jerzyk.eu 30.11.11, 12:37 Czy warto kupć zasilaną z gniazda zapalniczki dmuchawę z opcją podgrzewania w celu odmrażania szyb. Link Zgłoś Obserwuj wątek
qqbek Jerzyk... 30.11.11, 13:47 ...czy Ty nie masz przypadkiem Astry G (coś mi tak świta)? Jeżeli odpowiedź brzmi "tak", to zapytam tylko "po co?". Nic sprawniejszego niż nagrzewnica w tym aucie chyba nie widziałem. Po co więc gnoić akumulator na mrozie i zagracać sobie samochód? Link Zgłoś
macarthur Re: Tak wlasnie jest. 30.11.11, 15:21 mam taką dmuchawę - zmarnowane pieniądze zupełnie nic nie daje Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Dmuchawa na szybę - czy warto ? 30.11.11, 18:03 jerzyk.eu napisał: > Czy warto kupć zasilaną z gniazda zapalniczki dmuchawę z opcją podgrzewania w c > elu odmrażania szyb. mam wrażenie, że jerzyk to troll, nie wierzę, że w rzeczywistości istnieją aż tak głupi ludzie Link Zgłoś
tygrynio1966 Re: Dmuchawa na szybę - czy warto ? 30.11.11, 21:34 to co w takim razie napiszesz o mnie bo ja kupiłem taką dmuchawę inna rzecz że nie działa :) Link Zgłoś
jerzyk.eu Re: Dmuchawa na szybę - czy warto ? 01.12.11, 09:30 Dziękuję za odpowiedzi, również te mniej mądre. Nie kupię dmuchawy. Link Zgłoś
des4 i dlatego mam forda i kupię frda :) 02.12.11, 07:34 podgrzewane szyby w standardzie są nie do przecenienia prze połowę roku :) Link Zgłoś