Dodaj do ulubionych

Świąteczne promocje coraz bliżej

IP: 188.33.172.* 16.11.09, 15:55
Po przeczytaniu tego artykułu wszyscy rzucili sie do salonów. Kiedy wracałem z pracy, widziałem pod nimi kilometrowe kolejki!
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: 89.108.212.* 16.11.09, 16:14
      właśnie żona stoi w tej kolejce....zaraz pobiegnę ją zmienić bo ją nogi bolą od stania :)
      Buuhahahahhhaaaaaaaaaaaaaaa:)
    • Gość: jaja Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: 188.33.172.* 16.11.09, 16:41
      U mnie są listy kolejkowe ale się martwię, bo mam numer 3984. Wcześniej teściowa i dzieciaki stały przez cały weekend. Tylko jedzenie musiałem podrzucać i córka w nocy trochę narzekała, że zimno i leje. Grunt, że wytrwały.

Przy okazji, bo może czyta to ktoś z branży. Macie tam na tych placach tyle, żeby i dla mnie jeszcze wystarczyło? I czy do portów zbliżają się samochodowce, po burty wypełnione nowymi autami z takimi zniżkami? Teść też by sie skusił...
    • Gość: luki Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 20:26
      Faktycznie jaja sobie robią z takimi upustami. Tyle to przy rozmowie w salonie się normalnie wynegocjuje. Konkretne zniżki to z 10tyś., albo pakiety w takiej cenie jak np. u VW "1190". Za niecałe 1200pln kupuje się zestaw co nominalnie wyceniony jest na 16tyś. Ktoś powie, że za dużo normalnie sobie żądają. Hmm, za same bi-ksenony to u wszystkich trzeba dać kilka tysięcy.
    • Gość: nana Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 22:19
      Poczekamy kilka miechów. Reeksport się skończył. To 20% tegorocznej sprzedaży nowych aut. Zapaść w finansach państwa widoczna na horyzoncie, ale tylko dla wybranych znawców. Co nie wierzycie ? . Kryzysik u nas to dopiero w przyszłym roku i następnym. Złotóweczka marna. Ceny w salonach wysokie zapowiadają się. Dealerzy zaczną handlować nie nowymi ale i używanymi po leasingach sprowadzanymi od kolegów. Europa. Pan Szymon Majewski przy tak obfitych rabatach powinien mieć wyżerkę w swoim telewizyjnym prime time. Ale nie chce lub nie umie.
    • Gość: Hurrra! Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 17.11.09, 00:27
      Biorę 30 sztuk a jak dla was zabraknie to wam opylę na bazarze z dwukrotnym przebiciem.
    • Gość: gosc Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: *.szczecin.mm.pl 17.11.09, 09:04
      W suzuki to jakas lipa. ceny sa takie same jak obowiazywaly w ciagu roku. nie weim na czym polega ta korzysc. moze w stosunku do jakis wyimaginowanych cennikow trzymanych w biurku od poczatku roku. zenada
    • Gość: Axton Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: *.chello.pl 18.11.09, 06:51
      Obecnie bardzo dobre ceny ma Passat B6 bo zarówno można otrzymać rabat na auto jak i kupić wyposażenie dodatkowe za grosze. Dla przykładu cena auta z w zasadzie pełnym wyposażeniem (klima itp) zaczyna się od 66 tys zł a za 75 tys możemy mieć 1,4 TSI Trendline, za 85 tys co jest wg. mnie najlepszą okazją wyjedziemy 1,8 TSI 160 KM z bixenonami, alu 17 - kami i masą innego wypasu.
    • Gość: robus Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 19:22
      ło jezu!

teraz dopiero przeczytalem i martwie sie ze dla mnie nie starczy
    • Gość: kris Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: *.pila.vectranet.pl 24.11.09, 22:16
      jak dorzuca dywaniki biore wszystkie
    • Gość: Ewa Re: Świąteczne promocje coraz bliżej IP: *.ghnet.pl 13.01.10, 15:13
      Jezdzilem kiedys mazda 2-ka calkiem fajny dupowozik do jazdy po miesicie. buy tramadol online Buy Ultracet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka