Gość: Muniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 19:51 Jaka może być tego przyczyna ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pro Masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 19:54 owsiki (takie male, biale robaczki). Albo sie nie podmywasz. Albo jedno i drugie. Focus tu nie ma nic do rzeczy. Zmieniaj częsciej majtki i zrób sobie wymaz z okolicy odbytu. Link Zgłoś
Gość: Muniek Wymaz to już mi zrobiła miła pielęgniarka i nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 20:02 nie znalazła . A skąd wiesz o tych owsikach ,pierwszy raz słyszę że człoweik może mieć robaki w dupie ?? Skąd się one biorą ?? Jaka jest tego przyczyna ?? Myję się często ,nawet w czasie jazdy robię przerwę i podmywam się w lesie mokrą chusteczką . Link Zgłoś
Gość: FF Re: Dupa mnie swędzi jak jeżdżę Fordem Focusem . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:21 Jest takie powiedzenie, że "nie każda morda pasuje do Forda". Po przeczytaniu twojego postu widzę że do tego samochodu nie pasuje również każda dupa. Twoja szczególnie! Link Zgłoś
Gość: Darekt Re: Dupa mnie swędzi jak jeżdżę Fordem Focusem . IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 22:53 Ja jeżdże hondą i też mnie swędzi. Chyba jak się dużo jezdzi to swędzi Link Zgłoś
Gość: pdf Re: Dupa mnie swędzi jak jeżdżę Fordem Focusem . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:22 jak się ględzi to swędzi Link Zgłoś
Gość: MARCELLUS Re: Dupa mnie swędzi jak jeżdżę Fordem Focusem . IP: *.westside.kielce.pl 09.06.04, 23:25 NO TO WIESNIAKU UMYJ DUPE ,ALBO PRZESIADZ SIE NA TRABANTA :p Link Zgłoś
Gość: Nibelung777 Re: swędzi IP: *.acn.waw.pl 10.06.04, 12:13 Panie Muniek, czy w innych tez Pana swedzi? Bo jesli tak, to moze to nie wina Forda a np. hemoroidow, przetoki albo szczeliny odbytu - ja bym na Pana miejscu poszedl do jakiegos dobrego proktologa i nie bagatelizował sprawy. Pozdrawiam - Nibelung777 Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: swędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 12:30 Nareszcie jakaś konkretna rada i bardzo mądra . Dupa mnie swędzi tylko w Fordzie Focusie w innych samochodach - nie . Link Zgłoś
Gość: Adek Re: swędzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 12:37 Wiadać ford ma wpływa na twoje zwieracze... a popuszczasz w focsuie? Link Zgłoś
Gość: woźny Re: swędzi IP: *.toya.net.pl 10.06.04, 14:04 masz we focusie sexual vibrations, to jest niebezpieczne dla zdrowia. Zalecana jest separacja od focusa i przejście na mniej podniecajacą markę, może dacia logan? Link Zgłoś
Gość: woźny Re: Dupa mnie swędzi jak jeżdżę Fordem Focusem . IP: *.toya.net.pl 10.06.04, 12:29 Facet odkurz fotel z resztek po bigmacu i weź kąpiel. Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Dupa mnie swędzi jak jeżdżę Fordem Focusem . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 12:32 Przecież napisałem że się podmywam . Czytać nie umiecie towarzyszu ?? Link Zgłoś
Gość: Nibelung777 Re: Dupa IP: *.acn.waw.pl 10.06.04, 12:59 To niech Pan sprzeda Focusa i kupi sobie inny samochod. Polecam francuskie, są bardzo wygodne (sam nie jezdze francuskim, ale potrafie docenic ich wygodę). Pozdrawiam - Nibelung777, ale najpierw do proktologa!!! Link Zgłoś