Dodaj do ulubionych

Egzaminy... poprawkowe

IP: 10.202.56.* 04.11.11, 15:21
Syf malaria - nie wiem za co ci wszyscy posłowie i urzędnicy biorą pieniądze. Działania pozorowane, duzo szumu, a potem same buble.
Obserwuj wątek
    • Gość: Poprawny Re: Egzaminy... poprawkowe IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 16:42
      Jestem zbulwersowany tym, ze motocyklista w czarnej koszulce wykonuje faszystowskie pozdrowienie. W dodatku ma krotkie wlosy, wiec na bank musi byc nazista.
      Widac tez jak deprawuje on mlodzienca w gustownym, niebieskim kasku.
      Domagam sie zbadania tej sprawy!
    • Gość: ta Re: Egzaminy... poprawkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 17:02
      faszystowskie pozdrowienie jest prawą ręką.
      Ministerstwo Infrastruktury to największa pomyłka dziejów polskich. No ale przecież pan premier nie będzie działał przeciwko swojemu koledze grabarczykowi :|
    • Gość: Rob Re: Egzaminy... poprawkowe IP: *.home.aster.pl 04.11.11, 18:23
      Pewnie. Lepiej niech cie wsadzą do pierdla. Albo od razu zastrzelą, nie przekażesz genów dalej....
    • Gość: Z Bielan Re: Egzaminy... poprawkowe IP: *.aster.pl 04.11.11, 20:22
      Jak zwykle kompetentni urzędnicy, posłowie etc...
    • Gość: Poprawny Re: Egzaminy... poprawkowe IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 22:00
      To moze byc faszystowski mankut. Trzeba to wyjasnic!
    • bimota Re: Egzaminy... poprawkowe 04.11.11, 22:40
      To oczywiste... Za pierdzenie w stolek i pieprzenie tego, co jeszcze mialo jakis sens. Efekty widac chocby po ostatniej "akcji znicz"...
    • rapatapatuia Re: Egzaminy... poprawkowe 05.11.11, 00:06
      "a po co" ma rację - ja od 89 roku jeżdżę motocyklem i nigdy nikt mnie nie kontrolował., więc może te prawko do niczego nie jest potrzebne...
    • Gość: rocker Re: Egzaminy... poprawkowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.11, 20:00
      chyba po piwnicy
    • Gość: kkr Re: Egzaminy... poprawkowe IP: *.lublin.hypnet.pl 05.11.11, 20:47
      @Rob - zachęcam do przejrzenia encyklopedii w poszukiwaniu haseł typu ironia, żart i sarkazm:)
    • Gość: Rob Re: Egzaminy... poprawkowe IP: 10.202.56.* 07.11.11, 11:00
      A ja nie wiem czy to ironia. Znam wiele osób, które kozakuje i smiga bez prawka.

Z drugiej strony, jest to trochę upierdliwe - masz np. kat B, jeździsz od wielu lat, a nagle musisz przechodzić przez całe szkolenie jak totalny zieleniak. Nie twierdzę, ze nie powinnno być egzaminów, ale szkoda że nie ma możliwości zdania ich eksternistycznie - czujesz się na siłach, chcesz, to mając kt. B podchodzisz do egzaminu na kat. A. Nie zdasz? Twój problem, może wtedy wpadniesz na pomysł, że jednak przyda się kurs, czy kilka jazd doszkalających.
    • Gość: Gość Re: Egzaminy... poprawkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 10:40
      a może podejść do tej luki z innej strony.... jak nie ma określonego wieku to może jest on niepotrzebny? Bo dlaczego nie przeprowadzać egzaminów? Może jak przyjdzie na egzamin jakiś 4-latek to zaczną najpierw myśleć, potem coś robić a nie na odwrót
    • Gość: tiros Re: Egzaminy... poprawkowe IP: *.cable.smsnet.pl 08.11.11, 20:54
      Ten kto pisze, że nie można przeprowadzać egzaminu źle interpretuje prawo skoro sejm nie określił wieku to znaczy, że każdy kto chce mieć prawko na motocykl ma prwo zapisać się na kurs i jeśli tylko go ukończy ma prawo jeździć motocyklem. Taka jest prawidłowa wykładnia tego knota prawnego który uchwalił sejm. To co wygadują w TV jest po to aby teraz małolaty na hura dzięki głupocie posłów i prawników którzy biorą ciężką kasę a takie buble prawne uchwalają nie pobiegli i nie robili prawka kat A. Ja już syna 13 lat zapisałem na kurs i jak tylko wygasną stare przepisy a nasz sejm nie zrobi poprawki a nie zrobi bo teraz będą o koryto się kłócić będa musieli go przyjąć i jak zda wydać prawko dlatego zachęcam do śledzenia prac sejmu i korzystanie z głupoty naszych prawników i posłów
    • rems_pl Re: Egzaminy... poprawkowe 09.11.11, 20:26
      Hah.. ja mam kat. B już chyba z 5 lat i przejechane lekko 150tyś km autem a i jazda na motorach nie jest mi obca (crossy)... pojechałem na egzamin na kat. A i co?? dupa bo teoria niezdana :P :P jestem mistrzem :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka