Gość: Ry-chu IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.11, 18:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kuzni BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo IP: 89.230.89.* 19.02.11, 20:02 pięknie mruczy Link Zgłoś
Gość: number1stunner BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo IP: *.icpnet.pl 19.02.11, 20:02 brzmi dobrze, ale ciekawe czy na co dzień można tym jeździć, czy raczej jest to tylko auto na tor/do szpanu. spalanie pominę milczeniem. na pewno trzeba liczyć, że jest to samochód dwuosobowy, nikomu bym nie kazał wskakiwac do tyłu. No i generalnie jest to pojazd dla osób, które nie pytają o cenę, bo domyślam się, że za cenę M3 można mieć ze 3 fajnie wyposażone Superby. Link Zgłoś
bbartek66.6 BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo 19.02.11, 20:06 no pieknie pieknie, ale... moje Legacy Twin Turbo brzmi o wiele lepiej, chociaz nie ma 420 koni pod maska Link Zgłoś
jep23 BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo 19.02.11, 20:12 Cholera,to trzeba użyć 2 kartofli,żeby to zatkać!? Link Zgłoś
Gość: kirpek BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 21:23 "brzmi dobrze, ale ciekawe czy na co dzień można tym jeździć, czy raczej jest to tylko auto na tor/do szpanu. spalanie pominę milczeniem. na pewno trzeba liczyć, że jest to samochód dwuosobowy, nikomu bym nie kazał wskakiwac do tyłu. No i generalnie jest to pojazd dla osób, które nie pytają o cenę, bo domyślam się, że za cenę M3 można mieć ze 3 fajnie wyposażone Superby. " a kogo to obchodzi? auto ma zap..... łoić konkurencję no i przede wszystkim sprawiać multum frajdy!! co do wydechu to wątpię żeby było głośno czy coś w tym stylu. musi spełniać normy;) Link Zgłoś
Gość: Ry-chu BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.11, 21:26 hahahah superb lepszy! Link Zgłoś
Gość: PJ BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.11, 22:12 Fajny niszowiec Link Zgłoś
red_moto BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo 19.02.11, 22:13 Redakcja uprzejmie prosi osoby podszywające się pod Rycha i m o zaprzestanie dalszej zabawy. Zostańmy przy oryginałach :-) Pozdrowienia, Marcin Sobolewski Link Zgłoś
Gość: dexter BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo IP: *.toya.net.pl 19.02.11, 22:55 Droga redakcjo, kolega m jest tak wkur***, ze podszywanie sie pod niego innych osob jest duzo mniej denerwujace, niz on sam (nie wiem jak rycho). Proponowalbym zamiast go bronic - zablokowac np. poprzez ip mozliwosc komentowania. Pozdrawiam. Link Zgłoś
pocalujta_wujta BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo 19.02.11, 23:07 Proby nasladowania Porsche. A tak naprawde to BMW ma caly zespol projektowy od wydechu, ktory zajmuje sie jego brzemieniem. Chyba o tym nie wszyscy wiedzieli. Projektuja nawet brzmienie w tak podstawowych modelach jak sera 1 i seria 3. Stad nieprzypadkowo nawet podstawowy model brzmi jak pomruk kota. (byly posiadacz BMW) Link Zgłoś
q-ku BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo 20.02.11, 00:56 tak 100 lat temu sprzedawano Murzynom maszyny do szycia na Afrykę wersje maszyn "tuningowano" przy pomocy klekotki, bo Murzyn uważał, że "dobre żelazo to głośne żelazo" to samo dzis czują polscy absolwenci zawodówek i dżentelmeni w dresach SPECJALNIE robić sobie głośniejszy samochód może tylko kretyn Link Zgłoś
Gość: pentaxxx BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo IP: *.elblag.vectranet.pl 20.02.11, 11:39 Zgadzam się z @q-ku. Ja lubię, jak silnik jest chichy. Taki dźwięk silnika kojarzy mi się z pseudo-tuningowcami w swoich 20-letnich BMW którzy wywalili środkowy i końcowy tłumik, żeby wszyscy ich słyszeli jak przejeżdżają ulicą/osiedlem (mam takiego sąsiada w bloku obok w Fordzie Proble - jak przejeżdża to się wszystkim szyby trzęsą). Dla mnie silnik ma pracować aksamitnie i jak najciszej. Dlatego nienawidzę vieśwagenów z turboklekotem pod maską. To już corsa 1.0 3-cyl (bez wałka wyrównoważającego!) pracuje ciszej niż ten wynalazek. Link Zgłoś
Gość: 722 BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo IP: *.siedlce.vectranet.pl 20.02.11, 15:06 Ładny dźwięk i piękne auto. Link Zgłoś
Gość: m BMW M3 z wydechem M Performance | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:03 EEE, w moim 11 letnim polo,jak kupilem sobie w promocji koncówke na tłumik -super -tuning sport , warczalo jak Azor sąsiada,i wydałem tylko 15zl. ,nie jestem FRAJER he,heee,he!! Link Zgłoś