Dodaj do ulubionych

Mercedesy w fabrycznym macie

IP: *.cdma.centertel.pl 04.07.10, 15:02
świetnie, ciekawe czy każdy kolor będzie można zamówić matowy, czekam na kolejne marki które sie na to zdecydują.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.multimo.pl 04.07.10, 15:25
      spodziewałbym się czegoś takiego już prędzej po Audi
    • Gość: lolo Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.10, 19:26
      ciekawy pomysł. Zastanawiam się tylko czy znowu będzie to "opcja" niedostępna w Polsce
      -------
      trynid.pl - auta na stokach u dealerów
    • Gość: Jacek Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.jsn.osi.pl 05.07.10, 00:48
      I co teraz zrobią producenci wszelkiej maści wosków? Zaczną sprzedawać specyfiki typu zmatuj sam swego mercedesa, Wosk super mat, Pasta lekko matująca czy Original mat Restorer?:D
    • globy_ms Re: Mercedesy w fabrycznym macie 05.07.10, 10:55
      Na rynku są już woski do samochodów z matowym lakierem (np. SV).
    • Gość: login/pseudonimZwe Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.10, 14:36
      ja w każdym razie nie chciałbym miec matowego auta...
    • Gość: ua Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 14:36
      dlaczego o samochodach zawsze mowi sie "w dieslu" "w gazie" "w macie" "w klimie" "w automacie" KURRRRRR%%%%^A
    • Gość: Gość Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 15:20
      Dobre, mercedes chce zaoszczędzić na lakierze, to wypuścił taki "gadżet" i rozgłosił wieść, że to nowy trend w motoryzacji...
    • Gość: ms Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.martis.pl 05.07.10, 15:53
      tez mi nowosc, w wawie ostatnio przy starym miescie szedlem obok czarnego matowego x6

i powiem szczerze wole perle... choc to ciekawa opcja, ale nie wiem czym mercedes chce nas zaskoczyc.

pzdro
    • Gość: dilerr Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.ip.netia.com.pl 05.07.10, 17:04
      U nas w salonie taki mozecie podotykać. :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka