Dodaj do ulubionych

Premiery warte grzechu

IP: 188.33.168.* 18.11.09, 16:22
błąd logiczny w zdaniu: "Wysłużonego Fusiona zastąpi nowa generacja modelu, zaprezentowana jesienią 2010 roku" Jeśli była zaprezentowana to czas przeszły czyli nie w 2010 roku :)
Obserwuj wątek
    • Gość: radosuaf Re: Premiery warte grzechu IP: *.adb.pl 18.11.09, 16:24
      Oczywiście Niemiachy zapomniały o Alfie Romeo 149/Milano...
    • globy_ms Re: Premiery warte grzechu 18.11.09, 16:27
      Racja, dzięki za uwagę :-)
    • globy_ms Re: Premiery warte grzechu 18.11.09, 16:39
      Zabrakło także kilku innych modeli, na przykład Peugeota RCZ czy Lexusa LF-Ch.
    • Gość: unt Re: Premiery warte grzechu IP: *.cdma.centertel.pl 18.11.09, 16:43
      merecedes A i nowy passat, hity!!!!!
    • Gość: Ore Re: Premiery warte grzechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 16:46
      Globy? Wypowiadasz się w imieniu Niemców?! No nie.. :))
    • Gość: Frycek Re: Premiery warte grzechu IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.09, 16:55
      Mnie najbardziej do gustu przypadło nowe Audi A1 i jej groźne spojrzenie :D
      Pozdrawiam!
    • globy_ms Re: Premiery warte grzechu 18.11.09, 17:13
      Ore, to taka lekcja "obiektywizmu" :-)
    • Gość: fox Re: Premiery warte grzechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 18:44
      Rozumiem, ze to sa wizje roznego rodzaju grafikow, a nie oficjalne rendery? Szczerze to czesci z nich nie widzialem, a tym bardziej nowego passata, a staram sie przegladac serwisy moto pare razy dziennie, zeby byc na biezaco:P No i braknie Focusa, ale rozumiem, ze nie sposob wypisac wszystkich co ciekawszych premier.
    • Gość: mk Re: Premiery warte grzechu IP: *.ghnet.pl 18.11.09, 18:58
      audi a1, astra gtc - baaardzo fajne

bmw5 OK

mercedes a:/ my god co za syf
    • Gość: lolek Re: Premiery warte grzechu IP: *.tktelekom.pl 18.11.09, 19:45
      Nowa 'piątaka' mysle ze bedze OK. w koncu...
    • Gość: taran Re: Premiery warte grzechu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.09, 22:19
      A gdzie nowy VW Sharan?
    • Gość: jełop Re: Premiery warte grzechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 00:02
      OMG! Ten nowy ix35 jest szpetny jak pierwsza noc w kryminale... I ta A1-ka. Super fura ale lusterka trochę Mariz style.
    • Gość: Gościu Re: Premiery warte grzechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 08:20
      ix35 to tylko przystawka (choć bardzo dobrze wyglądająca) przed mega-wyjebistą nową Sonatą
    • Gość: eue Re: Premiery warte grzechu IP: 193.238.64.* 19.11.09, 09:14
      Kurka, wszystkie brzydkie, czy ci ludzie stracili poczucie smaku? Jeszcze ten fordzik jest w miarę ładny, może Jaguar, ale pozostałe to furki-ohydki.
    • Gość: b Re: Premiery warte grzechu IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 09:17
      a najważniejszą premierę nowej 9-5 saab'a pominęli :)
    • Gość: Misiek Re: Premiery warte grzechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:35
      A nowy Focus ?!
      Widocznie Ford nie jest tak niemiecki, jak się niektórym wydaje, skoro Niemcy o nim zapominają.
    • Gość: Wombat Re: Premiery warte grzechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 10:00
      Nowy C4? Tak szybko? Mam nadzieję, że nie będzie wyglądał tak jak na ilustracji - aktualna generacja designersko jest świetna a przedstawiona wizualizacja... nie, zdecydowanie nie.
    • Gość: jax Re: Premiery warte grzechu IP: 80.87.36.* 19.11.09, 14:25
      wystarczy czymś na ekranie zasłonić reflekotry audi a1 i pozostaja ta sama nudna zwykła bryła
    • Gość: podroby Re: Premiery warte grzechu IP: *.miasto.gdynia.pl 20.11.09, 12:27
      Ja mam dziwne wrazenie, ze wiekszosc nowych tu prezentowanych aut juz widzialem.....
      Np. A1 przod ma wypisz wymaluj zerzniety z Mitsubishi [lancer, outback], Jaguar przypomina z pyska masertati, volvo sylwetka wyglada jak mondeo, Venga to kombinacja c-maxa i nowego fusiona [b-maxa].
      Chyba skonczyly sie pomysly na niezle wygladajace furki.
      Jeszcze Astra GTC i Arosa jako tako wygladaja i mozna by sie bylo za nimi obejrzec na ulicy.
    • Gość: ORFI Re: Premiery warte grzechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 13:16
      """Venga to kombinacja c-maxa i nowego fusiona [b-maxa].""""

jaki k...a B-MAX?
      powiedz mi co będzie pierwsze na rynku? Venga czy B-MAX????
      a potem wiecej nie p....l farmazonów kto kogo podrabia
    • Gość: Edzia Re: Premiery warte grzechu IP: *.bethere.co.uk 20.11.09, 20:53
      No zaiste bardzo fajne autka, juz niedlugo rodacy beda je przerabiac z kierownicy z prawej strony :)
    • Gość: m60 Re: Premiery warte grzechu IP: *.nycmny.east.verizon.net 24.11.09, 00:26
      Trochę dziwnie wyglądają te zdjęcia ze znakiem wodnym ? www.autozeitung.de
      ...
    • Gość: fun Re: Premiery warte grzechu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.11.09, 01:14
      @frycek - grozne spojzenie????? z ta rozdziawiona mordka starego pekinczyka, to raczej smieszny wyglad. Grozne to moze ono jest, ale dla przechodzacego ulica kota.
    • Gość: Opos Re: Premiery warte grzechu IP: *.as.kn.pl 25.11.09, 20:17
      Ten nowy pasek moze byc ciekawy. Dobrze sie prezentuje. Aktualnie jestem w trakcie kredyty w Getin na Passata ale tego z 2006 roku. Powiem Wam ze te kredyty nie sa takie straszne, tak to wyszedlby mi pewnie golf i to IV

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka