Dodaj do ulubionych

Dbaj o mój samochód! Wideo

IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 12:47
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • fiatosgratos Re: Dbaj o mój samochód! Wideo 11.05.11, 13:00
      @Stanisław Majszczurw
      WTF? Masz jakieś kompleksy czy co? A i co to ma do reklamy audi ?
    • Gość: Lekarz honorowy Re: Dbaj o mój samochód! Wideo IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 11.05.11, 14:09
      Proszę się nie przejmować niepoczytalnością Pana Stanisława M., aplikujemy już mu odpowiednie leki z siostrą salową.
    • Gość: Dr Ironia Re: Dbaj o mój samochód! Wideo IP: *.chelm.mm.pl 11.05.11, 15:44
      Gość: vier null fur gull - byłbym skłonny myśleć, że błędy popełnione w tym żałosnym wierszyku były ironią godną literackiego geniuszu...ale z racji, że stosuję zasadę ograniczonego zaufania do internetowego cwaniakowania to stary - naucz się ortografii i skończ z żenującymi stereotypami. Jeśli już ludzie z kompleksami chcą zjeżdżać markę za to, że kupują je ograniczone "dresy" to niech skupią się na poszczególnych modelach np. Audi 80. I nie oszukujmy się, prędzej dres stanie na dachu swojego domu i wyrecytuje 4 razy Pana Tadeusza przy podkładzie Mozarta aniżeli zobaczy pod domem Audi Q7 czy A8 szpanując przed spowinowaconymi subkulturowcami . Pozdrawiam i miłego leczenia!
    • rrrob Re: Dbaj o mój samochód! Wideo 11.05.11, 19:31
      Wszyscy chyba macie tu problem z Audi. Nie chce usilnie bronic tej marki (choc sam jezdze Audi), ale tak samo mozesz spotkac dresa, prostaka, bejsbola itd np w BMW czy Mercedesie, albo Lexusie, albo Acurze, albo... itd. Ci prosci, najczesciej zarabiajacy w niewyjasniony sposob pieniadze 'ludzie' wybieraja po prostu marki, ktore oferuja sporo luksusu i 'prezencje'. Cierpia na tym inni, 'normalni' uzytkownicy aut tych marek i nic na to nikt nie moze. Chyba, ze kupisz sobie np Peugeota albo inne auto spoza 'kregu'. A ja akurat chcialem Audi, bo mi sie podoba. Wam nie musi sie podobac Audi, moze za to np BMW. Kazdy robi co mu pasuje i git, nie widze problemu. Wiec dajcie spokoj z tymi stereotypami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka