Dodaj do ulubionych

Ofensywa Volkswagena

• Gość: zdzichu Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 18:15
      to prawda ,że teraz golf VI 1.4 tsi ma 160 km. Jednakże w golfie V ten silnik miał moc 170km
    • Gość: pr Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 18:26
      @up

Das stimmt, poprzedni tsi miał 170 KM. Z tym motorem lansowali tourana, jak się pojawił na rynku.
    • Gość: meet_amor_foza Re: Ofensywa Volkswagena IP: 192.166.203.* 29.01.12, 18:45
      @karramba - możesz sobie być nawet szpiegiem z Krainy Deszczowców, ja nie jestem mechanikiem tylko prostą kurą domową :)
      __
      www.tanie-latanie.net/
    • Gość: gosc Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.12, 18:51
      Czekajcie na Skode Sardynka, w Polsce to dopiero będzie hit, VW zostawcie w spokoju.
    • Gość: mama Piotrka Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.12, 22:49
      Piotrek juz poszedl spac, bedzie dopiero jutro was uswiadamiac o wyzszosci VAG nad reszta.
    • Gość: Polo 1.2 tsi Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.play-internet.pl 29.01.12, 23:02
      Na kolana przed potęgą VW psy niewierne!!!
    • sselrats Re: Ofensywa Volkswagena 30.01.12, 06:58
      Czekam tylko na jedna nowosc Volkswagena. Od ponad dziesieciu lat. Zeby w autach z tapicerka skorzana bok siedzenia od strony konsoli nie byl obszyty szmata. Tak jest nawet w CC. To bardzo trudne do zrobienia ale moze jakos mozna ukrasc pomysl z innych skorzanych wnetrz. Jeb*ne dziadostwo.
    • fragles102 Re: Ofensywa Volkswagena 30.01.12, 07:57
      Polakom nie są potrzebne niemieckie awaryjne używane i kosztowne szroty tylko porządne bezawaryjne JAPOŃSKIE auta ,hehe
    • fragles102 Re: Ofensywa Volkswagena 30.01.12, 08:01
      W tych pieniądzach można kupić TOYOTĘ AYGO dużo bardziej zaawansowana technicznie i bezawaryjna , a tego kaszalota bedą kupować pyszni niemcy a potem głupi POloczki hehe
    • desperato Re: Ofensywa Volkswagena 30.01.12, 10:52
      a "Pan Tadeusz" wie wszystko ... jak zawsze ... ;)

ps.
      Nawet H.Sienkiewicz by się zawstydził ... O)
    • Gość: hipcio Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 19:59
      fragles - Aygo to pół Francuz, a nie prawdziwy jap. Problem Aygo i jego braci jest taki, że u nas klient by chciał od takiego auta również bagażnika. Tutaj się kosmetyczka od żony mieści. 2 razy mniejszy bagażnik niż w Up!
      Michaś - czy stanieją o 20% to raczej nie, ale po artykułach na necie to można spodziewać się u nas, że potanieją o jakieś 10%. Dystrybucję przejmuje bezpośrednio VW co oznacza, że nie będzie dodatkowych pośredników.
    • Gość: aygo Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 22:54
      mam wiekszy schowek w kabinie niz aygo bagaznik
    • Gość: Mateo Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 07:09
      Czekam najbardziej na nowego CC. Patrząc na opublikowany już cennik widzę że za cenę zwykłego auta klasy D można kupić całkiem ładny model (a napewno wyróżniający się na ulicy) Stary CC bardzo mi się podobał ale ten to rewelacja. Po 3 latach w Mondeo decyduję się na CC
    • fragles102 Re: Ofensywa Volkswagena 01.02.12, 15:54
      Tylko się wam wydaje .pasowało by kiedyś zobaczyć bagażnik TOYOTY AYGO nie? jak byście nie wiedzieli to AYGO jest wielkości YARISA 1gen. hehe
    • Gość: 5 Ofensywa Volkswagena IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.12, 17:34
      Zeby troche rozgrzac towarzystwo informacja o sprzedazy VW w stanach.
      Volkswagen w styczniu zanotowal wzrost sprzedazy o 50% (w por. ze styczniem 2011)

www.reuters.com/article/2012/02/01/idUS168405+01-Feb-2012+PRN20120201
    • Gość: NieKlamir Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 03.02.12, 16:06
      niestety musze powiedziec ze VW to syf i nic mnie nie przekona
      • Gość: 5 Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.12, 16:22
        OK!
        Po rekordowych w ubieglym roku wynikach na froncie kanadyjskim dzis VW KANADA raportuje o historycznych, bo rekordowych danych o sprzedazy w styczniu.

www.marketwire.com/press-release/record-january-for-volkswagen-canada-1614555.htm
        (na froncie europejskim bez zmian)
    • Gość: Adam Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 08:19
      O Volkswagena się nie martwcie ;-) ta marka jak żadna inna na obecnym rynku moto doskonale sobie radzi i niemal 100% oferowanych modeli (a jest ich mnóstwo) jest hitem w swoich klasach rynkowych.
    • Gość: Samar Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 07:13
      Mnie bardziej interesuje polityka cenowa VW w Polsce bo jeszcze w grudniu VW wstępnie zapowiedział, że w 2012 roku obniży ceny niemal wszystkich modeli o nawet 10%. Już teraz VW nie jest najdroższą marką na naszym rynku (wśród swoich bezpośrednich konkurentów) a dalsza obniżka będzie niezłą gratką dla kupujących.
    • Gość: Don P Re: Ofensywa Volkswagena IP: *.aster.pl 21.04.12, 21:22
      Mi się marzy Sirocco.

www.producent-basenow.pl
    • Gość: Krystian Ofensywa Volkswagena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 10:31
      Passat 2007r 2.0 TDI 170KM DSG silnik BMR przebieg 182tyś.km. raz padły pompowtryski poza tym bez żadnych problemów, jeździ jak zwariowany :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka