jerzyk.eu 12.01.11, 10:58 Citroen Jumpy, Peugeot Partner i Fiat Scudo to niby ten sam samochód. Czy rzeczywiście jest tak do końca ? Co lepiej kupić ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
big.helmut Re: Co lepsze - Jumpy, Scudo czy Expert 12.01.11, 12:44 z tych trzech ..ja bym wybral vw "caddy" :) Link Zgłoś
jerzyk.eu Re: Co lepsze - Jumpy, Scudo czy Expert 12.01.11, 17:30 Caddy jest za mały, a ponadto potrzebuję trzyosobowego. Link Zgłoś
makova_panenka Re: Co lepsze - Jumpy, Scudo czy Expert 12.01.11, 18:31 Ten który za niższą cenę oferuje ESP. Czyli Fiat. Link Zgłoś
jarod17 Re: Co lepsze - Jumpy, Scudo czy Expert 12.01.11, 19:39 Nie peugeot partner tylko peugeot expert. Ja jeżdze już 3-cim citroenem jumpy. Auta są takie same - takie same zawieszenie amory wszystko. Nie mam pewności tylko co do silników, ale prawdopodobnie też to samo - tylko każdy swoje literki daje 2.0 jtd, 2.0 hdi Jeżeli mówisz o nowym to - bierz tam gdzie ASO bliżej i dadzą taniej :) A jak o używce to tylko ceną bym się sugerował i każdego na równi traktował Link Zgłoś
jerzyk.eu Re: Co lepsze - Jumpy, Scudo czy Expert 13.01.11, 10:11 Skoro jeździsz już trzecim jesteś pewnie zadowolony. Słyszałem o częstych problemach z elektroniką w Jumpy. Ile w tym prawdy ? Link Zgłoś