Gość: gosc IP: *.ec.europa.eu 11.06.10, 10:17 Dluzszy wiesmak, duster maxi - to moze nastepna bedzie panda na 7 osob?!!! Wszystko mozna zrobic, tylko po co? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: PITI Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 10:26 marranelo w końcu.A TERAZ WIESSMANN Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.lukman.pl 11.06.10, 10:28 Panie Jacku proponuję na cykl Samochody i wielka polityka historię ducha z Belgradu czyli Vlada Vasulijevicia a na auto tygodnia bardzo mało znane Alpine A610 Link Zgłoś
augusthorch Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy 11.06.10, 10:28 Kurde, znów bez konkursów? Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 10:44 A konkursy? Odcinek ogólnie fajny, tak jak samochód tygodnia. Na kolejny proponuję Alfę Romeo 155 Q4 :) Pozdrawiam i życzę miłego weekendu! Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 10:50 Mieliście swoje ferrari więc teraz stfu. A Pan Jacek wreszcie znalazł troche świeżego powietrza:) Link Zgłoś
Gość: bj Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 10:58 Też jestem za Wiessmannem. Może MF4. Link Zgłoś
zo_h Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy 11.06.10, 11:06 Kurde już drugi raz widzę ten film z nissanem Juke ... w którym jego proporcje są mocno zaburzone. Litości ... nich osoba montująca motodziennik przyłoży się trochę do swojej pracy i na przyszłość nie pierdzieli w ten sposób proporcji. I tak kiepsko wygląda ten nissan a już po takim motodziennikowym faceliftingu jest wręcz fatalny ... na tyle bardziej adekwatna będzie nazwa JOKE. Link Zgłoś
Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 11:09 Ja też bardzo dziękuje za zrealizowanie mojej prośby, rewelacyjny odcinek, a takie Ferrari może w dalekiej przyszłości uda mi się kupić to marzenie jeszcze z dzieciństwa Pozdrawiam Panie Jacku i jeszcze raz dziękuje Link Zgłoś
Gość: Kolms Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: 195.225.120.* 11.06.10, 11:18 bardzo dobry odcinek MD! Czekam na Vanquisha V12 S i historię Subaru Imprezy! :) Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 11:19 Jest kilka takich Ferrari tylko, że już mają właścicieli img468.imageshack.us/i/p1020345custom1vx.jpg/ www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=5f8a2df63a5c8c61 Link Zgłoś
Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 11:22 Są w sumie 3 w Polsce tu jeszcze trzecie www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a7c3ae3aa6997b3f.html Link Zgłoś
Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 11:23 A co do ''Joke'a'' to nawet mi się podoba choć nie kupiłbym czegoś takiego Link Zgłoś
Gość: mj Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 11:27 co to za auto mitsubishi avx? Link Zgłoś
Gość: dość Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 11:27 konkursów nie ma, bo p.Jacek okazał się ich bardzo nierzetelnym organizatorem... Do tej pory nie wywiązał się ze zobowiązań zeszłorocznych.... Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.webasto.pl 11.06.10, 12:02 Przyłączam się do krytyków konkursów organizowanych przez MD. Ja również żadnej z nagród nie dostałem, a co gorsza, żadnej nawet nie wygrałem. Rażąca niesprawiedliwość. To, że nie startowałem w żadnym z konkursów nie usprawiedliwia MD, a dowodzi tylko mojej - jakże słusznie - sceptycznej postawy wobec takich imprez. A serio mówiąc: może dałoby się przy wsparciu sponsorów doczyścić tę sprawę do końca? Link Zgłoś
Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.riz.pl 11.06.10, 12:06 Taki plener popołudniową porą to teraz poświęcenie... myślałam, że będzie: "komary rypią, przejdźmy do środka" :-) Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.152.143.140.dsl.dynamic.eranet.pl 11.06.10, 12:19 propozycja na auto tygodnia: Infiniti FX35/45 ewentualnie Nissan Skyline R34 :) Link Zgłoś
maciapp Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy 11.06.10, 12:54 Błąd Panie Jacku w nazewnictwie. Ferrari 550 owszem nazywa się Maranello ale 575 już nie. Oficjalnie ten model to 575M. "M" jak modificata czy coś podobnego z włoskiego, czyli zmodyfikowany. Pozdrawiam Link Zgłoś
maciapp Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy 11.06.10, 12:59 No to wtopiłem. Błąd po mojej stronie oficjalnie to 575M Maranello. yghmm ten tego, sory;) Link Zgłoś
patinito Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy 11.06.10, 13:42 dlaczego jak duży to musi być premium? renault latitude jest autem segmentu E (klasa wyższa średnia) ale nie znaczy, że od razu premium. Premium może być w każdym segmencie i przejawia się poziomem i ceną wyższą niż przeciętna w segmencie. Patrząc po rynkach na jaki jest adresowany latitude to będzie raczej klasa budget a nie premium. Link Zgłoś
Gość: szymong512 Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 14:07 propozycja na auto tygodnia: Ferrari FXX Link Zgłoś
Gość: Ore Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.static.tkt-net.pl 11.06.10, 14:31 mam, chyba ciekawą propozycję na autko tygodnia.. coś naprawdę innego: Geo Storm Link Zgłoś
Gość: aurora Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: 162.74.70.* 11.06.10, 15:15 Na auto tygodnia Syrena Bosto i Tarpan, samochody ktore zmotoryzowaly polskie rolnictwo. Link Zgłoś
Gość: MATRIX Re: Motodziennik: Przedłużone maluchy IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 16:29 SabFun doczekał się ferrari 575m. poprozse o informacje na temat nowego vw touarega Link Zgłoś