Dodaj do ulubionych

Mercedes SLK | Galeria

10.03.11, 22:59
Dziwne, bardzo dziwne - dawno nie widziałem tak ładnego Mercedesa. Ba! Tak ładnych Mercedesów jak obecna generacja. Oby ten trend w projektowaniu udzielił się i innym. Nareszcie koniec z tymi debilnie opadającymi ku dołowi maskami, których nie widać z siedzeń kierowcy i pasażera. Nareszcie nie ma tego irytująco pochyłego przodu. Bardzo mnie to cieszy, bo ja np. bardzo lubię, kiedy widać maskę przez przednią szybę. Lubię to poczucie, kiedy wiem, czym jadę ...
Czyżby powrót zdecydowanych, ostrych kształtów z lat 60'?
Obserwuj wątek
    • Gość: SZMELCSEDES BĘC Re: Mercedes SLK | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 10:54
      HAH SZMELCSEDES BĘC - KLASA ADIDASA , RÓWNIEŻ WERSJA AJ EM GEJ , WIEŚ DLA ŁYSEGO KARKA BLONDYNKI, WSIOKA , BUROKA , CIOTY , INWALIDY UMYSŁOWEGO ,DRESA , TURASA I CYGANA . SZMELCSEDES BĘC SSIE AUDI !
    • Gość: SZMELCSEDES BĘC Re: Mercedes SLK | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 10:54
      HAH SZMELCSEDES BĘC - KLASA ADIDASA , RÓWNIEŻ WERSJA AJ EM GEJ , WIEŚ DLA ŁYSEGO KARKA BLONDYNKI, WSIOKA , BUROKA , CIOTY , INWALIDY UMYSŁOWEGO ,DRESA , TURASA I CYGANA . SZMELCSEDES BĘC SSIE AUDI !!
    • Gość: SZMELCSEDES BĘC Re: Mercedes SLK | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 10:55
      HAH SZMELCSEDES BĘC - KLASA ADIDASA , RÓWNIEŻ WERSJA AJ EM GEJ , WIEŚ DLA ŁYSEGO KARKA BLONDYNKI, WSIOKA , BUROKA , CIOTY , INWALIDY UMYSŁOWEGO ,DRESA , TURASA I CYGANA . SZMELCSEDES BĘC SSIE AUDI !!!
    • Gość: SZMELCSEDES BĘC Re: Mercedes SLK | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 10:55
      HAH SZMELCSEDES BĘC - KLASA ADIDASA , RÓWNIEŻ WERSJA AJ EM GEJ , WIEŚ DLA ŁYSEGO KARKA BLONDYNKI, WSIOKA , BUROKA , CIOTY , INWALIDY UMYSŁOWEGO ,DRESA , TURASA I CYGANA . SZMELCSEDES BĘC SSIE AUDI !!!!
    • Gość: SZMELCSEDES BĘC Re: Mercedes SLK | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 10:56
      HAH SZMELCSEDES BĘC - KLASA ADIDASA , RÓWNIEŻ WERSJA AJ EM GEJ , WIEŚ DLA ŁYSEGO KARKA BLONDYNKI, WSIOKA , BUROKA , CIOTY , INWALIDY UMYSŁOWEGO ,DRESA , TURASA I CYGANA . SZMELCSEDES BĘC SSIE AUDI !!!!!
    • janek.kalas Re: Mercedes SLK | Galeria 15.03.11, 10:49
      ŁEee poprzednia wersja była o NIEBO lepsza
    • janek.kalas Re: Mercedes SLK | Galeria 15.03.11, 10:50
      ŁEee poprzednia wersja była o NIEBO lepsza!!!
    • sickanikanico Re: Mercedes SLK | Galeria 15.03.11, 12:01
      Jakby co to przednie lampy to od astry III będą pasowały, ale nie pogardziłbym nim:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka