Dodaj do ulubionych

Motodziennik

20.11.09, 12:14
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Motodziennik IP: *.zetobi.com.pl 20.11.09, 12:52
      a ja jeszcze nie dostalem nagrody ktora wygralem w odcinku z 9 pazdziernika.... :(
      pisze drugi raz bo pierwszy komentarz zniknal... :(
    • Gość: joo Re: Motodziennik IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 20.11.09, 12:53
      nie działa
    • Gość: m Re: Motodziennik IP: *.zetobi.com.pl 20.11.09, 12:54
      a ja jeszcze nie otrzymalem nagrody ktora wygralem w odcinku z 9 pazdziernika... :(
    • Gość: paweu Re: Motodziennik IP: *.chello.pl 20.11.09, 13:06
      Auto tygodnia - świetny wybór. Doładowane benzynowe Volvo z epoki przed-fordowskiej i w dobrej cenie. A ten nieużywany Kaszlak - ciekawe czy jeździ po 20 latach, czy wszystko w silniku zardzewiało.
      Czekamy na Kawasaki green hair :-)
    • Gość: jaro Re: Motodziennik IP: *.e-wro.net.pl 20.11.09, 13:09
      Kozacki ten maluch :D. Można posłuchac brzmienia nowego, niezajechanego silnika tego autka (ja nie miałem okazji niestety).. A8 pewnie nie będzie sie drastycznie różnić od poprzednika. Inne lampy, troche inne zderzaki i wnętrze, ale ogólnie podobnie. O takiej wersji s60 nie słyszałem, ale muuusi być niesamowita, szczególnie że na manualu :). Zaraz wejde na youtuba poszukac jakichś filmików z S60R :D. W ogóle S60 to bardzo ładne auta z ponadczasową sylwetką.
    • Gość: majagoda Re: Motodziennik IP: *.zchpolice.com 20.11.09, 13:33
      No to czekamy do ZIELONEGO poniedzialku!
    • Gość: S60R Re: Motodziennik IP: *.chello.pl 20.11.09, 13:57
      W treści artykułu jest błąd. Pada stwierdzenie, że S60R ma "masę nie przekraczającą 1,5 tony", a tak naprawdę to zbliża się do 1,7 tony. Ale i tak wywołuje "banana" na twarzy gdy naciśniesz na gaz. Zastrzeżenie, że trzeba uważać, bo prędkość "odczuwalna" jest niższa od rzeczywistej jest prawdziwe, można się się nieźle zaskoczyć.
    • Gość: misiaczeq Re: Motodziennik IP: *.adsl.cybercity.dk 20.11.09, 14:19
      9?
    • Gość: fox Re: Motodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 14:40
      Warto tez dodac, ze w automacie to Volvo ma drastycznie gorsze osiagi... Niczym Forester 2.5XT:P
    • win98etu Motodziennik 20.11.09, 16:02
      volvo wypasione : ) na auto tygodnia polecam takze peugeota 205gti albo ktores mocniejsze. moze nie tak wystrzalowy jak s60r ale tez wywoluje usmiech na twarzy po wcisnieciu gazu!
    • Gość: TurboDymoMan Motodziennik IP: 213.172.184.* 20.11.09, 17:38
      maluch wymiata, nagrody się nie doczekasz ;)
    • mzyo Motodziennik 20.11.09, 18:10
      1. Nareszcie nie ma mbanku więc mogę komentować.

2. Volvo naprawdę godne przypomnienia. Szczególnie, że marka nie ciesząca się w Polsce dużym zainteresowaniem, a te auta są świetne. Z rozstrzygnięciem konkursu się nie zgadzam jak prawie zawsze choć podkreślam, że nie biorę w nim udziału.

3. Książka o naprawie Solarisów jest zapewne tak wielkim hitem z tego powodu iż mechanicy ZTM nie mają zielonego pojęcia jak owe pojazdy naprawiać. Dowodem tego są płonące autobusy (nie tylko Solarisy) w Warszawie. Na co dzień korzystam z komunikacji i wiem, że po letniej serii pożarów zwolniono chyba sporo mechaników bo od tego czasu do dziś ZTM ogłasza się, że poszukują pilnie mechaników.

4. Propozycja na auto tygodnia: hothacze albo coś w stylu forda transita w wersji sportowej choć nie pamiętam już czy to było auto produkowane seryjnie.

5. Czekam z zaciekawieniem na poniedziałkowy program i włosy koloru ekologicznego.
    • Gość: Sobota Motodziennik IP: *.este.3s.pl 20.11.09, 18:41
      a dzisiaj pan Jacek objawił nam się tu w wyższej rozdzielczości. Przycisk HQ został specjalnie wprowadzony, byśmy od poniedziałku mogli podziwiać każdy włos pokryty soczystą zielenią :)
    • Gość: RK Motodziennik IP: *.lublin.mm.pl 20.11.09, 19:28
      Volvo... Obudźcie mnie na ciąg dalszy.
    • Gość: TJ Motodziennik IP: *.chello.pl 20.11.09, 19:33
      Ciekaw jestem niezwykle nowej A8...
      S60 R to znakomite auto. Bardzo dobry wybór.
      Świetne materiały do "to mnie dziwi" i niezły kąsek w postaci naszej motoryzacyjnej legendy. :)
      Żegnam się zielono. Do poniedziałku. ;]
    • Gość: A8 Motodziennik IP: *.acn.waw.pl 21.11.09, 17:20
      Widzielismy tak zamaskowane Audi we Francji (Nicea) kolo 10X. Niestety nie udalo sie nam zrobic zdjec.... Szkoda.
    • Gość: Saab_Fan Motodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 17:33
      Proponuje na auto tygodnia Audi Quattro
    • Gość: AAAAAAAAAA!!! Motodziennik IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.11.09, 19:29
      Panie Jacku, co do "zdarzają się okazje"- okazyjnie to i na wiejskim weselu można w ryja dostać. Wierzy Pan, że sprzedający jest samarytaninem i opuści od tak sobie np 20 tyś zł, żeby komuś przyjemność zrobić? :-)
    • Gość: QUATTRO Motodziennik IP: *.lukman.pl 22.11.09, 01:00
      popieram jako auto tygodnia Audi Quattro, albo można by było pokazać historię Hondy NSX

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka