Dodaj do ulubionych

Nowy Mercedes SL

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.11, 11:25
ładne autko warto poczekać na debiut mam nadzieje że jak pokażą jego pierwsze oficjalne zdjęcia to zrobi wielką karierę tylko czy musi być tak bardzo podobny do slk-i ,chociaż przynajmiej ma tył inny niż slk-a
Obserwuj wątek
    • Gość: n Nowy Mercedes SL IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 11:26
      Uuu nadwozie aluminium, technologia cud malina jak NSX 20lat temu (1992).Mercedes rządzi. Albo raczej: rzęzi znając jakośc tych aut w ostatnich latach
    • fukitol Re: Nowy Mercedes SL 24.11.11, 13:37
      @Gość: a fe
      Ewidentnie dawno już nie usłyszałeś, abyś wyp...ał z tym ubezpieczeniowym chłamem.
    • heine-ken Re: Nowy Mercedes SL 24.11.11, 13:52
      Skoro w tytule powołują się na Jaga XJ, to mogliby w treści dodać, że chodzi o X350 sprzed 9 lat. Jeśli chodzi o NSX, to dla ścisłości: alumiowe w pełni było nadwozie, a podwozie z innych stopów. Jag jest cały aluminiowy, i z góry i z dołu.
    • Gość: stanczyk Re: Nowy Mercedes SL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.11, 16:50
      .. gdzie jest cadillac XLR ?!? ..
    • Gość: zażenowany Re: Nowy Mercedes SL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 22:12
      proponuje żeby wszyscy kliknęli ikonkę śmietnika przy kolesiu od ubezpieczeń i poczekamy na rekcję redakcji.
    • Gość: merc Re: Nowy Mercedes SL IP: *.tktelekom.pl 25.11.11, 12:54
      podobny system z doprowadzaniem płynu do wycieraczek miałem w peugeocie 405 z 95 roku ;d
    • Gość: Ja i juz Re: Nowy Mercedes SL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.11, 16:17
      magic vision control, ale sie usmialem. Takie cos to mial peugot 405 (NB samochod roku 1992), a to tylko gumowe rurki, ktore doprowadzaja plyn bezposrednio do wycieraczek. Magic vision conrol, he he he he he. Byli i obecni wlasciciele Peugeotow 405 leza teraz na podlodze i kwicza ze smiechu :)))
    • Gość: Audiofil Re: Nowy Mercedes SL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.11, 16:21
      Tak inne ustawienia korektora graficznego, bo dach zlozony- macig music system, ja p i e r ... bass reflex z boomboxa philipsa. Ja pi er... magic super woofer...
    • Gość: Nik Re: Nowy Mercedes SL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 01:07
      MVC a nie żadne medżik wiżyn kontrol :D

kolejny skrót do katalogu bzdurnych skrótów wymyślonych przez Wielką Gwiazdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka