Dodaj do ulubionych

Naprawa samochodu na gwarancji poza ASO

IP: 213.76.146.* 15.01.04, 15:39
Witam

Czy naprawa felgi w Fordzie poza ASO (ASO może co najwyżej ją wymienić)oraz
zrobienie geometrii (po prostu wygodniej by mi było zrobić ją w tym samym
warsztacie niż jeździć do drugiego) spowoduje utratę gwarancji ?
Będę wdzięczny za odpowiedzi :-)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: marcinc3 Re: Naprawa samochodu na gwarancji poza ASO IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.01.04, 16:06
      przeciez jak wymienisz felge to nie bedzie sladu ze cos robilas i nikogo nie
      musisz powiadamiac
      • Gość: Michał Re: Naprawa samochodu na gwarancji poza ASO IP: 213.76.146.* 15.01.04, 16:39
        Być może nie jasno się wyraziłem. Ja właśnie nie chcę wymieniać felgi na nową,
        tylko ją naprawić. W ASO niestety zaproponowali mi tylko wymianę na nową.
        Ponieważ uszkodzenie jest niewielkie, więc znacznie taniej by było ją naprawić.

Pozdrawiam
        • greenblack Re: Naprawa samochodu na gwarancji poza ASO 15.01.04, 18:05
          A po co w ogóle zgłaszałeś się z tym do ASO? Opony też byś naprawiał w ASO?
          • Gość: Michał Re: Naprawa samochodu na gwarancji poza ASO IP: 213.76.146.* 16.01.04, 08:38
            Oj, Greenblack, czy Ty zawsze musisz być złośliwy ? A później się dziwisz, że
            jesteś "gwiazdą" tego forum. Być może moje pytanie jest trochę naiwne, przecież
            nie musisz na nie odpowiadać. Z doświadczenia wiem, że gwaranci wykorzystują
            każdą możliwość wykpienia się od niej, a to mój pierwszy nowy samochód.
            Uchodzisz za guru tego forum, chodź wyjątkowo niesympatyczne i raczej
            oczekiwałem z Twojej strony rzeczowej odpowiedzi, na ile można ingerować w
            samochód poza ASO, bez obawy o utratę gwarancji. Przykre. Przeprasam Cię
            bardzo, że zdenerwowałem Cię swoim głupim pytaniem, wybacz :-(((
        • Gość: marcinc3 Re: Naprawa samochodu na gwarancji poza ASO IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.01.04, 08:51
          a kupienie no w poznaniu uzywanej koszt ok 50 pln
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka