Dodaj do ulubionych

Nowa Kia Picanto

• Gość: Witia Re: Nowa Kia Picanto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 08:39
      Jak z jakością będzie tak samo jak z Vengą to nie wróżę sukcesu. Ładny jest ale czy to wystarczy
    • Gość: minutehead Re: Nowa Kia Picanto IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 09:00
      Trzeba przyznać, że rozwijając się idą w bardzo dobrym kierunku. Duży plus dla Kijanek - oby tak dalej!
      -----
      www.facebook.com/minutowa.glowa
    • Gość: tolif Re: Nowa Kia Picanto IP: 195.116.98.* 05.01.11, 11:39
      A czy będzie wersja elektryczna?Małe elektryczne samochody miejskie to przyszłość motoryzacji(skocz.pl/look2011 )
    • Gość: hy77 Re: Nowa Kia Picanto IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 15:15
      kia robi postempy do kiedy weszła na współprace z Hyundaiem
    • Gość: tomekl80 Re: Nowa Kia Picanto IP: *.net.stream.pl 05.01.11, 15:19
      @berdys

Swoją opinię opieram nie tylko na podstawie tego samochodu zastępczego. Myślę, że sam jeździsz jakimś koreańcem i dlatego tak ich bronisz. Byłem w salonie KIA i wsiadałem do Ceed i Soul. W życiu nie wydałbym ani grosza na te samochody. Ilością plastiku aż wyzwalają reakcje nerwowe. To już wolałbym wydać trochę więcej na jakiegoś japońca.
    • Gość: kiki Re: Nowa Kia Picanto IP: *.raciborz.vectranet.pl 05.01.11, 21:06
      Z wyglądem poszli na plus, całkiem niezłe ale czy będzie w stanie podbić serca nowych klientów zobaczymy. W klasie miejskich samochodów jest naprawdę ciasno i będzie problem żeby wybił się na szczyty, bo jednak są inne samochody takie jak Corsa czy Polo które mają o wiele większy wybór silnika a po za tym jest uznawane za jedne z najlepiej wykończonych samochodów w tej klasie szczególnie jego wykończenie środka i wykorzystane materiały dają mu duże plusy
    • Gość: pikus Re: Nowa Kia Picanto IP: *.acn.waw.pl 06.01.11, 14:34
      auto dla 8letniego chlopca lubiacego transformersy
      kto kto kupi taki badziew ma totalny brak gustu!
    • Gość: artek Re: Nowa Kia Picanto IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 17:40
      przy projektowaniu tylnej części samochodu projektanci stracili wenę twórczą
    • Gość: R1 Re: Nowa Kia Picanto IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 07:29
      Kia Picanto w zasadzie od kilku lat wcale sie nie sprzedawała więc nowy model był koniecznością. Tym bardziej że w przyszłym roku w klasie aut najmniejszych pojawią się nowi mocni gracze Volkswagen Lupo i Seat Arosa, mówi się także o bliźniaczym modelu Skody
    • Gość: Fryud Re: Nowa Kia Picanto IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 17:26
      co tu pieprzysz o skodzie czy jakimś lupo przecież tak kija jest sto razy lepsza
    • Gość: Axton Re: Nowa Kia Picanto IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 07:06
      Nowa mała Skoda nazywa się Joyster ;-) przy czym na razie nowe trojaczki grupy VW będą występować w wersji 3 drzwiowej a nie jak Picanto w 5 drzwiowej. Czas pokaże jak będzie wyglądać sprzedaż ale patrząc na obecną dominującą pozycję VW i Skody w Polsce nie sądzę żeby Picanto było z przodu ;-)
    • Gość: Budyn Nowa Kia Picanto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 14:53
      Witam dziś byłem w salonie Kijanki i autko w środku całkiem nieźle wali plastikiem nawet siedzenia ale sympatycznie w środku z tyłu również mi się podobało. Ja jestem na tak jak na pierwsze przejście z E klasy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka