Dodaj do ulubionych

Toyota Avensis

IP: *.as.kn.pl 08.01.10, 22:45
Chyba jeden z najlepszych aut tej klasy, Avensis chce kupic ale te nowsza bo ta uroda nie grzeszy, Zasnawiam sie w jakim kredycie, znajomy polecal Getin
Obserwuj wątek
    • martm1 Re: Toyota Avensis 09.01.10, 11:48
      jedyną wadą tych samochodów jest obecnie wiek, no i niespełnianie współczesnych wymagań bezpieczeństwa
    • Gość: Eryk Re: Toyota Avensis IP: 195.225.120.* 06.10.10, 21:35
      Wacławie, daj spokój z taką nędzną reklamą kredytów. Bardzo to prostackie i nachalne...
    • dr.rocco Re: Toyota Avensis 07.10.10, 16:53
      Widzialem juz sporo zmasakrowanych avensis, wiec jak mozna napisac ze wlasciciele dbaja o swoje samochody, skad taka wiedza ?
    • Gość: widzialem Re: Toyota Avensis IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 22:48
      tak widzialem zepsuta. Yariske na poboczu, natomiast ten model ma problemy z elektryka, czasem sciaga, a w niektorych modelach problemy ze skrzynia biegow... czesc tych usterek znam z autopsji
    • Gość: m Re: Toyota Avensis IP: *.centertel.pl 08.10.10, 16:05
      a widziałeś kiedyś zepsute moje Polo ? Nigdy ! Hahahahhahahaaaaaaaaaaaa ;-)
    • Gość: MHM Re: Toyota Avensis IP: 89.174.56.* 10.10.10, 11:04
      @m
      Twojego Polo to podejrzewam, ze nikt nie widział. Ja natomiast widzie codziennie Polo (szt.2) sąsiadów. Na przemian jeżdżą do mechaników. Z innej strony - kolega mechanik bardzo poleca VW, szczególnie te nowsze z 2.0TDI, gdyż dzięki nim głównie ma prace :) Także daj sobie spokój z "reklamowaniem" super, hiper bezawaryjnej technologi niemieckiej motoryzacji. Ty twierdzisz, ze Twoje Polo się nie psuje - ile ono ma lat i jaki przebieg ? Jako kontrprzykład mogę Ci podać mojego CItroena - 14 lat, 168tys km przebiegu i też się NIE PSUJE. O czym to świadczy ? Iż wszystkie Polo i Xantie są bezawaryjne ? Nie. Tylko te konkretne egzemplarze.
    • Gość: Zadowolony Re: Toyota Avensis IP: *.europe.hp.net 13.10.10, 17:49
      Kupiłęm Avensis I 2.0 LPG z przebiegiem 200 tys. km . Po przejechaniu nią kolejnych 60 tys. zrezygnowałem ze sprzedaży. Pojeżdże z ciekawości do momentu aż się coś zepsuje. Wymieniłem oczywiście tarcze, szczęki, klocki i tuż po kupnie rozrząd za ok. 700 pln . poza tym auto całkowicie bezobsługowe.
    • Gość: programyinf Re: Toyota Avensis IP: 78.133.150.* 13.10.10, 18:29
      Też taką chcę.

--------------------------------
      programyinf.rfv.pl/
    • Gość: Gość Re: Toyota Avensis IP: *.182.112.232.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.12.10, 15:17
      a ja mam Avensisa 2002r. liftback 230000km. Psuć jak na razie nie psuje się. Kupiłem go popsutego. Sprzęgło padnięte wyciek z maglownicy, pokrzywione tarcze hamulcowe nie działający ABS i dolewka oleju. Zrobiłem wszystko o prócz brania oleju. Teraz przynajmniej jak na razie się nie psuje. Jeszcze wymienię uszczelniacze zaworów. Duży przestronny samochód ale dla mnie nie wygodny. Nie ma gdzie podeprzeć rąk, podłokietnik za nisko. Na długie trasy jest to bardzo meczące. Dlatego myślę o sprzedaży.
    • Gość: jarek Re: Toyota Avensis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 21:07
      A mi bardzo podoba się linia mojego liftback'a i po 4 latach urzytkowania niczego mi w niej nie brakuje. Miała już spory przebieg i cieknącą głowicę silnika ale od razu poszła na warsztat i teraz już 120 tyś machnołem i jest ok.
    • Gość: siapa Re: Toyota Avensis IP: 57.66.70.* 19.01.12, 11:30
      Czas go wymienić. 2.0 D4D - silnik super gdyby nie ceny ropy zostawił bym go sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka