Dodaj do ulubionych

Subaru Impreza WRX STI spec C

• Gość: red Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: 94.75.80.* 24.12.10, 16:36
      Bardzo ladny wsiowy tuning jak na Lanosa!
    • mrfreddie Re: Subaru Impreza WRX STI spec C 24.12.10, 17:08
      Nowe subaru nie bardzo mi sie podoba - jesli chodzi o stylistyke. Mam nadzieje, ze przynajmniej mechanika sie poprawila. Mam Impreze WRX wagon 2004. Starszy model wyglada moim zdaniem troche lepiej ale niestety ma kilka wad, z ktorych najwieksza jest bardzo slaba skrzynia biegow (do tej pory dwukrotna wymiana synchronizatorow). Zuzycie paliwa rowniez pozstawia wiele do zyczenia (nawet przy spokojniej jezdzie), a i z przyspieszeniem tez nie jest wybitnie (jak na oficjalne parametry silnika).
    • mcezi79 Re: Subaru Impreza WRX STI spec C 24.12.10, 19:38
      cdn@ Ja nie pisze tu o specyfikacjach WRC a o zwykłym "cywilu" Jak ktoś tu wcześniej wspomniał, wyglądem się nie jeździ. Subaru wywarło na mnie wielkie wrażenie, od dawna interesuję się motoryzacją i mało który samochód tej klasy wywarł na mnie takie właśnie , pozytywnie ogromne wrażenie! Niemieckie M-ki z BMW, czy RS-y od Audi są delikatnie mówiąc "rozdmuchane"- bo te auta nie radzą sobie ze swoją mocą, nie są budowane z myślą o szybkiej jeździe tylko o lansie, żeby się pedałki podobały tępym dupą na pasażu w Międzyzdrojach, tyle odemnie i wesołych świąt:)
    • Gość: jtull Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: 195.69.82.* 25.12.10, 00:24
      WRX STI?

www.youtube.com/watch?v=xMRF_K7mmNU
    • Gość: red Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: 94.75.80.* 25.12.10, 12:21
      do mcezi79: po co pedalki maja sie podobac kobietom? A poza tym pisze sie DUPOM cwoku ze wsi. Idz odpalaj swojego trabanta, jest odwilz to moze zapali
    • Gość: zzzz Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.xdsl.centertel.pl 25.12.10, 13:47
      @red Ok odpalił, ćwoku ze wsi :P
    • Gość: m Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.xdsl.centertel.pl 25.12.10, 13:52
      moje polo z 99 roku z pakietem szport jest szybsze i odpala nawet na mrozie, nie to co co jakiś trabant
    • Gość: red to czerwony ge Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.xdsl.centertel.pl 25.12.10, 14:04
      @red może jestem ze wsi , może nie, może mam trabanta może nie. Jak dla mnie to miejsce zamieszkania nie świadczy czy ktoś jest burakiem czy nie. Ale Ty nawet jeśli jesteś z Warszawy pozostajesz dla mnie Ćwokiem przez duże "Ć"
    • Gość: olo Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.10, 18:18
      Ależ nudne to ple ple ple o Lanosie. Ci krytykanci zamiast używać merytorycznych argumentów wypisują tylko o Lanosie i ramkach w drzwiach. Ten samochód, jednym może się podobać, a innym nie, jak każdy przedmiot. Ale każdy samochód poza tym że ma swój wygląd, to jeszcze jakoś jeździ, a w przypadku Imprezy właśnie to jeżdżenie jest najważniejsze. To właśnie Imprezą, tak tak N-ką w tegorocznych Rajdowych Mistrzostwach Polski Kajetanowicz zostawił w tyle wszystkie, teoretycznie szybsze S2000 i Miśki też. Więc, z tym laniem to nie tak. Co ciekawe podczas całego sezonu nie miał nawet jednej poważnej awarii. To auto świetnie jeździ, a jeżeli ktoś krytykuje jego przyśpieszenie, to albo nigdy nim nie jeździł, albo na co dzień jest pilotem F16. Miałem okazję jeździć WRX STI, wprawdzie nie spec C, i mógłbym wiele mówić jak to auto jeździ, ale powiem tylko jedno, frajda jest ogromna. To nie jest podróżowanie, ale jedna, wielka przyjemność.
    • Gość: desti Re: Subaru Impreza WRX STI spec C IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 10:52
      ah marzenie auto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka