Dodaj do ulubionych

I znowu chwalę PZU

19.10.10, 13:35
Ponieważ mój Poldek zarobił 1000PLN. Jeden Pan zajechał mi drogę Skodą i proponowałem mu aby dał dwie stówki to odstąpię roszczeń a nawet podpiszę oświadczenie. Ale nie wezwał policję. Dostał mandat i punkty ja tysiąc zł odszkodowania właśnie dziś.
Poldek ma właściwie zbuty kierunkowskaz i trochę uszkodzony zderzak.
Odwdzięczę mu się i dostanie nowy 2 litrowy silnik.
Obserwuj wątek
    • airjanek82 Re: I znowu chwalę PZU 15.11.10, 11:09
      Jeśli chodzi o polisy komunikacyjne, i likwidację, wypłacalnośc szkód, to pzu na tle konkurencji wypada co najmniej solidnie, także szybkośc wypłat popraz uruchomienie opcji zgłoszeń on-line uległa znacznej poprawie.
    • wujaszek_joe Re: I znowu chwalę PZU 15.11.10, 11:20
      skąd weźmiesz taki silnik?
      ubezpieczalnia pod nazwą Moje Towarzystwo Ubezpieczeniowe" wypłaciło mi z 650zł za uszkodzony tylni zderzak (zakwalifikowany do wymiany) w Focusie II.
      I tak nie wiedziałbym co zrobić z taką kupą szmalu (jeszcze bym się rozpił albo co) więc zawiozłem auto do ASO i MTU ma teraz do zapłaty 1800zł
      • tiges_wiz Re: I znowu chwalę PZU 15.11.10, 11:21
        pewnie od sierry.
        dosc latwe do montazy w poldolocie, a dohc przezywa bude w sierce ;)
        czesto te silniki sie w kitkarach tez uzywa,
    • fredoo Re: I znowu chwalę PZU 15.11.10, 18:49
      2l DOHC z fiata 132 pasuje bez przeróbek.Zreszta były też w polonezach produkowanych dla milicji. Będzie mi palil gumę na drugim biegu.
      • speedone Re: I znowu chwalę PZU 16.11.10, 20:10
        A ja z PZU bujam sie półtora roku o odszkodowanie , teraz dostali pismo o naliczenie należnych odsetek i czekam dalej :)

Żeby nie tylko krytykować w miedzy czasie likwidowałem inna szkode w PZU to po dostarczeniu dokumentacji z mojego assistans na temat szkody , oględzin , zdjęć itd to uwinieli sie w tydzień. W sumie tylko jakis inny nr telefonu do sprawczy zapisali ?! Ale to inny oddział robił jak pamietam kolo dolinki w wwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka