Dodaj do ulubionych

40 lat Range Rovera

IP: *.multimo.pl 06.06.10, 10:29
strasznie podoba mi się ta piosenka :)

1996 Zakończenie produkcji Range Rovera Classic (pierwsza generacja). Łącznie powstało 317 615 sztuk.
no to sporo to była dobra inwestycja :) wypuszczenie takiego autka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: 40 lat Range Rovera IP: 83.14.180.* 06.06.10, 10:37
      jaka piosenka?
    • Gość: lans Re: 40 lat Range Rovera IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.10, 12:46
      Phaze II najbardziej klasyczny ..i wiecznie młody.
    • Gość: dax Re: 40 lat Range Rovera IP: *.ujscie.net 06.06.10, 14:55
      kocham ten samochód :)
    • Gość: kopiarka Re: 40 lat Range Rovera IP: *.multimo.pl 06.06.10, 16:02
      ?Ważna informacja dla złodzieja idioty.

Złodzieju dyletancie, co w dniu 06 maja włamałeś się do starego białego mercedesa beczki na ul.Wyspiańskiego - mam dla ciebie kilka przykrych informacji. Po pierwsze, tego typu silnik jest odpalany za pomocą ?hebla?, czyli jesteś idiotą.

Po drugie - w euforii niszczenia i szukania ukrytych przycisków wypadł ci nóż?czyli jesteś idiotą do kwadratu. Prawda? Czerwony składany nóż długości ok 15 cm z całym zestawem twoich odcisków palców kretynie. I jak się teraz czujesz? Trochę ci ciepło w majtkach, kolanka zadrżały i puls przyśpieszył???

Proponuje ci pewien układ. Znajdź właściciela i wyrównaj straty to dam sobie spokój z ciąganiem cię za du**. Ot będziesz miał nauczkę na przyszłość. A jeśli nie dostosujesz się to pamiętaj że wcześniej czy później cię znajdę, a jak?

Proste, nowe paszporty maja wzór odcisków, nowe dowody też będą miały. Leżysz wtedy gościu i taplasz się w gó?e, bo będzie można ci przypisać jakieś jeszcze włamanie z tej nocy albo jej najbliższych. Ja jestem chwilowo za granica, ale szczerze ci obiecuje że po powrocie cię znajdę
      i jeszcze będziesz mnie prosił, abym nie pchał tej sprawy dalej, a uwierz mi, że mam możliwości i zrobię to jeśli mnie nie posłuchasz.

Właściciela łatwo znajdziesz, wystarczy że popytasz pod blokiem. A teraz kilka refleksji. Jest grono ludzi, którzy uczciwie zarabiają na życie i jest grono pasożytów, zwykłych mięczaków w pampersach, silnych w grupie zwykłych gnoi; a wystarczy tupnąć i już srają pod siebie, wielcy zdobywcy świata co się naoglądali amerykańskich filmów.

Pomyśl sobie, że ten Mercedes przejechał dystans jak do księżyca i prawie z powrotem, co już zasługuje na szacunek. A ty gnido co zrobiłeś w życiu, gdzie byłeś, co widziałeś? Umiesz tylko niszczyć? Nie jesteś warty nawet tego żeby ci wsadzić w du** jego lewarek od biegów.

Życzę ci dobrej nocy, miłych snów o zgubionym nożu, i jeszcze milszego srania pod siebie w oczekiwaniu, że kiedyś zapuka policja do twoich drzwi. A za nimi będę ja, i wtedy mnie poznasz.

Pozdrawiam. Mirek

PS. Gwoli informacji, nie o kase tu chodzi; ja po prostu kocham tego Merca.?
    • Gość: pan zdzislaw Re: 40 lat Range Rovera IP: *.xdsl.centertel.pl 06.06.10, 20:44
      hmm. Mirku. filmów się naoglądałeś? lewarek? w dupe?
    • Gość: A! Re: 40 lat Range Rovera IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 06.06.10, 21:06
      o, forumowy brudny harry...
      ulica wyspianskiego jest pewnie tylko jedna w PL...
    • Gość: pan Mietek Re: 40 lat Range Rovera IP: *.centertel.pl 06.06.10, 21:31
      - oddaj mi ten nósz !
    • Gość: kopiarka Re: 40 lat Range Rovera IP: *.multimo.pl 06.06.10, 23:02
      to tylko skopiowany post :) www.motofilm.pl/2010/06/04/wazna-wiadomosc-dla-zlodzieja-idioty-prawdziwa-milosc-do-samochodu/
    • Gość: czeslaw.majonez Re: 40 lat Range Rovera IP: *.sitapolska.com.pl 08.06.10, 10:14
      LR zaczynał jako prawdziwy samochód, skończył jako kupa G... z przewagą kupy. Jak większość współczesnych wyrobów samochodopodobnych
    • Gość: ;-0 Re: 40 lat Range Rovera IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.10, 10:44
      pomykałem rr w weekend... bardzo dzielne autko choc mimo ze pod maska to troche juz historia ale polecam pasjonatom
    • Gość: majka Re: 40 lat Range Rovera IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.10, 14:35
      hahaha tak a policja juz sie rozpędziła zeby te odciski palców ściągać, porównywać i łapac tego złodzieja. czterech dedektywów będzie pracowało na zmianę żeby wykryc tego sprawcę. ocknij sie gościu!!
    • gazetajudasza Re: 40 lat Range Rovera 08.06.10, 16:03
      Lubie Tarpany
    • ive_got_5_on_it Re: 40 lat Range Rovera 08.06.10, 16:29
      "Zrezygnowano z solidnej ramy"

Z czego zrezygnowano przepraszam? Po co sie meczyc tak w ogole, trzeba bylo poprostu napisac "zrezygnowano ze solidowej frejmy" i wszystko byloby jasne. Ja pier....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka