Gość: nikalaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 06:36 5:30... niesamowite. Nie wiedziałem, że ludzie nie śpią o tej porze. Link Zgłoś Obserwuj wątek
neokumizmohal Re: Motodziennik 29.09.09, 07:41 5:30? kurde fela co tak wczesnie? odcinek wrzucony chwile po przebudzeniu czy jeszcze przed polozeniem sie spac? Link Zgłoś
Gość: sz Re: Motodziennik IP: *.175.144.170.koba.pl 29.09.09, 09:00 Panie Jacku, to jest taboret. Krzesło ma oparcie na plecy. Link Zgłoś
Gość: spike Re: Motodziennik IP: *.chello.pl 29.09.09, 09:16 Stołek od Hondy przyjmie się w Polsce !! Podjezdzm takim stołkiem do baru w pubie, wypijam kilka kolejek i nie martwie sie o powrot, stołek z żyroskopem mnie odwiezie i utrzyma za mnie rownowagę. Link Zgłoś
Gość: mały Re: Motodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.09, 09:36 Eeee co jest. Za wcześnie :D Link Zgłoś
Gość: Szaweł Re: Motodziennik IP: 89.108.253.* 29.09.09, 09:42 co?? 5:30?? o wiele za wczesnie :D Link Zgłoś
Gość: ... Re: Motodziennik IP: 82.160.252.* 29.09.09, 10:23 A co z testami co dwa tyg obiecanymi przez Pana Jacka??????? Link Zgłoś
Gość: majagoda Re: Motodziennik IP: *.zchpolice.com 29.09.09, 10:30 testow nie ma bo... ... KRYZYS ;) Link Zgłoś
Gość: jureq Re: Motodziennik IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.09.09, 12:02 to nie jest glina tylko specjalny klej, ktory sie podgrzewa i buduje model, a po ostygnieciu scina nozykami podobnymi do obieraczki do kartofli, kolega jest stylista forda i opowiadal o tym ja wyspecjalisowani sa modelarze bo w kazdym biurze projektowym sa specjalisci ktorzy zajmuja sie budowaniem modelu conceptu, to tak gwoli przyblizenia i rozwiniecia wiadomosci i projektowaniu aut Link Zgłoś
wasli Re: Motodziennik 29.09.09, 12:04 Co do Golfa, to potwierdzają się wcześniejsze informacje: www.v10.pl/galeria/volkswagen,golf,vii,wizualizacja,01,artykul,28394,0,jpg.html Dziwi mnie, że VW po raz kolejny zmienia stylistykę najbardziej charakterystycznych elementów - grilla, światel itd. Podczas gdy inne marki starają się upodobnić całą gamę, VW w niektórych modelach trzyma jeszcze srebrny chrom dookoła grilla (zabieg na 3-4 lata), a jak widać teraz grilla nie będzie wcale. Mogliby się na coś zdecydować, bo przez to auta szybciej się starzeją (np. obecny Passat - 4 lata na rynku, a nie do porównania chociażby z Insignią czy A4ką). Link Zgłoś
Gość: Dernim Re: Motodziennik IP: *.warszawa.mm.pl 29.09.09, 12:39 Panie Jacku, chyba nie ma co lamentować, że Honda zawraca sobie głowę jeżdżącymi stołkami, bo przecież to nie jest tak, że rzucili w kąt prace nad nowymi Civicami, Accordami, Insightami i nad czym tam jeszcze mogli pracować (jakby to wyglądało w polskiej firmie), tylko pomysł wymyślili pewnie w kolejce do automatu na kawę, projekt machnęli na serwetce przy obiedzie, a całość zbudowali w ciągu dwóch przerw na przysłowiowe siusiu :P Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 13:46 @Dernim: Honda nie robi takich rzeczy dla jaj. Ten taboret zawiera pewnie pomysł, który ewentualnie zastosują do czegoś zupełnie innego, a tylko próbują jego możliwości najtańszym kosztem. Zresztą Japńczycy kochają gadżety, więc u nich jeżdżący taboret prawie nikogo nie rozśmieszy Link Zgłoś
Gość: nalepas Re: Motodziennik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.09, 14:00 panie Jacku honda to nie tylko samochody! Ten jezdzacy taborecik projektuje calkiem inny dzial, koncernu hondy i nawet nie mieszcza sie w tym samym miejscu co centrum projektowe dot. samochodow. Zachecam do poszezenia swojej wiedzy przed publikacja jakichkolwiek materialow o ktorych malo co sie wie. pozdr. Link Zgłoś
Gość: broonek Re: Motodziennik IP: *.tktelekom.pl 29.09.09, 15:19 Co do BMW to ich polityka mi sie nie podoba.. ale skoro teraz jest odwrot od duzych silnikow V10 itd. to moze kiedys bedzie powrot :) a jesli nie to .......... by ich strzelił. Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 15:56 Dzwiek Be-e"M"-ek srenido mnie rajcuje,podnad nie przekładam muskularniejsze brzmienie RS v8 od Audi, badz jeszcze bardziej muskularne(wręcz amerykanskie:) brzmienie ponad 6-litrowych AMG Merców:) To krzeselko - to jakies kuriozum...starta czasu, GINGER nie zrobił furory, bo rower lepszy ..(jak budować i testować to coś co ma przyszłość... a w tym krzesełku widzę tylko odwieczną teksnotę człowieka do zajmowania jak najnizszego z mozliwych poziomów energetycznych (potocznie: lenistwo) krótki dzisiaj ten odcinek, to cos ode mnie:) Coto za auta? www.3rotor.com/images/about/jc02a.jpg www.cargurus.com/images/2008/05/30/10/36/pic-22807.jpeg teraz zrobimy ehehehe style. .................................................... Rozwiązanie zagadki nr 2) pictures.topspeed.com/IMG/crop/200611/1988-buick-reatta-1_460x0w.jpgi fajny tekst na temat tego auta... www.carlustblog.com/2009/09/our-cars1988-buick-reatta.html Link Zgłoś
Gość: misiaczeq Re: Motodziennik IP: *.adsl.cybercity.dk 29.09.09, 16:52 A mój stary miał za komuny (a należy wiedzieć, że się udzielał tu i ówdzie), E30 6V. Koników to było coś 149 albo podobnie. Faktycznie fajnie brzmiała. Teraz ojciec buja się fordem... bo ekonomiczny. Phi, też mi k*rwa wytłumaczenie. Ja póki co to jeżdżę... komunikacją miejską :D Link Zgłoś
Gość: BTK Re: Motodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 17:42 fajnie masz, twój tata wie, że go od starych wyzywasz? Link Zgłoś
Gość: luk Re: Motodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 19:40 ...5.30 za wcześnie ????? co Wy wypisujecie???? pora emisji w sam raz Panie Jacku. Może zdążą obejrzec nawet Ci do na 6.00 do pracy (ja na szczęście do takich szcześliwców nie należe) ....tak trzymać!!! Link Zgłoś
v8pawel Re: Motodziennik 29.09.09, 21:01 Bardzo fajny odcinek Panie Jacku. Faktycznie dużo czasu jest poświęcane dla BMW ale wg. mnie nie ma to znaczenia bo Niemcy zawsze wiedzieli jak zrobić żeby wyszło dobrze. Czekamy na dalsze informacje na temat ekologicznych BMW. A może by się tak udało wykombinować jakiś test np. z bawarską maszyno? Link Zgłoś
Gość: kamgx Re: Motodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 22:21 do: misiaczek: skoro za komuny (czyli dawno), to raczej nie V6, tylko R6 w bmce Link Zgłoś
Gość: V8 Re: Motodziennik IP: 78.16.19.* 29.09.09, 22:40 No i to jest bardzo dobry ruch z tymi V8. Najlepiej brzmią ósemki, stara amerykańska szkoła, muscle cars yeah!!!! Link Zgłoś
Gość: turkish Re: Motodziennik IP: *.hsd1.il.comcast.net 30.09.09, 01:33 bo honda, lubi sie tak bawic; jakies roboty, taborety, i cholera wie co jeszcze. z takich zabaw moze rzeczywiscie narodzic sie cos konkretnego, a jezeli sie nie narodzi, to niewazne, wystarczy ze przez chwile media wspominaja o tym i marke promuja. co do silnikow, to wystarcza przeciez mocna czworka bez zadnego turbo, w miare lekkim (co nie oznacza ze malym) samochodzie. te wszystkie v8, 10 i 12, montowane w sedanach to wedlug mnie overkill, przerost formy nad trescia, szpan. jezeli chcesz miec sprytne auto, kup porsche 911; jezeli rodzinnego sedana - kup sobie camry, czy accorda. no chyba ze ktos pracuje zawziecie nad swoim wizerunkiem, chce sie lepiej czuc; wtedy rzeczywiscie polecam albo pojazdy typu suv wszelkiej masci, oby jak najwieksze, albo wszystkie te brzydkie merce, beemki oraz audi. Link Zgłoś