Dodaj do ulubionych

Porządki z fotoradarami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 13:12
gdzieniegdzie zainstalowany zostanie system odcinkowego pomiaru prędkości

gdzie ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: cyfra Re: Porządki z fotoradarami IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 13:14
      wyrazow k.czestochowy
    • Gość: zbierający Re: Porządki z fotoradarami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 13:28
      na Krajowej Jedynce?
    • Gość: zimmny Re: Porządki z fotoradarami IP: *.limes.com.pl 30.06.11, 13:38
      Najlepsze jest określenie "nie z dnia na dzień". Znając naszą rzeczywistość to jeszcze parę miesięcy będą straszyły nasz masty których ktoś nie zdążył zasłonić (a może nie chciał?).
    • Gość: J.J-P. Re: Porządki z fotoradarami IP: *.icpnet.pl 30.06.11, 13:54
      Nie radary, a drogi. A na drogach wagi!
      Pomiar prędkosci na autostradach po poroniony pomysł.
      ====
      Kupuję wiertalot robinsona.
    • Gość: tak to ja Re: Porządki z fotoradarami IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.06.11, 13:56
      na A1, między Grudziądzem a Gdańskiem będzie odcinkowy pomiar prędkości
    • Gość: leming Re: Porządki z fotoradarami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 14:09
      A jak tam autostrady Donek?
    • kaczanoga Porządki z fotoradarami 30.06.11, 14:11
      Kolejna głupota głupiego państwa. Od stycznia wiadomo było, że to się stanie. Stało się ale trzeba czasu na podjęcie działań. Czy odpowiedzialni za to między styczniem i czerwcem normalnie pobierali pensje???
    • Gość: marroz Re: Porządki z fotoradarami IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.11, 14:29
      Rozporządzenia regulujące działanie i informacje o fotoradarach wchodzą w życie z dniem 1 lipca ale jak informuje ITD: "nie stanie się to jednak z dnia na dzień". Czyżby łamanie prawa w świetle prawa? Znowu Panowie z ul. Wiejskiej uchwalili martwe przepisy? Czy może przepisy zostały uchwalone ale urządnicy i tak będą sobie je stosować jak im pasuje? Czy do k....wy nędzy w tym kraju w końcu zacznie panować normalność i porządek?
      A tak przy okazji fotoradary nie są elementem infrastruktury zwiększającym bezpieczeństwo ale dobrze zdudowane i zadbane drogi. Fotoradar to fatamorgana bezpieczeństwa na drodze. Nie muszę chyba pisać, co robi 90% kierowców po minięciu skrzyneczki...
    • Gość: Mustafa Re: Porządki z fotoradarami IP: *.dbfz.de 30.06.11, 14:35
      przeczytajcie sobie to:
      www.gazetawroclawska.pl/fakty24/421019,na-wroclawskie-ulice-wracaja-trzy-fotoradary,id,t.html

cytat:
      Fotoradary mają być teraz lepiej widoczne. - Zgodnie z rozporządzeniem, musimy je przemalować na jaskrawy, żółty kolor - wyjaśnia Aleksandra Kobylska z Inspekcji Transportu Drogowego.
      Na zmianę koloru zarządcy mają 36 miesięcy. Niestety, maszty, które nie będą używane, nie zostaną zasłonięte workami, jak wcześniej twierdzono.

troche skandal, fatalne prawo
    • Gość: eaxene Re: Porządki z fotoradarami IP: *.182.40.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.11, 15:24
      @tak to ja:
      "na A1, między Grudziądzem a Gdańskiem będzie odcinkowy pomiar prędkości"

Ale nie będą na jego podstawie wyciągane jakiekolwiek konsekwencje.
    • Gość: zcgn Re: Porządki z fotoradarami IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.11, 17:00
      Kuźwa. W każdej firmie wyznacza się terminy na realizację a w cyrku na Wiejskiej terminologia z dnia na dzień... Barany. Lenie. Nieudacznicy. Łapówkarze.
    • tadeusz542 Re: Porządki z fotoradarami 30.06.11, 17:46
      Mam pomysł na sprawdzenie jak akcje policji mają się do liczby wypadków na drogach
      Mianowicie niech przez dwa weekendy gliny w ogóle nie opuszczają swoich domów i założe się ,że liczba wypadków spadnie co najmniej o 2/3.
      Największym zagrożeniem na drogach jest policja i jej idiotyczne urządzenia .
      Przez nich czuję się jakbym żył w obozie koncentracyjnym .
    • Gość: Wiz Re: Porządki z fotoradarami IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 18:22
      @tadeusz542 Nie zobaczyl bys wynikow, zginal bys w wypadku z udzialem jakiegos "Siwego" ktory wjechal w ciebie na czolowke z predkoscia 180km/h swoim BMW m-poler 316i.
    • Gość: dziurkacz Re: Porządki z fotoradarami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 18:30
      czy dobrze zrozumialem?? maja 36 miesiecy na przemalowanie 80 fotoradarow? to daje ok. 2 na miesiac!
    • Gość: blazej Re: Porządki z fotoradarami IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 18:56
      jak zawsze
      rzesza urzędników ale jest ich tak dużo i na tyle się dublują że niczego nie potrafią porządnie zrobić, a ja na ten syf pracuję.
    • Gość: Habla Habla Re: Porządki z fotoradarami IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 20:44
      Donald matole twój rząd obalą kibole

www.youtube.com/watch?v=XmmBzjVO3ZI

Cały film macie tutaj.

www.youtube.com/watch?v=fdVg6wJ-weY

Tusk: "Uwierzcie mi, ja na tym naprawdę się znam". He he

No jasne że się zna, są relacje świadków, że będąc kibolem z młyna Lechii Gdańsk, Donald walczył z wężem ogrodowym w ręce na zadymie piłkarskiej w Bydgoszczy.

Zaraz znów zaczną mnie krytykować dz!#@ki bez szkoły :)
    • Gość: BOB Re: Porządki z fotoradarami IP: 77.236.26.* 30.06.11, 20:48
      szmociorze polskie! zróbcie jakom droge! co sie uczymie > 3 lata.
    • Gość: zero85 Re: Porządki z fotoradarami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 22:50
      to są porządki ? 36 miesięcy ? a miało być od marca, od lipca... jak zwykle POlitycy nas oszukali :/ Viatoll, pomiary odcinkowe... gdzie my k.urwa żyjemy ? Orwell się schowa.
    • Gość: idiota Re: Porządki z fotoradarami IP: *.187.237.4.ip.abpl.pl 30.06.11, 23:16
      Orwell niech się schowa, a o tych 5000 trupów rocznie to zapomnijmy i gaz do dechy!
    • Gość: mocten Re: Porządki z fotoradarami IP: *.28.191.70.aganet.pl 01.07.11, 00:17
      moj samochód zawsze, ale to zawsze, prowadzi Blake Carrington, a samochód mojej żony Alexis Carrington.
      I zawsze gdy przychodzi zdjecie z fotoradaru, podajemy ich dokładne adresy w Ohio.
    • Gość: zycietowiecej.com Re: Porządki z fotoradarami IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 01.07.11, 01:54
      tak wiec nasze samochody nie bedą potrzebowały być tak mocne, bo i tak nie bedzie gdzie szybko pojeździć. zob. str www.zycietowiecej.com
    • Gość: gregviii Re: Porządki z fotoradarami IP: *.play-internet.pl 01.07.11, 09:27
      widzę, że nie tylko mnie się rzuciło w oczy 36miesięcy! 3 lata by przemalować parę bud? To ci prezesi sami jeżdżą z farbą i pędzelkiem pracując na swoją wypłatę? Czyli jest ich cała dwójka zatrudniona w tym TDI?

Durne przepisy, stwarzające zagrożenie fotoradary, niedostosowane drogi i przejścia dla pieszych/rowerzystów [bo reklama czy krzaki muszą zasłaniać otoczenie]. Dziury, koleiny, wąskie pasy. Trzeba wspominać o korkach? A ci jeszcze z bananem na twarzy ograniczają całkowicie prędkość [teraz przynajmniej można płynnie jeździć] i będą karać wszystkich jak leci.
    • Gość: Hmm Re: Porządki z fotoradarami IP: *.ip.netia.com.pl 01.07.11, 23:35
      Porzadek z nimi zrobia jak je wszystkie zlikwiduja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka