Dodaj do ulubionych

samochód z francji

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 20:47
mam do kupna samochód sprowadzony z oplaconą akcyzą zfrancji auto było
powypadkowe prawdopodobnie przywizine na lawecie proszę o pomoc jakie
dokumęty musi mi przedstwić sprzedający oby wszystko bylo OK sprzedający
prowadzi autokomis
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: samochód z francji 06.06.04, 20:50
      Ty się lepiej pomartw, ilu on jest śladowy i czy na pierwszym zakręcie nie
      zgubisz zawieszenia.
      • Gość: wowo Re: samochód z francji IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 20:57
        auto jest naprawione jest z 2001 roku i było bardzo lekko trafione lewym bokiem
        no ale było chodzi mi o takie dokumenty jak prawo do zarejestrowania itd
        • greenblack Re: samochód z francji 06.06.04, 20:59
          Skoro "lekko bity i naprawiony", to możemy spać spokojnie. Kolejne zombie na
          polskich bezdrożach.
    • Gość: borett Re: samochód z francji IP: *.hd.pl 06.06.04, 20:55
      dalbym sobie spokoj z takim klamizerstwem. auto po kaszanie i jeszcze jakies
      matactwa przez komis. fuu...
    • Gość: pro Qr*a.... zazdroszcze Ci - malo bity francuzik - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:11
      moze jezdził nim na przyklad jakiś maroko, albo wnuczek kogoś z Vichy. Rewelka.
      Bedzie ci służył dobrze. Nie przejmuj się greenblackiem - i co z tego, ze 4
      ślady? Wazne, ze Francuz pozbył się złomu, a ty zrobiłes dobry uczynek i
      oczyściłeś Francję z tego zlomu. Dzieki tobie beda mieli odrobinke mniejszy
      problem co z takimi struclami zrobic. Czyli pomogles temu krajowi. To ważne.
      • Gość: wowo Re: Qr*a.... zazdroszcze Ci - malo bity francuzik IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 21:23
        ludzie nie potrzebuje porad na tematy zbieznosci auto naprawde jest niewiele
        bite nie trzeba bylo lakiekrować zadnego elemetu nie uszkodzone sa poduszki
        polamany był zdezak i skrzwiona felga
        • Gość: pro Tym bardziej ci zazdroszcze. nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:26
          • Gość: wowo Re: Tym bardziej ci zazdroszcze. nt IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 21:35
            no własnie zamiast fachowcow spotkać mozna na tym forum żałosny placz polaka
            • Gość: pro Mógłbyś rozwinąc myśl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:50
              Bo już, już zaczynam podejrzewać, ze oto na tym forum pojawił się
              najinteligentniejszy z dotychczas tu obecnych dyskutantow. Rozwiniecie przez
              ciebie tej mysli rozjasni mi całość.
              1. Kto i o co placze - ten problem nurtuje mnie najbardziej. Czy mógłbyś.....?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka