mar_elx 03.04.04, 20:18 Otóż pokazano jak to ludzie przed 1 maja i nadejściem ciotki Unii wykupują samochody. Pokazano, że NAJBARDZIEJ wykupują SKODY, których już zabrakło w dilerniach! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Poll Re: fakty TVN, wczoraj - wykupywanie samochodów IP: 195.245.213.* 03.04.04, 20:24 Cukier i ryż tesz barany kupują. No i dziwić się, że cały cywilizowany świat patrzy na nas jak na kretonów. Poprostu Ciemnogród Mazowiecki/k Chłopki Górne Link Zgłoś
Gość: spejstar Holota IP: 200.69.217.* 03.04.04, 21:14 Ludzie, ktorzy wykupuja cukier, skody, prezerwatywy czy banany to zwykla holota. Ja bym ich wyeksmitowal do Kazachstanu. Tam nie ma czego wykupywac. Moze by sie oduczyli. A tak notabene, czy to przypadek, ze ostatnio przez hipermarketami same skody? Widac debilizm lubi jezdzic skoda. Link Zgłoś
h.i.p Re: Holota 04.04.04, 11:48 Gość portalu: spejstar napisał(a): > Ludzie, ktorzy wykupuja cukier, skody, prezerwatywy czy banany to zwykla holota > . > Ja bym ich wyeksmitowal do Kazachstanu. Tam nie ma czego wykupywac. Moze by sie > oduczyli. A tak notabene, czy to przypadek, ze ostatnio przez hipermarketami > same skody? Widac debilizm lubi jezdzic skoda. hip: Popatrz sobie matole kto pędził do nowootwartego centrum handlowego w Warszawie kiedy bydło się tratowało. To były zdrowe byki, łyse pały i młodzi ludzie. A w pobliżu na parkingach skod jak na lekarstwo. Większość to potjunowane ćwoki wiele droższych niż skody aut. Robisz z siebie głupka. Tylko czemu tak uporczywie? Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: fakty TVN, wczoraj - wykupywanie samochodów IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 21:20 wow ale niektorzy z Was to chamy. Ciebie moze bedzie stac na nowe ceny ale biednych nie. Zyjesz w Polsce i jeszcze takie glupie odpowiedzi dajesz. Zastanow sie czlowieku. A moze zyjesz pod kloszem??? Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: fakty TVN, wczoraj - wykupywanie samochodów IP: *.acn.waw.pl 03.04.04, 21:31 Nowe ceny? A zastanowiłeś się, że to właśnie przez ten _debilny_ pęd zakupowy ceny mogą wzrosnąć (i pewnie będą)? Gdyby popyt był na stałym poziomie, to nie było by powodu do podnoszenia cen - producenci, pośrednicy, sprzedawcy... itd. bali by się podnieść ceny aby nie stracić pozycji na rynku. Zobaczycie, że już w połowie wakacji promocje w salonach będą jak nigdy!. Duża grupa tych których stać na samochód postarała się kupić już teraz a przecież grupa ta jest w miarę stała (chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie przewiduje masowego wzbogacania się). Jak przez kilka dni nikt nie zamówi samochodu to sprzedawcy w salonach "zmiękną" i to _bardzo_ Link Zgłoś
mar_elx o proszę: te samcohody są już sprzedane... 03.04.04, 22:34 a nowe będą najwczęsniej w maju - mówił dumny dealer pokazują rządek fabii i oktawii w pięknych wiosennych pastelowych kolorkach... Link Zgłoś
Gość: dr. Re: fakty TVN, wczoraj - wykupywanie samochodów IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.04.04, 22:49 Hmmm, byłby to przypadek że najwięksi panikarze i tumany to skodziarze?? Jakoś nie słychać żeby wykupywano Ople albo Fiaty. Na parkingach pod hipermarketami też ostatnio jakby więcej Skód. Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: fakty TVN, wczoraj - wykupywanie samochodów IP: *.arkonskie.v.pl 03.04.04, 23:10 Czemu sie dziwice ze ludzie kupuja Skody! Skoda Fabia jest srednio o ok 4 tys zl tansza od porownywalnych Corsy, Yarisa czy Punto! A przy cenie 40 000 zl to pzeciez 10% ceny! Wiec nie nasmiewajcie sie z posaidajacych Skody ludzi! Ale co do cukuru to sie zgadzam...Jak widze strszych ludzi ktorzy ledwo co taszcza kilogramy cukru to mam ochote do nich podejsc i spytac sie po co to panu/pani? Mysli pan/pani ze zuzyje to do konca zycia? Link Zgłoś
radioaktywny Re: fakty TVN, wczoraj - wykupywanie samochodów 03.04.04, 23:31 A ja tam sobie poczekam z zakupem samochodu do przelomu roku, zobaczymy jak panowie z dillerni beda zachowywac sie chcac sprzedac cokolwiek.... Smieszy mnie te ich zapewnianie o rownaniu cen do niemieckich, zobaczymy czy tak samo beda gadac gdy wlasciciel bede przygotowywal swiadectwo pracy i zwolnienie z powodu ograniczania kosztow dzialalnosci. Link Zgłoś
Gość: Q Re: fakty TVN, wczoraj - wykupywanie samochodów IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 03.04.04, 23:39 Dokładnie, nie rozumiem tego owczego pędu... poza tym, co dealerzy zrobią po 1 maja... zapewne będą atrakcyjne "unijne" promocje samochodów, w nowych, atrakcyjnych wersjach... rzucają sie na samochody dokładnie ci sami ludzie, którzy wykupują cukier niemalże tonami... jakbym nie znał sytuacji cukrownii to może dałbym się wciągnąć w to szaleństwo, ale cukru akurat mamy tyle, że zasypalibysmy nim Polske wzdłuż i wszerz... jestem ciekaw jaka będzie cena cukru po 1 maja, nie sądzę by dobiła 5 złotych jak wieszczą niektórzy, po prostu cena dotychczasowa czyli 2 złote była ceną rynkową, za tyle dało sie to upchnąć, teraz chodzi po 3 złote, i zapewne spadnie, bo gdzieś i komuś trzeba to wszystko upchnąć, poza tym, kto kupi cukier mając już w domu kilkunastokilogramowe zapasy... ehhhh dyrektorzy i prezesi cukrowni, wy chyba żeście udaru dostali, ten kijek ma dwa końce, dziś zysk, jutro strata. Podobnie będzie z samochodami... po 1 maja w nowej, wyższej cenie będą auta w standardzie unijnym, czyli z full wypasem, auta, które i tak byśmy w tej cenie pewnie kupili chcąc mieć np klimę czy ESP... a promocje czyli upusty powrócą... Link Zgłoś
radioaktywny Re: fakty TVN, wczoraj - wykupywanie samochodów 04.04.04, 00:05 Dokladnie. Przypominaja mi sie czasy realnego socjalizmu - wtedy tez wszytsko sie kupowalo co tylko bylo w zasiegu wzroku; cukier, wodke, papierosy i wszystko inne co tylko akurat "rzucili" choc w domu wszystko bylo tym zatkane. Ja juz za stary lis jestem na te numery z zapewnieniami, iz po 1 maja bede dziadem jesli teraz nie kupie :-)))) Link Zgłoś