tato.1 25.04.11, 02:30 ....................kupilem nokian opony 215 55 16.................... .................................cos wam to mowi.................... Link Zgłoś Obserwuj wątek
billy.the.kid Re: ...........jako ze tu same golcy............. 25.04.11, 05:56 tatulu-nieźole se daliscie w palnik. Link Zgłoś
fuiio Re: ...........jako ze tu same golcy............. 25.04.11, 09:41 domyslam sie,ze masz wodoglowie albo leb jak kon ,duzy z wierzchu,ze musisz az taki rozmiar na czerep wciskac,a druga gumka dla kogo? dla ukochanej (-ego)? Link Zgłoś
mariusz-ef Re: ...........jako ze tu same golcy............. 25.04.11, 10:51 jeśli kupiłeś te nokiany w wielką niedzielę, to rzeczywiście jakiś wyczyn Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: ...........jako ze tu same golcy............. 26.04.11, 04:22 tato.1 napisał: > ....................kupilem nokian opony 215 55 16.................... > .................................cos wam to mowi.................... zesrala sie bieda i placze Link Zgłoś
josner Re: ...........jako ze tu same golcy............. 26.04.11, 13:53 ja kupiłem jogurt... Link Zgłoś
tato.1 Re: ...........jako ze tu same golcy............. 30.04.11, 04:01 ................pytanie bylo................golasy................. Link Zgłoś
galtom Mówi nam to sporo - co dalej? 30.04.11, 06:38 tato.1 napisał: > ....................kupilem nokian opony 215 55 16.................... > > .................................cos wam to mowi.................... Link Zgłoś
tato.1 Re: Mówi nam to sporo - co dalej? 02.05.11, 22:09 ...........nic.......chcialem sie pochwalic........hehehe....... Link Zgłoś
hutchence Re: Mówi nam to sporo - co dalej? 02.05.11, 22:55 No i nie wyszło Ci he he. Durnia z siebie zrobiłeś. Ot co. Link Zgłoś
tato.1 Re: Mówi nam to sporo - co dalej? 02.05.11, 23:32 ...............jestes smieszny.................heehe................ Link Zgłoś
fuiio Re: Mówi nam to sporo - co dalej? 03.05.11, 10:17 napisz prostaczku jak te gumy ci pasuja na czerep bo leb masz wielki jak wiadro z takim rozmiarem ale pusty ,ze az echo niesie. Link Zgłoś
tato.1 Re: Mówi nam to sporo - co dalej? 07.05.11, 23:37 .....osobiscie jestem zadowolony z ogumienia produkcji ruskiej....moim zdanien a posiadam tez auto z ogumienim francuskim.....sa to gumy porownywalne......... firmy finskiej....do w/w firmy co podkresla moj wpis i hamowate wpisy burakowate.............................. ...........kiedys pisano o takich smiecie(odpowiedz)........lecz infacja wielka........ Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Mówi nam to sporo - co dalej? 07.05.11, 23:49 tatuś co się nadziobie to zasiada do internetów Link Zgłoś
adrian_ktostam Re: Mówi nam to sporo - co dalej? 08.05.11, 00:14 W twoim przypadku najbardziej wskazane są gumy firmy Durex, których systematyczne używanie da wysokie prawdopodobieństwo, że się nie rozmnożysz.... Link Zgłoś
v-6 :-)) 08.05.11, 00:33 adrian_ktostam napisał: > W twoim przypadku najbardziej wskazane są gumy firmy Durex, których systematycz > ne używanie da wysokie prawdopodobieństwo, że się nie rozmnożysz.... Link Zgłoś
tato.1 Re: Mówi nam to sporo - co dalej? 08.05.11, 01:31 adrian_ktostam napisał: > W twoim przypadku najbardziej wskazane są gumy firmy Durex, których systematycz > ne używanie da wysokie prawdopodobieństwo, że się nie rozmnożysz.... .......................... ......mowili tez o twojej starej.....................i tyle widzieli....................... Link Zgłoś
bunkum Re: ...........jako ze tu same golcy............. 08.05.11, 01:51 Nokian to *ujowa marka, i troche wstyd. Link Zgłoś
tato.1 Re: ...........jako ze tu same golcy............. 08.05.11, 02:25 .......osobiscie to jej nie sprzedaje.........................myslalem ze ktos odpisze znajacy temat............... ........................................ale to buraki pisza............................. Link Zgłoś
szymizalogowany Firma to nie wszystko jeszcze model... 08.05.11, 02:52 ja miałem na 16 calowych kołach goodyear jakieś tam (nowe letnie) i byłem średnio zadowolony, miałem pirelli p4 na 16 calach i byłem zadowolony a z kolei do niedawna pirelli p7 na 18 calowych kołach (tylko pewnie to przez zużycie) nie byłem zadowolony, kupiłem goodyear eagle f1 gsd3 245/40zr18 i na razie zajebiście się jeździ - ktoś mi tam mówił że za to f1 się szybko zużywają i że jak będę tak jeździł to na jeden sezon starczą miałem też dunlopy zimowe 3d coś tam i były słabe, za to dunlopy sport contact czy jakoś tak letnie były bardzo dobre jak się chcesz coś dowiedzieć to napisz gdzieś na forum oponiarskim dokładnie jaki model kupujesz bo marka opon to jak marka samochodu - jak ktoś mówi że ma mercedesa to może mieć CL65 black series a może mieć A180cdi Link Zgłoś
motylanoga71 Re: ...........jako ze tu same golcy............. 08.05.11, 09:24 a kiedy kupisz do nich jakies felgi, ze o samym aucie nie wspomne, bo lokowac gotowke w oponach nie posiadajac samochodu (no bo do Tico to ich raczej nie przykrecisz) jest wielka nieroztropnoscia tatusiusiu. Link Zgłoś
fuiio tato -smiec 08.05.11, 09:45 najpierw nawet byles zabawny.jak kontynuujesz swoj denny temat gum (gratuluje zyciowego sukcesu ,zycze kolejnych rownie spektakularnych!) to w ramach kontynuacji radze ci dobrze po raz 3ci wcisnij buraku sobie te gumy na swoj pusty czerep. albo bez wciskania walnij pustakiem w sciane,moze klepki wroca na swoje miejsce. Szanse sa male bo z durnia po szoku udarowym zazwyczaj nic innego nie wychodzi jak megaduren. Link Zgłoś
tato.1 Re: tato -smiec 15.05.11, 00:07 .....ty jestes murarz...........i to taki smierdzacy.................caly wypocin na temat camentu...........to jest forum o samochodach cymbale..............i smierdzielu.................. Link Zgłoś
tato.1 won smieciu............... 15.05.11, 00:10 ........tak na marginesie to tu juz nikt nie pisze....................moze pare osob...................te forum zdechlo.................... Link Zgłoś
fuiio Re:tato? won smieciu............... 15.05.11, 07:42 chlopulku prosty ,popracuj deczko nad ortografia bo wypociny zalosne tworzysz.. Link Zgłoś