Dodaj do ulubionych

Nowa odsłona Porsche Boxstera

• Gość: abc Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: 80.50.133.* 13.01.12, 08:58
      a ja znam kilka osob ktre maja astony, porsche, i inne fajne autka, ktre sa nowe, nie kradzione, nie po powodzi. Pracują ciężko i uczciwie i sobie kupuja, ale mieli pomysl na Siebie, determinację i nie lamentowali jak niestety większość. Milego lamentowania ja biore sie do roboty - cel na ten rok 911 turbo :-)
    • fragles102 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 10:30
      @abc Znasz ciężko pracujących gnoi co uczciwie według prawa rżną normalnych ludzi nie dajac im zarobić , takich uczciwych ludzi powinni kastrować pajacu hehe
    • przeciw_debilom Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 10:58
      Toyota.
      I to sprzed kilku lat..... Coś się chłopakom od design'u pokiełbasiło.
    • Gość: przeciw_debilom Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: 88.220.76.* 13.01.12, 11:22
      Tak Toyota... Yaris
      Identiko
    • Gość: res Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.12, 11:58
      fajne :-)
    • pibiip Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 12:28
      Myślałem, że Toyoty MR2 już nie produkują. A zaraz, to jednak Porsche... :]
    • Gość: Titus Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.gemini.net.pl 13.01.12, 13:35
      Mi też się jakoś kojarzy wizualnie z - co prawda nic do Fiata nie mam (uwielbiam 125p) ale nie wiem czy dla koneserów Boxtera to dobre skojarzenie? Ale też się zastanawiam, czy to nie kwestia koloru - ten złotawy (?) wygląda jak żywcem ściągnięty z palio weekend
      __
      www.tanie-podrozowanie.net/
    • Gość: dere Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.12, 13:43
      >>Najładniejsze gole stycznia sportwszystko.blogspot.com/
    • marroz Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 15:10
      @fragles102

Przestań pierd...lić o tym nissanie. Miałem już nissana, japońsko-podobna podróbka samochodu, nie mówiąc już o serwisie w Polsce. Jak chcesz szpanować japońszczyzną to kup sobie mazdę albo hondę. Wtedy będziesz mógł coś powiedzieć o japońskich samochodach. A Boxster wygląda jak rasowy roadster. Podoba mi się.
    • Gość: TT Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.12, 20:28
      "NISSAN 370Z RZĄDZI hehe"
      Chyba w kluboremizach w pazidupowicach dolnych jak syn soltysa zacznie palic gume hehe.
    • valdziu Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 23:42
      Przyznam, że rzadko spotykam się z autami których tył znacznie bardziej podoba mi sie niż przód :P
      www.moto-opinie.eu
    • Gość: dsfsf Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.12, 12:07
      @Gość: TT: hahah dokładnie
    • Gość: dimple Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.icpnet.pl 08.03.12, 08:55
      valklziu ma rację z tyłu wygląda dużo efektowniej, lampom przednim brakuje tylko powiek z długimi rzęsami, przypominają mi wielkie krowie oczy, ale generalnie autko fajne
    • bbmkp Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 08.03.12, 09:08
      Szału nie robi :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka