demarkiz 19.12.07, 15:26 Witam i podrzucam link. www.werttrew.fora.pl/miejscowosci-podwarszawskie,12/jozefow-k-otwocka-1944,1995.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarkiz Re: Józek na www.werttrew.fora.pl 19.12.07, 19:38 demarkiz napisał: > Witam i podrzucam link. > www.werttrew.fora.pl/miejscowosci-podwarszawskie,12/jozefow-k-otwocka-1944,1995.html Link wprzwdzie dla zarejestrowanych ale rejestracja jest bezbolesna a forum świetne. Rejestracja na stronie głównej www.werttrew.fora.pl/ Odpowiedz Link
doomi Re: Józek na www.werttrew.fora.pl 19.12.07, 22:52 Kiedyś pisaliśmy na FJ o forum werttrew'a, nawet on sam się tutaj odzywał. Ze swojej strony bardzo żałuję, że tak mało w necie można znaleźć starych zdjęć Józefowa. Muszę chyba napaść moją babcię i sama zacząć tworzyć takie archiwum Odpowiedz Link
demarkiz Re: Józek na www.werttrew.fora.pl 20.12.07, 01:22 doomi napisała: > Kiedyś pisaliśmy na FJ o forum werttrew'a, nawet on sam się tutaj > odzywał. Ze swojej strony bardzo żałuję, że tak mało w necie można > znaleźć starych zdjęć Józefowa. > Muszę chyba napaść moją babcię i sama zacząć tworzyć takie > archiwum Popieram . Masz optymalną sytuację(babcia).Zacznij tworzyć. popieram. Masz optymalną sytuację(babcia). Zacznij tworzyć. Odpowiedz Link
werttrew Re: Józek na www.werttrew.fora.pl 05.05.08, 12:23 Witam i bradzo dziękuję za podanie linku do Stroroom. Mam nadzieję, że znajdziecie tam coś intersującego z Waszych okolic. Przy okazji zdrecydowanie zachęcam do "niepokojenia" Babć i Dziadków, ale i Rodziców w sprawach przeszłości Waszych okolic - każda informacja może okazać się bardzo ciekawą. Przeglądnijcie też stare albumy i pudła ze zdjęciami! To wszystko nasza Historia, czasem może mała i może "tylko" lokalna, ale jednak i warto o ją znać! Powodzenia. Werttrew. Odpowiedz Link