Dodaj do ulubionych

Microcar | Za kierownicą

• pandzik Re: Microcar | Za kierownicą 10.08.10, 12:34
      43 tys..... buahaha Bravo za to mam!
    • Gość: gość Re: Microcar | Za kierownicą IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 00:17
      Ten silnik dieslowski jest od producenta silników do jachtów żaglowych i motorowych. :P. Yanmar z tego co wiem nie produkuje silników docelowo do aut.
    • Gość: 1 Re: Microcar | Za kierownicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 14:41
      prawie jak dziennikarz ...
    • Gość: gość Re: Microcar | Za kierownicą IP: 83.1.188.* 12.08.10, 14:55
      a za 15 tys mozna na allegro kupic paroletnie aixamy, seaty arosa, vw lupo przerabiane (czyli odciążane: brak tylnich siedzen itp) tak zeby sie lapaly na b1 czyli chyba od 16 lat, a przynajmniej wyglada normalnie, normalnie jezdzi i normalnie kosztuje
    • Gość: wasacz Re: Microcar | Za kierownicą IP: *.versanet.de 12.08.10, 22:42
      kupia lojczy ,ktorzy stracili prawko che ,che
    • styks.pl Re: Microcar | Za kierownicą 04.10.10, 15:40
      za 40.000 zł mamy piękną , zadbaną M5 moto.allegro.pl/bmw-e39-m5-550i-m-power-okazja-i1251422434.html
    • styks.pl Re: Microcar | Za kierownicą 04.10.10, 15:42
      3000 zł zostają na ładny skuterek
    • fantastic.kasiunia Re: Microcar | Za kierownicą 16.02.11, 11:08
      A ja chce takie autko! Dostane samochod Grecav, bo zrobiony z aluminium... Skuter jest do niczego na nasza pogode i nic mnie nie ochodzi, ze bede jechala wolno i tak bedzie to szybciej niz pieszo lub autobusem hehe
      • Gość: Zett Re: Microcar | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 16:03
        Połowa z was to sami kretyni.! chyba dobrze ze jest cos takiego jak microcar.! Jedzie sobie 14 latek malym autkiem a nie chinskim gó...anym skuterem. Pozatym na skuteze sie ktos wywroci poobijany polamany a w micro co.? nic. Ludzie jezdza normalnymi autami po miescie albo nawet nie z 50,45km/h a jakos im nikt tego nie wypomina a do malolatow macie problemy ze jezdza w jako tako bezpieczniejszych od skuterow POJAZDACH.
    • minicarpolska Microcar | Test Wideo 08.05.15, 13:38
      Codzienne dojazdy do szkoły, na korki, na zajęcia sportowe – masz dosyć dojazdów z rodzicami lub zatłoczonym autobusem? Rower i skuter są dobre w ciepłe dni, ale w mróz, śnieg i deszcz? Microcar jest odpowiedzią na twoje potrzeby!

W Zachodniej Europie młodzi ludzie masowo kupują swoje pierwsze auta, teraz jest to możliwe również w Polsce! Wyróżnij się i wsiądź do swojego nowego MICROCARA!
      -----------------------------
      minicarpolska.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka