Gość: osa IP: *.cdma.centertel.pl 04.07.10, 15:02 świetnie, ciekawe czy każdy kolor będzie można zamówić matowy, czekam na kolejne marki które sie na to zdecydują. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: :) Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.multimo.pl 04.07.10, 15:25 spodziewałbym się czegoś takiego już prędzej po Audi Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.10, 19:26 ciekawy pomysł. Zastanawiam się tylko czy znowu będzie to "opcja" niedostępna w Polsce ------- trynid.pl - auta na stokach u dealerów Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.jsn.osi.pl 05.07.10, 00:48 I co teraz zrobią producenci wszelkiej maści wosków? Zaczną sprzedawać specyfiki typu zmatuj sam swego mercedesa, Wosk super mat, Pasta lekko matująca czy Original mat Restorer?:D Link Zgłoś
globy_ms Re: Mercedesy w fabrycznym macie 05.07.10, 10:55 Na rynku są już woski do samochodów z matowym lakierem (np. SV). Link Zgłoś
Gość: login/pseudonimZwe Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.10, 14:36 ja w każdym razie nie chciałbym miec matowego auta... Link Zgłoś
Gość: ua Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 14:36 dlaczego o samochodach zawsze mowi sie "w dieslu" "w gazie" "w macie" "w klimie" "w automacie" KURRRRRR%%%%^A Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 15:20 Dobre, mercedes chce zaoszczędzić na lakierze, to wypuścił taki "gadżet" i rozgłosił wieść, że to nowy trend w motoryzacji... Link Zgłoś
Gość: ms Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.martis.pl 05.07.10, 15:53 tez mi nowosc, w wawie ostatnio przy starym miescie szedlem obok czarnego matowego x6 i powiem szczerze wole perle... choc to ciekawa opcja, ale nie wiem czym mercedes chce nas zaskoczyc. pzdro Link Zgłoś
Gość: dilerr Re: Mercedesy w fabrycznym macie IP: *.ip.netia.com.pl 05.07.10, 17:04 U nas w salonie taki mozecie podotykać. :P Link Zgłoś