Dodaj do ulubionych

Wysokoprężne BMW do serwisów

IP: 212.118.224.* 09.09.11, 11:31
to straszna usterka :))
Obserwuj wątek
    • brat_maupy Re: Wysokoprężne BMW do serwisów 09.09.11, 11:54
      uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=2886:-D
    • brat_maupy Re: Wysokoprężne BMW do serwisów 09.09.11, 11:55
      Dlaczego znaki za linkiem są dołączane do linka? Powinno być
      uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=2886
    • Gość: an Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.11, 11:59
      Nie tylko te modele, pod dywan zamiantane są problemy tej samej natury w modelach 3, 5. Serwisy ASO doskonale wiedzą o nieszczelnościach i zalegającej wilgości, która przyczynia się do szybkiego rozładowania akumulatora w BMW
    • Gość: Rafik Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.rect.uni.torun.pl 09.09.11, 12:08
      Przerażające, akumulator się rozładuje. Pewnie właściciele woleliby pękający wały korbowe, jak w X3
    • vatseq Re: Wysokoprężne BMW do serwisów 09.09.11, 12:18
      Jak podał link brat_maupy - na stronach UOKIK można znaleźć wiele różnych informacji, ponieważ KAŻDY producent CZEGOKOLWIEK ma obowiązek ogłosić publicznie ostrzeżenie, jeśli jego produkt powoduje zagrożenie życia lub zdrowia. Nie dotyczy to jedynie samochodów, ale dowolnego produktu. Poszukajcie sobie wpisów BMW, Peugeota czy innych producentów samochodów - włosy stają dęba! Porównajcie te opisy z opiniami obiegowymi o poszczególnych markach! :-P
    • koham.mihnika.copyright Re: Wysokoprężne BMW do serwisów 09.09.11, 12:32
      chyba wyrzuce swoje bmw na smietnik, po co mi taki szrot? przegrzewa filtr? nie do tolerowania. zazadam odszkodowania.
    • Gość: Mirek Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.aster.pl 09.09.11, 12:43
      U nas nie ma jeszcze tych samochodow. Te roczniki zaczna naplywac za kilka lat. Do tego niektore moga miec hybrydowe numery VIN, zatem trzeba rozroznic, z ktorego pochodzi przod a z ktorego zespawano tył.
    • wookiee.chewbacca Re: Wysokoprężne BMW do serwisów 09.09.11, 12:52
      uuuf, mnie ominęło moje obydwie beemki są z 2011 roku, jedna ze stycznia, a drugą obieram w przyszłym tygodniu.
    • remo29 Re: Wysokoprężne BMW do serwisów 09.09.11, 12:53
      Ważne, że nie kupuje się aut "na F"...
      --
      parada karzełków
      • kubek145 Re: Wysokoprężne BMW do serwisów 09.09.11, 16:50
        ferrari?
    • Gość: tylko mercedes [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 13:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • vatseq Re: Wysokoprężne BMW do serwisów 09.09.11, 13:39
      @remo29: Ferrari też nie chciałbyś? A Folkswagena? :-D
    • Gość: prestiż i klasa Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 15:05
      "Wysokoprężne BMW do serwisów"

Cholera, a już myślałem, że mi TDI padł. No ale nadal mam niezawodnego diesla w moim prestiżowym BMW. Wy biedaki.
    • Gość: hrabia Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 15:29
      @prestiż i klasa

Śmierdzi gnojówą. Myj się wieśmaku zanim wejdziesz na to forum.
    • remo29 Re: Wysokoprężne BMW do serwisów 09.09.11, 15:37
      @ vatseq
      > @remo29: Ferrari też nie chciałbyś? A Folkswagena? :-D

To był sarkazm. Wiem, trudne słowo.
      --
      parada karzełków
    • Gość: f10 Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.evot.org 09.09.11, 15:56
      Mam wydatki!
      Mam dres!
      Mam fajny samochód a rondka dziś są mokre ;)
    • Gość: Tylko Audi Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:52
      mercedes to gó... , szmlcsedes bęc - klasa adidasa , również wersja aj em gej ,rdza i obciach gratis , ulubione ścierwo łysych karków , blondynek , buraków , wiesniaków , dresów, inwalidów umysłowych i turasów !!! audi rządzi !!!
    • Gość: chwdmercedesowi Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:52
      chwdmercedesowi , tylko audi !!!
    • Gość: mercedes to gó... Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:53
      mercedes to gó...
    • Gość: mercedesToGOWNO Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:54
      mercedesToGOWNO
    • Gość: mom merca Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:55
      mam merca
      mom dres , bo to mercedres ,
      jadem zaparkować na miejscu dla inwlaidy pod Biedronka
      a potem jadem pod remizem bonki krencić
      mercedes żondzi
    • Gość: mom merca Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:57
      mom jescem rdzem i abc nie działa
      bo jak kilka milionuf wezwali do serwisów to akurat byłem pod remizom
    • Gość: Tylko Audi Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:58
      Audi = NR 1

ps. sobolewski to mercedewsiowy pedał
    • Gość: Mirek Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.aster.pl 09.09.11, 19:17
      @Tylko Audi

Młody, a jezdziłes kiedyś jakimś Audi czy BMW, czy tylko wiedza z katalogów?
    • Gość: saab Re: Wysokoprężne BMW do serwisów IP: *.smrw.lodz.pl 09.09.11, 22:00
      only saab ale bmw tez lubię :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka