Gość: lolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 20:00 Pewnie - jak zawsze - po ponad dwóch latach od pojawienia się modelu w sprzedaży będzie lifting. Więc ... jeszcze chwilkę poczekamy. ---------------------- trynid.pl - auta na stokach u dealerów Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: m Re: Insight subtelnie odmieniony IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 15:43 Moje 10 letnie Polo jest lepsze. Cały czas się psuje było bite z przodu i z tyłu. Ale kosztowało tylko 11 tys. Pali tylko 6 litrów tylko przez 1 miesiąc na 12 wszystkich, bo przez pozostałe 11 stoi zepsute. Link Zgłoś
Gość: EkonoM Re: Insight subtelnie odmieniony IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.07.10, 18:51 Pod koniec jest ciekawostka, ktora zapewne umknela uwadze wiekszosci. Wlaczenie systemu "eko" wylacza wszystkie niepotrzebne urzadzenia, dajac przy tym tak niewielkie oszczednosci (zgodnie z opinia p. Lewandowskiego, ze bez specyfistycznego laboratorium trudno je zauwazyc. W tym momencie przypomnieli mi sie rozni fachowcy ( nie mowie o tych domoroslych gazetowych pieniaczach) wystepujacy nawet przed parlamentem, ktorzy udowadniali, ze wlaczone swiatla mijania, przyniosa wlascicielowi auta dodatkowe koszta, mierzone setkami zlotych w skali roku. To kto ma racje ;o) Link Zgłoś
Gość: mimfor Re: Insight subtelnie odmieniony IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 15:22 wydaje mi się, że lepiej by było pojeździć C5 www.citroen.pl/citroen-c5/ Link Zgłoś
Gość: Yaro Re: Insight subtelnie odmieniony IP: *.chello.pl 26.07.10, 07:14 Uwagi użytkowników??? jakich użytkowników? Każdy kto chce spalać mało kupuje nowoczesnego diesla z jakiejś ekologicznej serii np. Bluemotion od VW czy Eco od Renault a nie hybrydę której wyprodukowanie zużywa więcej energii niż 300 zwykłych aut Link Zgłoś
Gość: gość Re: Insight subtelnie odmieniony IP: *.146.229.244.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.10, 20:09 Nie ma powodów by nie doceniać Insiggta, zdecedowanie lepszy od Civica Hybrid i wcześniejszych modeli hybrydowych Hondy. Insighta zdrowo przeczołgali w teście na www.autosalonpomorski.pl i o tyle ciekawie, że kojarzyli go z produkcją czystej energii przez małe elektrownie wodne. Link Zgłoś