Dodaj do ulubionych

Lancia Ypsilon w Tychach

IP: *.ksi-system.net 27.09.10, 18:36
pierwszy! hahahaaha! lamerzy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaa Re: Lancia Ypsilon w Tychach IP: *.warszawa.mm.pl 27.09.10, 19:34
      Życzę Włochom, żeby to był hit. Mam też nadzieję, że nowa Panda nie bedzie się sprzedawać. Jest na to szansa - za chwilę Hyundai i Kia zaczną importować do Europy swoje maleństwa bez 10% cła.

I wtedy Włosi pożałują :-)
    • Gość: hmmmm Re: Lancia Ypsilon w Tychach IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 22:25
      cena katalogowa tego autka jest atrakcyjna, za auto z klimatyzacja zazwyczaj trzeba zaplacic kilka tysiecy wiecej. Moze to nie taki premium jak go maluja, albo stary model...
    • Gość: raadaar Re: Lancia Ypsilon w Tychach IP: 20.142.116.* 28.09.10, 08:04
      W mojej opini jest to część strategii marketingowej koncernu. Aby w średniej cenie wyprodukować niezły samochód, zarówno pod względem technicznym jak i stylistycznym. Wbrew wszystkim marudom, to może być świetny ruch, który pozwoli na opanowanie ciekawego kawałka rynku samochodowego. Produkcja w Tychach, aby było tanio i dobrze :)
    • Gość: winner Re: Lancia Ypsilon w Tychach IP: 62.29.136.* 28.09.10, 11:49
      hahaha...pierwszy
    • gtofan Re: Lancia Ypsilon w Tychach 28.09.10, 22:44
      Ten model Lancii wygląda na zły. A nawet bardzo zły. Tak, jest słaby, albo jeszcze słabszy niż nam się wydaje, jak większość Fiatów i Lancii. Ale rację mam tylko poniekąd, bo Włosi w przyszłym roku mają wypuścić nową Lancię Stratos, bazującą na modelu Ferrari F-430 Scuderia... Nowy Stratos będzie miał skrócony rozstaw osi i mocniejszy silnik od F-430. Oj będzie się działo :0
    • Gość: sanczessco Re: Lancia Ypsilon w Tychach IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 22:21
      To auto tak nie wygląda codziennie przechodzę obok niego.
    • Gość: Lelum Polelum Lancia Ypsilon w Tychach IP: *.softpro2.pl 14.02.11, 19:24
      Beda jakies przyjecia do pracy ? z racji nowego modelu !! albo do firm robiacej czesci dla Fiata ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka