Dodaj do ulubionych

Chevrolet Orlando | Ceny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 13:05
bardzo dziwne proporcje ma to auto , poza tym jakby tył nie pasował do przodu , plus za wnętrze!
Obserwuj wątek
    • Gość: ggg Re: Chevrolet Orlando | Ceny IP: 167.202.201.* 01.12.10, 14:43
      ładny to on nie jest. zobaczymy co zdziała na rynku
    • Gość: der Re: Chevrolet Orlando | Ceny IP: *.tvn.pl 01.12.10, 15:56
      ...piękny nie jest, ale teraz większość nowych samochodów nie jest piękna... ma za to dobrą cenę i wygląda na całkiem nieźle zaprojektowany i praktyczny samochód. Generalnie jako całość jest OK.
    • Gość: jacek Re: Chevrolet Orlando | Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 16:30
      Piękny może nie jest, ale nie jest pozbawioną indywidualności samojezdną skrzynką, co w tej klasie pojazdów się zdarza. Wnętrze jest dość ciekawe, cena też, do tego 7 miejsc, znaczek znanej firmy, amerykańsko brzmiąca nazwa modelu. Całkiem nieźle.
    • Gość: berdys Re: Chevrolet Orlando | Ceny IP: *.multimo.pl 01.12.10, 17:15
      rozczulaja mnie te zdjecia sprzedawane przez producentow- zawsze model najlepiej wyposazony :P a pozniej taki zuczek przylazi do salonu, wsiada a tam ubijaczka do piany, twarda tapicerka z jakiegos grubo trkanego materialu, duzo plastiku, brak podlokietnikow i wszedzie strasza dziury :D
    • Gość: RPWL Re: Chevrolet Orlando | Ceny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.10, 21:13
      Jak na vana jest zbyt malo hmmm... jednobrylowy, a do tego troche za duzo blachy, za malo okien. Ale koniec koncow OK. Tylko smieszy mnie jego siedmiososobowosc. Mam nieco wiekszy samochod tej kategorii i nie nazwalbym go siedmioosobowym - malo miejsca na tylncyh fotelach, malutki bagaznik - mniej niz 300 l.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka