Dodaj do ulubionych

naprawa gwarancyjna

06.02.12, 21:52
Witam!!!!
Przestrzegam przed zakupem Nissana ,nie wiem czy dotyczy to wszystkich modeli ale ja akurat kupiłem Qashqaya.Do tej pory było OK ale kiedy nastąpiła awaria to sie zaczęło.(świeci kątrolka z ABS ,hamulca ręcznego,kontroli trakcji,nie dziala prędkościomierz,liniowy wuświetlacz zuzycia paliwa,licznik kilometrow) i to słuchajcie w serwisi w Zabrzu Nissan SDąbrowscy jest przeaszkoda nie do pokonania.Gostek w sobote rozłorzył ręce i powiedział ze nie wie co to jest.Postanowiłem zadzwoniić do centrali w Warzsawie Al. Jerozolimskie i po rozmowie z przemiła Panią myślałe ze coś sie zmieni,Pani zapewniała ze zajmie sie sprawą ale do końca dnia nie dała żadnego sygnały. Zadzwoniłem do firmy ,Która zajmuje si zbieraniem opini klientów o samochodach tej marki i wiecie co przemiły Pan poinformował mnie iż te dane zbierane są na potrzeby klientów z Francji ,to jakis absurd.Tak że jeśli chcecie kupić samochód powiedzmy japoński to nie kupujcie Nissana.Strach pomyśleć co będzie pio upływie gwarancji.Wszystko wygląda na to ze polityka firmy Nissan w Polsce zamyka sie w w skrócie KIW czyli(kup i wypie...j).Pozdrawiam i przestrzegam Witek
Obserwuj wątek
    • lituma111 Re: naprawa gwarancyjna 06.02.12, 22:21
      Spróbuj może w innym ASO. Niestety ta współczesna elektronika jest bardzo zawodna.
    • otli Re: naprawa gwarancyjna 06.02.12, 22:51
      Naucz się, chłopie, pisać po polsku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka