (i panowie) dzień dobry
                                                  • doomi Re: Życzę Paniom szybkiego powrotu do zdrowia 12.09.06, 11:59
                                                    No dziewczny, nie wygłupiać się, widział kto dwa dni czy więcej chorować

Siemanko wszytkim józkom i innym podglądaczom smile
                                                  • surmia Re: Życzę Paniom szybkiego powrotu do zdrowia 12.09.06, 12:05
                                                    Dzień Dobry Słoneczne!
                                                    Nie chorować, bo ładnie jest, szkoda przegapić.

ps. A swoją drogą, kto by pomyślał, że tak blisko nas mieszkają bombina bombina
                                                    i bufo bufo. Ta ostatnia nawet w moim ogródku!
                                                  • 111majka Jedna Pani dziękuje :) 12.09.06, 20:23
                                                    I nawet wstała na chiwilkęsmile

A co to jest "bombina bombina
                                                    > i bufo bufo"? Widać że dawno mnie tu nie było, jakieś braki mam od razu....
                                                  • lamelka007 Re: Jedna Pani dziękuje :) 13.09.06, 08:17
                                                    to niechże ta pani pogoni choróbstwo precz - taka piękna pogoda a tu taki
                                                    klopssmile)))
                                                    Dzień dobry!
                                                  • surmia Re: Jedna Pani dziękuje :) 13.09.06, 09:18
                                                    Dzień Dobry !!!

Zimno przeraźliwie, ale ładnie jest. HA ! Bombina bombina to kumak nizinny a
                                                    bufo bufo to nasza kochana ropuszka. Obie żabki mieszkają w Mazowieckim Parku
                                                    Krajobrazowym ponoć. Właśnie czytałam sobie i taka refleksja właśnie...Nie wiemy
                                                    nawet co za cuda mamy obok siebie. Chociaż one są strrrasznie zagrożone. Giną. A
                                                    tylko one jedzą ślimaki, których nie lubię bo mi obgryzają. Jak zabraknie
                                                    bombiny i bufo to co ?!?!?!? Zeżrą nas paskudy! Dbajmy o środowisko!
                                                  • lamelka007 Re: Jedna Pani dziękuje :) 13.09.06, 09:39
                                                    majka w swoim stawie ma takie śmieszne stworzenia - przynajmniej tak wynika ze
                                                    zdjęć na fotoforum - może to własnie kumak nizinny i ropuszka???? majko czy
                                                    rozpoznasz swoje płazy?
                                                  • lamelka007 Re: Jedna Pani dziękuje :) 13.09.06, 12:11
                                                    wałśnie oglądnęłam zdjęcia. hihihi całkiem całkiem
    • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 13.09.06, 17:28
      Dzień dobry wszystkim smile
      Powolutku wracam do siebie. No i do forum.
      Tylko nie mogę się doczekać kiedy do roweru wrócę sad
      • sqh Re: Słoneczne dzień dobry! 13.09.06, 19:48
        Dziędobry, a mi własnie z nosa cieknie, kaszlę, prycham i pratkuję, ale do
        weekendu *muszę* wyzdrowieć... uncertain//
        • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 13.09.06, 20:46
          Sqh, a kto to widział w taką pogodę chorować? smile))
          Zdrowiej szybko, do weekendu mało czasu.

Ja nie będę pisała o objawach mojej choroby.......
          • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 14.09.06, 08:32
            nie wiem czy dobry ale dzień!
            • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 14.09.06, 11:11
              Dzień Dobry!
              • chiste Dzień jest dobry, bo... 14.09.06, 11:14
                Po łikendzie bedzie urlop.
                Ufff... Nareszczie! Juz nic mi sie nie chce smile
                _______
                Ospo czorna!
                Idź do Dorna!
                • doomi Re: Dzień jest dobry, bo... 14.09.06, 12:03
                  Ale mam nadzieję Chiste, że nam józkom też z góry łapką pomachasz?
                  Dobry wszystkim!
                  • chiste Pomacham, pomacham :) 14.09.06, 15:05
                    Lecę do słonca smile
                    _______
                    Ospo czorna!
                    Idź do Dorna!
    • lamelka007 Już piąteczek! 15.09.06, 08:55
      Dzień dobry jaszcze troszkę, troszeczkę i będzie weekend!!!!!!
      • 111majka Re: Już piąteczek! 15.09.06, 09:01
        DZień dobrysmile
        Weekend, czyli bardzo pracowita sobota i niemniej pracowita niedziela sad((
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 19.09.06, 09:19
      poniedziałek przetwałam i to całkiem nieźlesmile witam we wtorek!smile
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 20.09.06, 08:26
      hihihi! dzień dobry! ale z tego co widzę samej sobie!
      • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 20.09.06, 08:28
        Dzień dobry lamelko smile
        I caaaaałej reszcie też...
        • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 20.09.06, 10:00
          Witam
          Rzeczywiście przestaliśmy ostatnio witać się o poranku.
          Więc nadrabiam zaległości.
          Dzień dobry wszystkim miłośnikom naszego pięknego miasta.
          Mariusz
          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 20.09.06, 11:05
            Miłośnicze Dzień Dobry !
            • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 20.09.06, 11:59
              Swojskie hejka wszystkim smile
      • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 20.09.06, 12:03
        aż mi ulżyłosmile))))
        • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 21.09.06, 08:06
          Witam wszystkich w słoneczny czwartkowy poranek.
          Mariusz
          • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 21.09.06, 08:16
            dzię dobły!
            • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 21.09.06, 12:02
              Dzień Doberek !
              • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 21.09.06, 12:21
                Joł joł smile
        • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 21.09.06, 13:26
          dzień dobry
          słoneczne
          czwrtkowe
          za 2 dni weekend smile
          • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 21.09.06, 15:43
            jozefow_sadowa napisał:
            > za 2 dni weekend smile

Dla mnie lepiej brzmi że to już jutro
            To nic że to tylko parę wieczornych godzin.
            Ale jutro, a nie za dwa dni.
            Mariusz
            • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 22.09.06, 08:14
              Piąteczek!!!!!
              Dzień dobry! Już na parę chwil, za chwil parę - no może godzin, będzie sobotka
              i niedzielkasmile))
              • arkadia67 Re: Słoneczne dzień dobry! 22.09.06, 08:18
                Witajcie przy porannej kawiesmile
                Fakt długo mnie nie było, ale postaram się to zmienić.
                Narazie mieszkam tu gdzie mieszkałam i nie w namiociesmile)))
                Pozdrawiam Wszystkich cieplutko i słoneczkowosmile))
                • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 22.09.06, 08:21
                  Arkadio, miło Cię czytaćsmile
                  Miłego dnia życzę Tobie i wszystkimsmile
                  Ciepły weekend przed nami.
                  • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 22.09.06, 10:50
                    Siemanko, zaraz zabieram się za późne śniadanko wink
                    • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 22.09.06, 13:05
                      dzień dobry
                      słoneczne i ciepłe
                      • sylkwa1 Re: Słoneczne dzień dobry! 22.09.06, 13:09
                        Dzień dobry! Jak fajnie sobie podzieńdoberkować znowu!!! smile)))
                        • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 24.09.06, 12:05
                          niedzielne dzień dobry !
                          • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 24.09.06, 12:15
                            Niedzielnopołudniowe dzień dobry wszystkim smile
                            Ale cieplutko - super smile))
                            • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 25.09.06, 07:45
                              Witam i nowy dzien na naszym forum zaczynam.
                              Miłego dnia.
                              Mariusz
                              • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 25.09.06, 07:55
                                Miłego dnia, miłego tygodnia smile
                                Dziędoberek.
                                • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 25.09.06, 08:07
                                  witam słonecznie!
                                  • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 25.09.06, 10:37
                                    Witanko! Czyż nie piękny jest świat w taką jesień?
                                    • sqh Re: Słoneczne dzień dobry! 25.09.06, 20:07
                                      Dzień dobry wieczór... Na markowanie za wcześnie, na słoneczne powitanie za
                                      późno, ale któryś wątek trzeba było wybrać smile

W antykwariacie zanabyłem drogą kupna niedużą monografię historyczną autorstwa
                                      Józefa Marta "Józefów - Moje Miasto" - przypuszczam, że znacie tę publikację?
                                      • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 26.09.06, 08:06
                                        Dzień oby dobry!
                                        • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 26.09.06, 09:12
                                          dzień dobry
                                          słoneczne
                                          • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 26.09.06, 09:31
                                            Wtorkowe i słoneczne i miłe i uśmiechnięte dzień dobrysmile
                                            Sqh, znam tę pozycję pana Marta, ale nie zdecydowałam się na nabycie jej drogą kupna. Wybrałąm
                                            "Otwock i okolice" Jacka Kałuszko i Pawła Ajdackiego, wydawała mi się ciekawsza.
                                      • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 26.09.06, 16:22
                                        Pan Mart uczył mnie WOS-u smile
                                        • truski1 Re: Słoneczne dzień dobry! 27.09.06, 07:51
                                          Witam z ranka. A mi Pan Mart pomógł zdobyć wiele materiałów do pracy
                                          dyplomowej.
                                          • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 27.09.06, 08:50
                                            dzień dorby!!!smile
                                            • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 27.09.06, 09:09
                                              dzień dobry
                                              słoneczne i już niedługo weekend - za 2 dni smile
                                              • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 27.09.06, 09:44
                                                Dzieeeeeńńńńńńdoooooooobrrrrryyyyyyyy.......
                                                Waaaaammmmm teeeeeżżżż taaaakkkkkk szyyyyybbbkkkkoooooooo choooooodziiiiiiiii
                                                innnnnnteeeeeerrrrneeeeeeettttttt????????????????
                                                • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 27.09.06, 09:57
                                                  Dzień dobry korupcyjne!

W necie przeciążenie, ale u mnie całkiem znośnie.

• sylkwa1 Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 09:43
      Dzień dobry (wciąż słoneczne!!! no, no)
      • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 10:13
        dobry dzień! dobry?
        • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 10:15
          dzień dobry
          lekko pochmórne ale ciepłe smile
          • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 10:32
            łapiemy ostatnie promyki słoneczka
            dobry józki smile
            • morkub Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 10:39

Dzień dobry!
              A w stolycy już pada...
              • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 10:52
                W stolycy pada, a w józku śiwecismile
                • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 11:06
                  gdzie pada ?,
                  na mokotowie jeszcze nie
                  • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 11:13
                    u mnie w stolicy nie pada!!!smile
                    • arkadia67 Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 15:40
                      Cześć Wszystkimsmile
                      a u mnie w stolicy (czytaj Ochota) już przestało, ale chmury wisząsad
                      • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 28.09.06, 19:20
                        Wróciłam ze stolicy. Lało jak czort.
                        • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 29.09.06, 08:10
                          dzień dobry! mgliste ale z szansą na słoneczne!
                          już piątek!!!!!
                          • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 29.09.06, 08:54
                            dzień dobry wszystkim
                            zamglony piatkowy poranek
                            • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 29.09.06, 10:52
                              jesienno - mgliste dzień dobry...chociaż teraz już świeci
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 02.10.06, 11:22
      witam w październikowy pomiedziałek! może sie rozpogodzi.... czego wam i sobię
      życzę!smile
    • 111majka Deszczowe dzień dobry! 03.10.06, 09:27
      No i pada, jak to w październiku...
      Dzień dobry wszystkim smile
      • jozefow_sadowa Re: Deszczowe dzień dobry! 03.10.06, 10:17
        Dzień dobry
        rano deszczowe
        teraz pochmórne
        a co będzie wieczorem .... ?? smile
        • 111majka Re: Deszczowe dzień dobry! 03.10.06, 13:20
          Wieczorem będzie piwne smile))
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 04.10.06, 09:05
      oj deszczowe dzień dobry!
      • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 04.10.06, 09:32
        Dzień dobry... Dziś mi nawet do domu napadalo.... sad
        • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 04.10.06, 10:06
          dzień dobry
          mi na szczęście napadało tylko za kołnierz smile
          ale w wawie już nie pada
          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 04.10.06, 10:10
            Mokre Dzień Dobry.
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 05.10.06, 08:37
      dzień dobry!czwrtecze! lutro już piąteczek!smile))
      • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 05.10.06, 09:19
        dzień dobry
        już nie pada, jest czwartek, jutro weekend ....

same dobre wiadomości
        smile
        • morkub Re: Słoneczne dzień dobry! 05.10.06, 09:26
          Dzień dobry!
          Obudziłam się o 7.30 i było tak szaro-buro-ponuro, że myślałam, że wciąż jest noc. Miałam nadzieję, że jeszcze jest noc i będę mogła się spokojnie przewrócić na drugi bok...
          Czy ktoś by nie mógł jutro nowego wątku dzieńdobrowego założyć??? Bo tego przewijać już się nie chce wink
          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 05.10.06, 12:16
            ...oj tak, nie chce się przewijać...Te/ci co już nie przewijają założyły/li
            sobie swój własny dzieńdobrowy wątek...takim to dobrze!
            Dzień Dobry - mówią, że ma być cieplej!
            • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 05.10.06, 12:25
              A to trzeba "dzieńdobrować" w nowym wątku i nie przewijać smile
              • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 05.10.06, 12:35
                A ja lubię takie długaśne wątki - mają swój charakter.
                Nie podoba mi się na przykład czwarty czy piąty wątek przedszkolny. Co nie
                znaczy że sobie forumowicze nie mogą zakładać takowych. Ot, tylko moje skromne
                zdanie!

dzieńdoberek, fajna pogoda na mycie okien wink
                • morkub Re: Słoneczne dzień dobry! 05.10.06, 12:39
                  Mycie okien?! To jest myśl!! wink
                  • truski1 Re: Słoneczne dzień dobry! 06.10.06, 07:41
                    A ja lubię takie długaśne wątki - mają swój charakter.
                    Nie podoba mi się na przykład czwarty czy piąty wątek przedszkolny. Co nie
                    znaczy że sobie forumowicze nie mogą zakładać takowych. Ot, tylko moje skromne
                    zdanie!
                    To Cię pociesze Doomi. Pewnie to będzie ostatni wątek przedszkolny,
                    przynajmniej założony przeze mnie.
                    • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 06.10.06, 09:41
                      Dzień Dobry Bardzo.
                      Och, już we wtorek będę podłączona do kanalizacji. Nasze józefowskie więzy się
                      umacniają z każdą nową osobą w kanałach. To działa jak sieć.
                      Cieszę się jak dziecko...
                      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 10.10.06, 10:02
                        Dzień DOBRY!

...jeszcze parę minut...jeszcze troszkę....i będę połączona ze szczęśliwymi
                        posiadaczami stałego łącza kanalizacyjnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hip hip hura!
                        Dzień dobry Wam, posiadaczom stałego łącza!
                        • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 10.10.06, 10:03
                          A swoja drogą to skandal, żeby taki piękny przewijający wątek tak
                          podupadł...tylko ja tu zaglądam???
                          • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 10.10.06, 10:58
                            Nie tylko Ty smile
                            • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 10.10.06, 11:27
                              no to całe szczęście
                              • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 11.10.06, 09:57
                                Dzień Dobry z powodu gładkości na 3-go maja.

...a jednak tylko ja...
                                • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 11.10.06, 12:01
                                  Nie tylko Ty, nie tylko smile
                                  gładką ulicą zaraz się przejadę...
                                  • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 11.10.06, 15:11
                                    To ja też smile
                                    A pojadę przy okazji.
                                    • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 12.10.06, 10:12
                                      Dzień Dobry!
                                      Nadal ładnie smile)))))))))))
                                      • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 12.10.06, 10:22
                                        Witam w słoneczny jesienny poranek
                                        Mariusz
                                        • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 13.10.06, 08:47
                                          Witam witam witam.

Witam się tu, bo tam gdzie nie przewijają to dyskryminują.

Chocia, jak już pisałam nie przewijam. PRECZ z dyskryminacją!!!!!smile))))wink))))
                                          • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 13.10.06, 13:47
                                            I ja witam w tym wąteczku, bo mam do niego sentymentsmile
                                            Ale jak to ostatnio bywa, tylko się witam i znikam sad
                                            • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 16.10.06, 12:01
                                              Witanko, wcale nie słoneczne. To chyba jesień...
                                              • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 16.10.06, 12:49
                                                jak jesień
                                                rano to zima była
                                                15 min musiałem samochód skrobać sad
                                                • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 16.10.06, 13:23
                                                  jozefow_sadowa napisał:

> jak jesień
                                                  > rano to zima była
                                                  > 15 min musiałem samochód skrobać sad

I jeszcze zdjęcie musiałeś zrobić smile
                                                  Zimowe dzień dobry uparcie przewijającym smile
                                                  • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 16.10.06, 13:50
                                                    Dzień dobrysmile
                                                    Może nie ma słońca, ale przyjemnie, cieplutko mruga ogień w kominku smile)
                                                  • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 17.10.06, 10:11
                                                    Dzień Dobry.

Jakiś zwariowany helikopter lata po moim niebie od pół godziny. O co chodzi???
                                                  • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 17.10.06, 12:04
                                                    dzień dobry
    • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 18.10.06, 08:26
      Słoneczne dzień dobry w słoneczny, mroźny poranek smile
      • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 18.10.06, 08:29
        No i zaczęło się szyb skrobanko
        siemanko smile
        • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 18.10.06, 08:31
          Trzeba chować autko do garażu tongue_out
          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 18.10.06, 08:47
            Dzień Dobry Słoneczny, ale zimny.

Żeby nie skrobać - wydziergać autku czapeczkę z pomponem - niektórzy potrafią.
            Ja nie sad
            • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 18.10.06, 09:12
              Po pompony to trzeba się zgłosić do naszych czirliderek tongue_out
              • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 18.10.06, 09:21
                Moja swoich na pewno nie odda wink

Anegdota:
                Przedwczoraj byłyśmy u lekarza (a prosto z przychodni miałyśmy śmignąć na
                trening) i p. doktor zleciła analizy. I to na cito. No to mówię młodej, że
                lecimy do Otwocka na pobieranie krwi. A mała w ryk. Pytam się czemu płacze
                (chociaż wiem, że się boi pobierania jak każde dziecko), a Ona na to: Bo nie
                zdążymy na trening...
                • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 19.10.06, 09:34
                  Dzień Dobry! Słoneczne!!!!!

Czy takie pompony (do machania, nie na czapeczki dla autek) robi się samemu czy
                  to może jakieś profesjonalne sztuki?
                  • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 19.10.06, 10:02
                    dzień dobry
                    słoneczne, choć poranne skrobanko było
                    • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 19.10.06, 11:11
                      dzień dobrysmile))
                      • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 19.10.06, 11:13
                        To "skrobanko" jakoś mi niemiło brzmi.... sad
                        Ale dzień dobry smile
    • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 20.10.06, 09:10
      Dzień dobry!
      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 20.10.06, 10:16
        Czołem Forumki i Formukowie!!!!
        • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 23.10.06, 09:14
          ...serio, serio...
          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 24.10.06, 12:25
            ...całkiem serio...serio, jak nie wiem co...
            • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 26.10.06, 07:13
              Trudno mówić o słonecznm Dzień Dobry w tak mglisty poranek.
              Witam.
              • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 26.10.06, 08:05
                Dzien dobry wszystkim smile

Marius, a co Ty taki przewijający się zrobiłeś?
                • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 26.10.06, 08:25
                  Zawsze byłem i przewijający i nie przewijący tylko nie zawsze się witałem.
                  Mówiłem już że gbur jestem.
                  Mariusz
                  • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 26.10.06, 10:27
                    Dzień Dobry gburom i niegburom!
                    • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 09:11
                      Dzień dobry wyborcom i niewyborcom!
                      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 09:12
                        no dobra... dzień dobry kandydatom i niekandydatom. Ale się rozpanoszyłam w tym
                        wątku! Surmia górą!
                        • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 09:17
                          A powiem, co mi tam....

Dzień dobry surmia i niesurmia smile
                          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 09:23
                            Ty mnie 111majka (i 111niemajka) nie prowokuj, bo dojadę tutaj do 500 wpisów.
                            Jak zacznę wynajdywać tych i nietych. Hihihihiiii....
                            • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 09:27
                              A dojeżdżaj i do 1000 !
                              Ostatnio mmy kiepską średnią, poprawiłabyś ranking. Co też niniejszym obie czynimy smile
                              • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 09:29
                                a dlaczego nikt już się nie wita? Ludzie! Witajcie się na jesień!

...to w ramach poprawiania...między innymi...
                              • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 09:30
                                111 razy witam majkę i bajkę.

Ps. wrzuciłem nowe zdjęcia kociaka
                                Mariusz
                                • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 09:31
                                  Pozostalych forumowiczów i forumowiczki też serdecznie witam.
                                  Mariusz
                                  • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 09:41
                                    Wszystkie kociaki bardzo mile widzianesmile
                                    Już lecę publikować....
                                    • arkadia67 Re: Słoneczne dzień dobry! 27.10.06, 11:52
                                      Słoneczne i cieplutkie dzień dobry!!!
                                      Coś ostatnio bardzo "wyborowo" na naszym forumsmile)))
                                      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 28.10.06, 14:12
                                        Witam wykorzystującychsłoneczkodopracywogrodzie i
                                        niewykorzystującychsłoneczkadopracywogrodzie

Właśnie skończyły mi się liście w ogrodzie. Czekam aż opadną następne!
                                        • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 29.10.06, 12:46
                                          Dzień Dobry Wam - przestawiającym zegary z chęcią i Wam, którzy tego nie lubicie
                                          robić!

pada, pada, pada.....

Nadal surmia górą!
                                          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 30.10.06, 11:07
                                            Dzień Dobry! A może już tu nie pisać?

Albo napiszę tak: kochany pamiętniczku, wczoraj nikt nie odpowiedział na moje
                                            pozdrowienie. Jestem coraz bardziej smutna. 111majka pisała, żebym pozdrawiała
                                            bo będziemy wyżej w rankingu. Pozdrawiałam z całego serca, a tu cisza...
                                            Sądzę, że ten stan wynika z obecności obcych w naszym mieście. Obcy zaprzątają
                                            głowy forumowiczom i wysysają z nich wszelkie dobro. Są niebezpieczni. Starają
                                            się zapanować również nad moim umysłem, jednak się nie daję.
                                            Coraz ciężej mi pisać. Palce drętwieją. Za oknem widzę pojazdy obcych. Jak
                                            zwykle polują na ludzi, i jak zwykle wybierają najpierw tych, którzy piszą na
                                            forum. Nie wiem jak się schować. Znikąd pomocy.
                                            Może ktoś tam jeszcze jest? Nie będę tracić nadziei. Cała nadzieja w nadziei...
                                            • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 30.10.06, 11:13
                                              he he, ze mnie jak na razie najwięcej energii wysysają danonki.
                                              Zresztą jestem w szoku jak to działa: ostatnio robię listę zakupów i na którejś
                                              tam pozycji wpisuję - danonki. No żesz... przecież u mnie nikt tego nie jada.
                                              Miało być monte... na szczęście czujne dziecię naprowadziło matkę.
                                              Oby do grudnia ;D
                                              • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 31.10.06, 07:22
                                                U mnie dzieci bez danonków umarłby chyba z głodu.
                                                Sloneczne i mroźne Dzień Dobry.
                                                Mariusz
                                                • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 31.10.06, 08:46
                                                  ...witam...no to już wiemy czym obcy karmią ludzi...
                                                  • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 31.10.06, 12:02
                                                    Dzień dobrysmile
                                                    I słoneczny, i pochmurnysmile
                                                  • marius68 Re: Słoneczne dzień dobry! 02.11.06, 07:16
                                                    Dzień dobry.
                                                    Dobrze że nie pada, a miał być śnieg.
                                                  • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 02.11.06, 08:37
                                                    Dzień Dobry Jesieniasty!

Ależ wczoraj było ładnie. Nawet nie zmarzłam za bardzo.
                                                    Kto też był na Cmentarzu Północnym na Wólce???
                                                  • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 03.11.06, 10:16
                                                    muszę z tym skończyć...

Dzień dobry sennym i niesennym
                                                  • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 03.11.06, 10:41
                                                    Ech, przewijający uparciuszek..... smile
    • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 03.11.06, 11:57
      Ja też w tym wątkusmile)
      Dzien dobry, trochę zimny ale co tam smile))
      • chiste Dzień dobre popołudnie! 07.02.07, 16:13
        A gdzie jest malinea?
        • 111majka Re: Dzień dobre popołudnie! 07.02.07, 18:14
          Malinea? Chyba gdzieś wyszła na chwilę smile
    • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 15.02.07, 13:28
      Ktoś nam ostatnio "zazdraszczał" tego długiego słonecznego wątku. To będzie jeszcze dluższy.
      Dzien dobry smile
      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 16.02.07, 12:42
        Zazdraszczał?!?!?! To smutne, zwłaszcza, że wątek ma szanse się rozwinąć w
        zastraszającym tempie - zwłaszcza dziś - w piękny, słoneczny, prawiewiosenny dzień!

Dzień Dobry pijącym właśnie kawę i tym, którzy jej teraz nie piją.
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 16.02.07, 14:12
      rano wpisywałm się w śnieżnym ale z wielką przyjemnością przywitam się
      słonecznie!smile
      • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 16.02.07, 14:21
        Ale mi daje słoneczko po monitorze smile
        • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 16.02.07, 14:51
          A propos wpisywania się w różnych wątkach w zależności od sytuacji, to Pruszków odwrotnie - mają
          taki uniwersalny kilkuletni wątek świąteczny. I od lat składają sobie w nim życzenia z okazji
          przeróżnych Świąt.
    • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 17.02.07, 09:40
      Bardzo słoneczne dzień dobry smile
      Jeszcze nie wiem czy mroźne, ale w nocy było minus 8.
      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 17.02.07, 11:28
        Dzień Dobry Wszystkim! Szczególne dobry tym, którzy czekają na wiosnę z
        niecierpliwością i nie mogą już słuchać o tym, że w nocy było -8. Błagam....nie
        mówmy o mrozie, to może sobie pójdzie...
        SŁONECZNIE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!JAK NIE WIEM CO!!!!!
        • funcia2 Re: Słoneczne dzień dobry! 17.02.07, 12:20
          Ja też się z Wami przywitam, żeby nie było że Otwock taki mało kulturalnuy jest,
          w końcu Wy u nas się witacie prawie codziennie, a my jakoś tak u Was niekoniecznie.

Dzień dobry Józefów wink
          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 19.02.07, 10:36
            Dzień Dobry! Mimo wszystko bardziej słoneczne niż śnieżne!
            • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 19.02.07, 13:22
              Ciao słoneczna Surmio smile Ciao wszyscy, którym zima wychodzi już bokiem smile
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 20.02.07, 08:08
      dzień dobry! oby dzień był taki jak wątek! SŁONECZNY!!!!
      smile
      • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 20.02.07, 08:11
        Dzień dobrysmile
        Do słonecznego mu daleko, ale śnieżny na pewno nie jest.
        • truski1 Re: Słoneczne dzień dobry! 20.02.07, 08:32
          Witam. Miłej zabawy w ostatki
          • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 20.02.07, 09:07
            Dzień dobry, dzień dobry smile
            • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 20.02.07, 10:29
              Dzień dobry! Słonecznie ma być!
              • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 20.02.07, 11:39
                Strasznie pracowity dzień mi się szykuje, więc bardzo szybko się do wszystkich
                uśmiecham big_grin
                • truski1 Re: Słoneczne dzień dobry! 21.02.07, 08:14
                  Dzień Dobry i chyba słoneczny nam sie szykuje.
                  • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 21.02.07, 08:55
                    NAwet bardzo słoneczny smile
                    A słyszeliście jak już ptaki wiosennie śpiewają?

Hmmm, niedalekowiosenne dzień dobry smile
                  • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 21.02.07, 08:59
                    słneczny, bardzo słoneczny ten dzień! Ale chyba będzie ciężkismile
                    Dzień dobry!
                  • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 21.02.07, 12:55
                    Dzień dobry smile
                    • 111majka Dzień dobry! 22.02.07, 07:44
                      Bardzo wczesnoporanne dzień dobry smile
                      O tej porze jeszcze mnie tu chyba nie było. Gdzie to słomce?????
                      • truski1 Re: Dzień dobry! 22.02.07, 07:52
                        Dzień dobry dzień dobry. No no tak rano to Cię nie było. Słońce słońcem ale
                        jaka zimnica dzisiaj. Bryyyyyyyyyyyyy
                        • 111majka Re: Dzień dobry! 22.02.07, 08:38
                          I chyba śnieżny wątek trzeba będzie wyciągnąć. Sypie z nieba że hej.
                          • surmia Re: Dzień dobry! 22.02.07, 10:20
                            ŻADNEGO wyciągania czegokolwiek!!!!
                            Słońce ma być!!!!!!
                            Burkliwe (ale szczere) Dzień Dobry.
                            Burkliwe, bo od rana burczę i krzywię się widząc to, co za oknem. Już sama ze
                            sobą ledwo wytrzymuję. Pisałam już, że nie znoszę tego białego co prószy na
                            przedwiośniu? Nie? No to napiszę - NIE LUBIĘ TEGO BIAŁEGO!!!!!!
                            • doomi Re: Dzień dobry! 22.02.07, 13:56
                              "Myślę sobie, że ta zima kiedyś musi minąć
                              Zazieleni się, urośnie kilka drzew
                              Niedojedzony chleb w ustach zdąży się rozpłynąć
                              A nie dopity rum rozgrzeje jeszcze krew
                              Zimny poniedziałek gorącą stanie się niedzielą
                              To, co nie pozmywane, samo zmyje się
                              Nieśmiały dotąd głos rozlegnie się jak dzwon w kościele
                              A tego, czego mało, nie będzie wcale mniej

Choć mało rozumiem a dzwony fałszywe
                              Coś mówi mi, że jeszcze wszystko będzie możliwe
                              Nim stanie się tak,jak gdyby nigdy nic nie było
                              Stanie się tak, jak gdyby nigdy nic"

Dzisiaj mnie ta piosenka wprawiła w dobry nastrój smile
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 23.02.07, 08:30
      dzień dobry!!!!
      • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 23.02.07, 08:45
        Nie dzień dobry, tylko ... Bardzo Słoneczne Dzień Dobry!!! smile

I dosyć mroźne...
        • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 23.02.07, 09:20
          Oj bardzo zieeeewające dzieeeeń dobryyyy smile
          Nowe zagadki na foto forum som wink
          • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 23.02.07, 10:33
            Tylko FotoForum nie ma sad
            • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 23.02.07, 10:35
              A myślałam, że to tylko u mnie tak sad
              • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 23.02.07, 10:39
                Dzień dobry!
                Trochę mniej burkliwe, ale zawsze. Idzie wiosna?
                • sylkwa1 Re: Słoneczne dzień dobry! 23.02.07, 10:47
                  Dzień dooobry! Słoneczko za oknem, -12 st. Żyć nie umierać. smile
                  • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 23.02.07, 10:54
                    Dzień dobry smile
                    Ale fajna zima smile)) Lubię jak śnieg skrzypi pod nogami...

Surmia, a wiosna coraz bliżej, to tylko zimowe ostatnie podrygi smile
                    • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 26.02.07, 10:24
                      Dzień Dobry. Bez komentarza.
                      • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 26.02.07, 11:41
                        Oj surmia, przecież jest prawie ciepło...
                        Dzien dobry smile
                        • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 27.02.07, 11:18
                          PRAWIE - robi wielką różnicę!!!!!!!!!!!!!!
                          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 27.02.07, 11:18
                            Dzień Dobry!
                            • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 27.02.07, 11:19
                              Dzień dobry smile
                              Co, słoneczka wypatrujemy?
                              • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 27.02.07, 11:24
                                Dzień dobry...
                                tylko, że śpiący...
                                a wątek znów się długi zrobił...
                                i dzień jakby niezbyt słoneczny...
                                i pracy tyle...
                                heh...
                            • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 27.02.07, 11:25
                              uwaga - wpis dla cyferki - 401!
                              • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 27.02.07, 11:26
                                oj, nie udało się, gapa ze mnie - 404 chyba teraz
                                • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 28.02.07, 01:16
                                  Nie jestem pewna, czy dla mnie to jest dobranoc, czy dzień dobry smile
                                  Tak czy siak, jestem dzisiaj pierwsza!
                                  • truski1 Re: Słoneczne dzień dobry! 28.02.07, 07:48
                                    dzień dobry. To ja tez na podium. Witam Wszystkich jako druga
                                    • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 28.02.07, 07:50
                                      Ale dzisiaj skowronki na forum smile
                                      Dzień dobry!
                                      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 28.02.07, 11:04
                                        Dzień dobry! Tu mówi sowa...stanowczo nie skowronek.
                                        • truski1 Re: Słoneczne dzień dobry! 01.03.07, 08:25
                                          Senne dzień dobry
                                          • 111majka Marcowe dzień dobry! 01.03.07, 08:33
                                            Rano to nawet słonecznie było...
                                            Miłego dnia.
                                            • surmia Re: Marcowe dzień dobry! 01.03.07, 10:06
                                              Tra la la lalala...marzec...czyli wiosna tuż. Nawet deszcz mi nie przeszkadza.
                                              Bardzo wiosenne dzień dobry dla wszystkich.
                                              • surmia Re: Marcowe dzień dobry! 01.03.07, 10:37
                                                sama sobie odpowiadam - SŁOŃCE ŚWIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                • doomi Re: Marcowe dzień dobry! 02.03.07, 08:54
                                                  No surmia, dzisiaj będziesz miała uśmiech od ucha do ucha smile
                                                  I tego życzę wszystkim!
                                                  • surmia Re: Marcowe dzień dobry! 02.03.07, 10:18
                                                    Mam !!!! Słoneczko, ptaszki świergolą, tak to ja mogę długo...
                                                    Dzisiaj nawet pachnie wiosną! Żeby lepiej ją widzieć umyłam rano 3 okna. Żeby
                                                    lepiej ją czuć, uprałam zimową kurtkę z mocnym postanowieniem - więcej cię nie
                                                    zakładam!

Nieprawdopodobnie wiosenne dzień dobry!
                                                  • do73 Re: Marcowe dzień dobry! 02.03.07, 11:45
                                                    Dzień dobry, słonecznie, marcowo, wesoło, wiosennie... wink
                                                  • 111majka Re: Marcowe dzień dobry! 02.03.07, 12:42
                                                    Surmia, rzeczywiście tego słońca potrzebowałaś smile
                                                    Aż mi się wiosenny nastrój udzielił.
    • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 05.03.07, 09:23
      Bardzo słoneczne dzień bardzo (mam nadzieję) dobry smile

Lubicie poniedzialek?
      • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 05.03.07, 09:28
        Dzisiejszy lubię smile
        Byleby pogoda do popołudnia dotrwała!

Bardzo słonecznie witam się również big_grin
        • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 05.03.07, 10:09
          Ach! Jaka wiosna za oknem!
          Dzień Dobry!
          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 06.03.07, 11:34
            Wiosna! Cieplejszy wieje wiatr.
            Wiosna! Znów nam ubyło lat.
            Wiosna! Wiosna wkoło!

Wiosenne dzień dobry wszystkim kochanym forumowiczom! Ba! Wszystkim
            Józefowianom, w ogóle wszystkim!
            • doomi Re: Słoneczne dzień dobry! 06.03.07, 12:54
              Surmia, masz dobry wpływ na pogodę smile i na mnie też.
              Zerknijcie na wykres temperatur dla Józka: jutro i pojutrze ma być 15 stopni!
              WOW może moje hiacynty wreszcie się ośmielą i pokażą mi, czy są w takim kolorze
              za jaki zapłaciłam wink

A jak świeci słonko, to nawet dzieciaki rano chętniej z łóżek wstają!
              • do73 Re: Słoneczne dzień dobry! 06.03.07, 12:59
                Cieplutko witam smile
    • 111majka Re: Słoneczne dzień dobry! 07.03.07, 09:15
      Wiosna, cieplejszy wieje wiatr.
      Wiosna, znów nam ubyło lat....

Bardzo cieplutkie wiosenne dzień dobry smile
      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 07.03.07, 09:49
        Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej.
        Jean Paul Sartre

Wiosenne dzień dobry !!! Wesołomyślące i słoneczne !!!
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 07.03.07, 13:28
      i dobry i słoneczny! oby tak dalejsmile
    • lamelka007 Re: Słoneczne dzień dobry! 08.03.07, 08:34
      dzień dobry! trochę zchmurzone ale z szansą na przejaśnienie??
      • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 08.03.07, 08:55
        Dzień Dobry!
        Przejaśnienie już nadciąga. Niebawem wyjrzy słoneczko i będzie ciepło, jak
        wczoraj. Będzie nawet cieplej, bo nasi mężczyźni, mimo oporów niektórych
        jednostek, wiedzą, że lubimy nawet "zwykłe" tulipany. I niekoniecznie tylko 8 marca.
        Ja w każdym razie, mimo nieodpowiedniej płci, przesyłam wszystkim babeczkom na
        forum wirtualny bukiet kolorowych tulipanów. Każdej, w jej ulubionym wiosennym
        kolorze.
        • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 10.03.07, 21:14
          Wiosenne - senne - wieczorne - dzień dobry!

Jakoś nie mogę przestać. To wciąga. Mam przestać?
          • surmia Re: Słoneczne dzień dobry! 12.03.07, 10:09
            Dzień dobry wiosennokwiatkowoptaszęcośpiewne.
            • jozefow_sadowa Re: Słoneczne dzień dobry! 12.03.07, 11:31
              dzień dobry
              poniedziałkowopracowotęskniącododomkuwjózku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka