Dodaj do ulubionych

Lexus LX 570 | Galeria

IP: 91.194.107.* 14.01.12, 03:31
jedyna tojota ktora podoba mi sie od lat.
Obserwuj wątek
    • perepere8 Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 03:59
      @ jaca
      o tak? bo duzy jak stodola?
    • Gość: z Poznania Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 08:20
      Lexus. Z Ameryki. Taaaa....
    • fragles102 Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 09:20
      Piękne te nowe TOYOTY, przód z predatora hehe
    • fragles102 Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 09:22
      W niemczech pseudo firemki mogą pomarzyć o takiej legendzie w klasie najlepszych terenówek świata hehe
    • liczbynieklamia Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 09:35
      Moim zdaniem słusznym kierunkiem byłoby przekształcenie sprzedawanego w Europie i horrendalnie drogiego Land Cruisera V8 w ubogą, ale uterenowioną wersję - snorkel, wyciągarka, opony A/T, a zamiast dotychczasowej wersji sprzedawanie jeszcze bogatszego Lexusa.
    • fragles102 Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 09:47
      @liczbyniekłamią co ty z LAND CRUSIERA chcesz zrobić pseudo terenówkę SUVa? dodam że nie musisz czekać, wystarczy że pójdziesz do salonu folca . tam są takie badziewne podróbki :tiguany taurany amoroki , to to co szukasz hehe
    • Gość: jaca Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 09:57
      co z tego, ze robia jakies faceliftingi, jak i tak volkswgen sprzedaje wiecej od tej calej zakichanej toyoty

__

autologia.pl/newsy/volkswagen-przed-toyota/
    • Gość: rysio Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.bielsat.com.pl 14.01.12, 10:34
      ciekaw jestem gdzie bylby twoj kochany volkswagen gdyby niemcy nawiedzila taka katastrofa jak japonie a zaklady musialyby wstrzymac produkcje.
    • Gość: Ja Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.12, 10:40
      Piekna jak peerelowska mebloscianka. Nie ma przypadkiem wersji z okleinami imitujacymi drewno?
    • Gość: zed Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.108.152.67.wlantech.pl 14.01.12, 10:44
      a ten od piętnastoletniego polo śpi jeszcze ?
    • 1mississauga Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 11:16
      Zapewne jesli ktos pojezdzilby takim autem trzy miesiace ,nastepnie przesiadlby sie swojego kompakta, poczulby sie jak w klatce.@ Ja ;zapewne w Polsce jezdza takie Lexus,y LX570 ,popros wlasciciela zeby pozwolil Ci sprawdzic ,czy to jest imitacja drewna .Mlodziencu zal mi Ciebie.
    • Gość: ROSSOALFA Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.menos.org 14.01.12, 11:30
      Trzeba mieć coś nie tak z głową, żeby kupić takie auto:)
    • samiec_alfa_romeo Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 11:57
      Land Cruiser to wspaniałe auto - ogromne, monumentalne i droższe niż mój dom.
    • liczbynieklamia Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 12:14
      @fragles102
      co ty z LAND CRUSIERA chcesz zrobić pseudo terenówkę SUVa?

Nie muszę, robi to Toyota. Land Cruiser wyjeżdżający z salonu NIE NADAJE się w teren, choćby ze względu na opony (opon A/T czy M/T nie ma nawet w opcji!). Ja postuluję, żeby z LC zrobić terenówkę, a SUV-a zostawić Lexusowi.
    • Gość: fs Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.12, 12:15
      co jest brzydsze - to coś u góry czy Renault Talia
    • Gość: barbarus Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.12, 12:30
      @liczbynieklamia
      To się nikomu nie opłaci.
      Ludzie potrzebujący terenówek i tak kupią sobie starą J70 czy J80 i zrobią tunning. A jak mają za dużo kasy kupią współczesny model i przerobią na teren.
      Tylko ile jest takich osób?
      Reszta potrzebuje wielkiego, reprezentacyjnego samochodu. W terenie nie będą nim jeździć po się może pobrudzić, porysować, albo nie daj Boże coś się urwie.
      Problem jest inny. Za kilka lat nawet Land Rover nie będzie robił prawdziwych terenówek, bo nowy Defender wygląda jak Skoda Yeti i nawet nie ma prawdziwej ramy. Mercedes G też skończą produkować. Patrole i Pajero już od dawna są bardziej na bulwary niż w teren. Stare samochody też się kiedyś skończą. Pozostanie ściąganie pojazdów z Australii...
    • Gość: Derm Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.c195.msk.pl 14.01.12, 12:56
      na wschod od nas schodza jak cieple bulki
      ostatnio taki lex byl na ukrainskich rejestracjach w Krynicy
    • Gość: m Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.play-internet.pl 14.01.12, 13:28
      jaca>>>>>>>>GM w ub.roku sprzedalo przwie milion aut wiecej niz ten zakichany vw
    • liczbynieklamia Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 14:05
      @barbarus
      Ludzie potrzebujący terenówek i tak kupią sobie starą J70 czy J80 i zrobią tunning

Ale oprócz klientów prywatnych masz klientów firmowych i instytucjonalnych - dla nich kupno używek i przystosowywanie nie wchodzi w rachubę.
    • Gość: Ja Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.12, 14:28
      1mississauga, nie, u nas w Polsce takie super fury pojawia sie tylko jezeli wpadnie ktos z Kanady rozdac nam troche paczek zywnosciowych. A ja to juz w ogole sie ciesze jak mi ktos pozwoli popatrzec na trabanta, bo samochodu nigdy nie mialem i pewnie nawet moje prawnuki nie ebdzie na zaden stac.
      PS
      Poniewaz najwyrazniej nie skumales, wyjasniam ze nei chodzilo mi o wstawki na desce, ale takei okladziny jak keidys w "woodie"
    • Gość: yyy Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.play-internet.pl 14.01.12, 15:51
      Lexus jest the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A VW DO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.ip.netia.com.pl 14.01.12, 15:55
      Jakis taki obwieszony z przodu i z tylu (jakby za ciezka dupe mial). Przy tym kola wygladaja na zbyt male. Design kompletnie do mnie nie przemawia. Blizej mu do pokraki niz wspolczesnego projektu samochodu (nawet biorac pod uwage, ze to terenowka). Jednak T LC V8 duzo bardziej mi sie podoba, chociaz tez wcale najladniejsza nie jest.
    • Gość: C Re: Lexus LX 570 | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.12, 16:33
      Ja
      Nie gadaj tak, bo ci dolarow nie przysle i nic w pewexie nie kupisz...
      Pojechal do kanady azbest zrywac z dachow i zyje jak "krul" moze cos skapnie i na nas!
    • kosmiczny_swir Re: Lexus LX 570 | Galeria 14.01.12, 17:19
      "Terenówki" bez blokady mostów, reduktora, z szosowymi oponami i wykończeniem którego nie można bez obaw wyczyścic strumieniem wody z węża ogrodowego to to samo co godne pożałowania pseudosportowe auta które lepiej wyglądają niż jeżdzą, mniej więcej coś jak Opel Calibra w najsłabszej wersji silnikowej z ośmiozaworowym 2.0 i dolepionym poteżnym skrzydłem na klapie bagażnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka