michalowski75 23.06.10, 12:11 Jeżeli szukacie fajnych bajerów do swojego autka zerknijcie tu www.chinabuye.com/car-accessories/car-decorations, towar dostarczają bezpośrednio na chatę ( tzw.dropship) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: monia17 Re: Cool-Gadgets IP: *.szczecin.mm.pl 28.06.10, 18:45 A ja znalazłam na tej stronie fajny telefonik dla mnie. www.chinabuye.com/k901-quad-band-dual-sim-touch-screen-bar-phone-with-oval-shape Ciekawe ile kosztuje za przesyłkę i dostawę, bo ten dropship to chyba nie dostawa. Tam jest napisane free shipping, to chyba chodzi o dostawę statkiem, tak ? Link Zgłoś
Gość: kombajn Re: Cool-Gadgets IP: *.chello.pl 28.06.10, 19:23 free znaczy za darmowa przesylka pomponiaro, ale pewnie to wsztstko sciema Link Zgłoś
Gość: Monia17 Re: Cool-Gadgets IP: *.szczecin.mm.pl 01.07.10, 18:18 Sam jesteś pomponiarz, kombajnie. :) A pytam poważnie, bo jakbym chciała zamówić to nie wiem z jakimi kosztami można się liczyć. www.chinabuye.com/3-0-inch-touch-screen-12mp-digital-camcorder-hd-m5-black Taka np. kamerka wygląda super i wcale nie jest droga. Pytanie ile faktycznie kosztuje. Link Zgłoś
Gość: kombajn Re: Cool-Gadgets IP: 62.22.15.* 08.07.10, 10:21 Trylion Chińskich jundangów :D Link Zgłoś