Dodaj do ulubionych

MINI Countryman - na cztery łapy

IP: *.korbank.pl 20.01.10, 16:12
stylistyczna porażka, więcej wdzięku (na zewnątrz) ma Panda. Nie wróżę sukcesu.
Obserwuj wątek
    • Gość: dwa Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.56.220-216.q9.net 20.01.10, 16:13
      niezla kupa.zapomnieli dodac ze mini convertible jest bardzo niebezpieczny przy dachowaniu
    • Gość: ikin Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 16:15
      stylistyczne zwyciestwo. wroze duzy sukces.
    • Gość: Cage Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 16:28
      Według mnie dobrze wygląda i nie sądzę żeby miał się źle sprzedawać, bo czemu? prestiż ma, praktyczność też...
    • Gość: londres Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.fbx.proxad.net 20.01.10, 16:31
      paskudne jest toto, albo się jest mini, albo jest się czymś niestrawnym. Nie można być mini-suvem
    • Gość: ..... Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.wist.com.pl 20.01.10, 16:47
      @niki
      Będzie się sprzedawał bo jest taki słitaaśny i w dodatku na bank będzie stosunkowo drogi więc snobistyczny i każdy będzie chciał żeby go w nim widzieć...

Z nowych miniaków mi się podoba tylko JCW, za to te stare to bajka :)
    • Gość: gość Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.era.pl 20.01.10, 16:50
      Jak dla mnie to pogmatfane auto. Wrazenie po obejrzeniu kilku zdjęć - jak motorola - 1000 ludzi projektowalo korespondując mailowo :-).
    • Gość: Bolek Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.236.205.163.ptr.us.xo.net 20.01.10, 16:54
      to chyba zart, MINI SUV ?!? przeciez to oxymoron
    • Gość: defr Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.isinfo.pl 20.01.10, 16:58
      nazwa MINI pasuje jak ulał ;o)
    • Gość: defr Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.isinfo.pl 20.01.10, 17:00
      jak nic moja sasiadka tipsiarka dostanie zaraz takiego od swjego chloptasia gladkogłowego ;o) bedzie ubaw, jak go bedzie polerowala szmatka latem w miniowce ;o)
    • Gość: knp Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 17:34
      mam "zwykłego" Coopera D. i to jest fajne auto. Mini SUV jest niefajny, wręcz słaby...
    • Gość: Gość Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 17:42
      to jest BMW X1. Lenie. Kryzys kryzysem, ale mogli się bardziej postarać.
    • Gość: gosc Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.itt.com 20.01.10, 17:55
      to jest Mini Cooper,jaki SUV
    • blablick Re: MINI Countryman - na cztery łapy 20.01.10, 18:10
      Wyglada jak koncept kar --10 lat temu.
    • Gość: Gość Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.aster.pl 20.01.10, 18:32
      Mini i SUV to dwa wykluczające się określenia. Jeżdżący oksymoron. Równie dobrze można by było napisać bolid-terenówka. Albo ekologiczny monstertruck.
    • swan_ganz Re: MINI Countryman - na cztery łapy 20.01.10, 18:33
      popatrzcie na niektóre z tych fotek...np; na tą na której facet próbuje zmieścić deske do bagaznika - od razu widać, że połowa tej dechy będzie wystawała poza bagażnik albo na ta dwójkę rozwalną wygodnie na tylnej kanapie - taka pozycja w jakiej siedza byłaby mozliwa dopiero po wymontowaniu przednich foteli...

Innymi słowy; chyba sie ucza od tego gostka z Płocka, który "fotograficznie" szrotwageny przerabia na nówki niesmigane.. :-)
    • Gość: samot Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 18:47
      A mi sie podoba, jezeli w poslce mialbym lepsze drogi i mieszkal tylko w miescie, to zostałbym przy tradycyjnym MINI. Zatem gdyby bylo mnie stac to jest to jedno z niewielu Aut ktore bym kupił. Nabywców znajdzie wielu, ten model i wogóle nie są na naszy rynek za bardzo kierowane.
    • Gość: Gość Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.aster.pl 20.01.10, 18:52
      Co sie dziwicie. Nazwa nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia, tylko jest elementem marketingu. Od dawna budowane przez developerow klitki w blokowiskach sa nazywane "apartamentami". No to teraz byle maluch bedzie "SUVem" albo "limuzyną".
    • Gość: takaja Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.toya.net.pl 20.01.10, 19:16
      ten bialy jest swietny
    • Gość: jacek Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 19:33
      BMW różni od GM prawie wszystko, nawet sposób, w jaki mordują ikony motoryzacji. To jest samochodowa pedofilia z elementami SM.
    • Gość: Marek Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.chello.pl 20.01.10, 19:48
      Ale snoby go kupia i beda sie cieszyc malo praktyczna terenowka :)
    • Gość: ćśoG Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.speed-net.pl 20.01.10, 19:56
      Tak czytam komentarze i bez zaskoczenia, Polakom jak zwykle nic się nie podoba i wszystko przeszkadza. Komuś nawet jego sąsiadka przeszkadza. Obcokrajowiec mógłby pomyśleć, że Polska to kraj niedoścignionych perfekcjonistów, arbitrów stylu i elegancji, którzy zawsze wiedzą lepiej. Ale to tylko złudzenie : )))))
    • Gość: Mini Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.oxfd.cable.ntl.com 20.01.10, 19:56
      1. Mini to marka samochodu a nie model
      2. BMW sprzedaje ok 250 Mini (wszystkie modele) rocznie w Polsce, dla porownania z tasmy w ciagu 24h schodzi ok 900 Miniakow.
      3. Mini nie jest stworzone dla 4 osob i kazdy kto decyduje sie go kupic wie o tym. Wyjatek stanowi Clubman gdzie o 11cm wydluzono plyte podlogowa i pasazerowie tylnej kanapy moga w miare wygodnie sie rozsiasc.
      4. Mini jest dedykowane na "bogate rynki", glownie USA, Japonia, UK, nawet Chiny. To tam Mini ma najwiecej nabywcow.
      5. Dla tych ktorym 175KM w Mini wydaje sie malo prosze kupic sobie Mini Cooper S JCW (John Cooper Works)
      6. Za rok wychodza 2 nowe modele... m.in. Mini coupe :)
    • Gość: jacek Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 20:25
      @Mini: marką produkowaną przez BMW jest MINI, a nie Mini - to tak przy okazji szczegółów, które są nie na temat.
    • prezioso Re: MINI Countryman - na cztery łapy 20.01.10, 20:27
      A ja to co zwykle:to kolejne autko nie na polskie drogi.Zbyt szkoda.Zalecam uzywane 4-5 letnie Golfy sprowadzane z Europy Zach.Niedrogie i nie bedzie az tak szkoda,gdy urwiecie zawieszenie na jakiejs wyrwie w drodze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka