Gość: Michalskie IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 19:36 Jak dla mnie, karykatura. Link Zgłoś Obserwuj wątek
popijajac_piwo Re: Nowy Mercedes ML z bliska 10.06.11, 21:38 To już kolejny raz o ML-syfie. Merol płaci za reklamę? Link Zgłoś
Gość: merc fan Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 22:18 Co z apetytem? Niemcy obiecują średnie zużycie paliwa na poziomie 18,5 l/100 km. 18,5 litra to i tak dobrze.... Link Zgłoś
Gość: RPWL Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.11, 22:52 Obiecywane spalanie z wzieli chyba z sufitu. Ale ono nie bedzie problemem. Merce rdzewieje juz przed pierwszym tankowaniem ;-P A szkoda..... Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.11, 01:30 Nuuuuuuda.... Taki design bylby dobry 5 lat temu... Link Zgłoś
Gość: zycietowiecej.com Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.dhcp.embarqhsd.net 11.06.11, 02:13 Disle zaczynają być "Thing of the past" . za dużo dodatkowych filtrów. czym jest życie? zycietowiecej.com Link Zgłoś
Gość: kuba n Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 09:12 Forum dla ludzi do odreagowania kompleksów - nic z konkretnej wymiany myśli. Konkurencja dla frustratów - Frustrat 24 H. Link Zgłoś
Gość: frustrat Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.06.11, 09:53 Straszny pasztecik z tego Merola. Link Zgłoś
Gość: Weissach Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.vc.shawcable.net 11.06.11, 10:43 Widac coraz bardziej,ze niemieckie auta sa robione pod gusta(a raczej ich brak) Azjatow,tracimy na tym przede wszyscy my-Europejczycy :( Link Zgłoś
Gość: Oleg Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 11:30 Nie przekonuje mnie - finezja słonia połączona z waleniem a masa to pewnie miliard ton. Zabawka dla szukających splendoru arabskich szejkow. --------------- Wygraj kody SUPER VIP dla DiRT 3! Wytypuj wynik GP Kanady! dirt3.gu.ma/ Link Zgłoś
Gość: TAK Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 11:31 A mnie się zdecydowanie bardziej podoba od poprzednika. Śmiem twierdzić że jest to najładniejszy ML. Prosta i klasyczna linia i elegancja. Bardzo dobrze, że nie wszyscy producenci upodobniają swoje samochody do choinek (patrz audi i wszechobecne ledy). Link Zgłoś
Gość: Quattro Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 11:52 Co to jest? Teraźniejszy ML jest 100x ładniejszy.. Link Zgłoś
Gość: dobryautor Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.e-wro.net.pl 11.06.11, 13:01 Środek - ok, przód - ok, linia boczna - no... może być, tył - (przykro pisać) SsangYong'giem Rodiusem poprzedniej generacji zalatuje. ;-/ Link Zgłoś
Gość: mix Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.scansafe.net 11.06.11, 15:43 Wszystko fajnie, ale tył masakra, spalanie tez pewnie będzie odbiegać od rzeczywistości, ale nawet jeśli będzie 2-3 więcej to tak dobry rezultat tylko po co ta ściema. Link Zgłoś
Gość: Art Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.icpnet.pl 12.06.11, 14:09 Bożeeee co oni zrobili klasą ML!!! Czyżby jakiś koreański talent wdarł się do zespołu projektowego? hehe Link Zgłoś
Gość: Fryta Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 20:44 Ludzie co pisza tutaj komentarze maja nissany sunny i to w najgorszej wersji. Co za brednie to nie mam pytan - rdzewieją po pierwszym tankowaniu?! Kurwa :D Tak, to dokladnie polaczki - nie maja sami to musza zmieszac z blotem. Oceniac auto tylko po wygladzie to jak mowic,ze uprawialo sie sex z Megane Fox waląc sobie do jej zdjęcia konia. Link Zgłoś
Gość: inteligient Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.dc.net.pl 19.09.11, 18:45 a ty fryta pewnikiem jesteś łysy kark i twój język na to wskazuje pewnie sam jezdzisz starym złomem i udajesz greka naucz się kultury ale na to chyba już jest za pózno ale chociaż próbuj Link Zgłoś
Gość: fan Mercedesa Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 22:48 Fryta, Link Zgłoś
Gość: fan Mercedesa Re: Nowy Mercedes ML z bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 22:51 mnie także słabo się robi jak czytam te beznadziejne komentarze.... :-/ auto jeszcze nie zdążyło dobrze wejść na rynek ale ludzie i tak wiedzą, że auto będzie beznadziejne, a podstawą do takich "stwierdzeń" jest faktycznie niezbyt udany tył... Żenada... :-/ Sam ten model widziałem na żywo i jestem pewny, że niejeden wieczny malkotent by się zdziwił. Pozdr. Link Zgłoś