morkub 31.12.06, 20:15 Ktoś spędzi dzisiejszy wieczór na forum?? W programie liczne atrakcje, m.in. zdobywanie dwudziestopięciotysięcznika, markowe gadanie o pierdułkach, marchewkowe ciasto, białe wino i wspólne odliczanie do północy Może nawet jakieś petardy wybuchną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
111majka Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 21:08 Będę myślami na forum, wypiję zdrowie za józkowych forumowiczów. Może uda mi się zajrzeć, bo bedę calkiem blisko kompa.... Życzę Wam wspaniałego Sylwestra na Forumowym Balu. Na pewno będzie fajnie, jak zwykle tutaj. No i ciekwa jestem kto ustrzeli ten numerek. To kuż calkiem blisko, do północy nie doczeka Wielkie forumowe BUZIAKI **** Odpowiedz Link
arkadia67 Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 21:09 ja się melduję! tak jak obiecałam. Będę próbował zdobyć dwudziestooo piecio..... tysięcznik))))) Odpowiedz Link
morkub Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 21:25 Hihi, a ja myślałam, że wszyscy na balach, prywatkach, przed tv, a ja tu sobie po cichutku sama popryciam te 25 tysiaków. No ale tak bedzie przynajmniej jakas rywalizacja To jak, chętni na ciasto marchewkowe są? jeszcze ciepłe, mniam Zapraszam Odpowiedz Link
sqh Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 22:11 Życzenia prosto z Poznania zasyłam Jest tu net, ale jest i impreza, więc też na pewno cały czas dyżurować na Forum nie będę. Ale będę zaglądał Odpowiedz Link
morkub Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 22:15 No zaglądaczy to się tu mała gromadka zbiera Cicho wszędzie, głucho wszędzie, 25 tysięcy moje (może) będzie Odpowiedz Link
morkub Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 22:19 Już nie cicho - pralka wiruje, a sąsiedzi petardami strzelają... Uprzejmie donoszę, że ciasto ma zakalca - buuuuu Ale i tak dobre Odpowiedz Link
natka71 Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 22:23 Zaglądam ostatni raz, słuchając Marylki na Polsacie, a później do Małpiego gaju na fajerwerki. Szampańskiej zabawy wszystkim. Odpowiedz Link
morkub Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 23:16 Właśnie nastąpiło uroczyste przybicie do ściany kalendarza na rok 2007!! Tadam! Kalendarz jest z Audrey Hepburn Śliczny! Odpowiedz Link
arkadia67 Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 23:23 A ja przed wigilią "przycapiłam" czarnobiałe zdjątko super przystojnego faceta na kalendarzu z firmy "Adecco" - kalendar trójdzielny - taki co najbardziej lubię - facet jest "SUUUUPER")))))))))))) Odpowiedz Link
morkub Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 23:26 25 tysięcy zdobyła Arkadia! To teraz polujemy na północ! Odpowiedz Link
arkadia67 Re: Sylwester forumowy :) 31.12.06, 23:29 Tak się dawno z Wami nie bawiłam, że pokombinuję z północą. Może też mi się uda ustrzelić)) Ale się cieszę!!!!)))))))))))))))) Odpowiedz Link
morkub Re: Sylwester forumowy :) 01.01.07, 00:08 Do Siego! Nowy roczek już biegnie... Będzie lepszy, wiadomo Odpowiedz Link
arkadia67 Re: Sylwester forumowy :) 01.01.07, 00:12 Stary rok, dobry rok z żalem dziś żegnam go...... moja ulubiona pioenka na dziś Krajewskego))) Wszystkim życzę cudownego, pełnego miłości i spełnienia marzeń na nowy 2007 r. Odpowiedz Link
morkub Re: 01.01.07 01.01.07, 00:28 Możliwe - z daleka się niosło A ja właśnie skończyłam robić to, co ma w zwyczaju o tej porze majka czyli rozwiesiłam pranie Odpowiedz Link
111majka Szczęśliwego 2008 ROKU !!! 30.12.07, 11:22 Oprócz tego, że życzę wszystkim samych wspanialości w 2008, to jeszcze chcę podciągnąc wątek z zeszłorocznego forumowego Sylwestra. Bo jakoś w tym roku mało rozmowni jesteśmy... Tylko feelek po góralsku godo... Za co mu dziękuję. Odpowiedz Link
feelek Re: Szczęśliwego 2008 ROKU !!! 30.12.07, 13:57 jak w tytule. PS. Majce dziękuję zawsze jest za co(ś) [no choćby, że udowodnilim, że forum to nie tylko gadanie] Góral Nizinny Odpowiedz Link