Dodaj do ulubionych

Formuła 1 startuje w ten weekend!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 00:05
Mimo że ubóstwiam F1 i mam przez nią wiele nieprzespanych nocy :) niestety F1 zrobiło się teatrzykiem staruszka o nazwisku Ecclestone... Facetowi kompletnie wali już na dekiel i tworzy przepisy które są z natury rzeczy pokraczne (mam na myśli np. nowy przepis odnośnie obroty pozycji ). Niestety od czasu tragicznej śmierci Ayrtona Senny który miał jaja i za każdym razem na spotkaniu teamów przed wyścigiem jechał grubo wszystkim patologiom - teraz mamy wyścigi lemingów - czysta komercja... Niestety :( Czasy prawdziwych fighterów w F1 odchodzą w niebyt bo mechanizm ich walki staje się upośledzony i mimowolnie stają się ciotkami zaliczającymi kolejne kółka. Cholera przykre to dla mnie bo jestem wierny F1 od lat 80'. Ehhh :(
Obserwuj wątek
    • Gość: kondorr Re: Formuła 1 startuje w ten weekend! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 06:46
      @F1 FUN: zgadzam się z Tobą. pierwsze o czym pomyślałem, jak dotarło do mnie, że startuje nowy sezon to czy w tym roku też będę zasypiał z nudów w połowie wyścigów. też byłem kiedyś wielkim miłośnikiem F1...
    • Gość: 84 Re: Formuła 1 startuje w ten weekend! IP: *.191.204.248.bredband.3.dk 16.03.12, 20:44
      bez Roberta to nie to samo , Robert 84 typy zawiezte wierze ze bedzie piekny powrot!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka