Dodaj do ulubionych

Fiat Viaggio w całej okazałości

• Gość: Hans Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 19:45
      Bardzo ładne auto. Fiat powinien zastosować szeroką gamę silników w dobrej cenie. Jeżeli skopiuje rozwiązanie ze Skody Superb z 2 systemami otwierania tylnej klapy (sedan i liftback) to następca modelu Bravo i główny konkurent dla Octavii jest gotowy.
    • samiec_alfa_romeo Re: Fiat Viaggio w całej okazałości 23.04.12, 19:53
      Btw: to auto jest monstrualne jak na swój segment - jest o ponad 10 cm dłuższe od Octavii która już balansuje a granicy segmentów, i 10 cm krótsze od paska.
    • Gość: asd(R) Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.12, 20:17
      Ładny. Mogliby jeszcze dorzucić silnik 1.75T. Ciekawe jak wnętrze czy pozostało bez zmian czy jednak coś zmienili?
      Osobiście wolałbym jednak Dodga ale cieszy mnie fakt, że inżynierowie nie ograniczyli sie tylko do zmiany logo na masce tak jak w przypadku modeli Chryslera przerobionych na Lancie
    • Gość: do mrabraa Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.multimo.pl 23.04.12, 20:23
      właśnie ja też nie rozumiem ruchów fiata

ale ten model ma sens i szansę na sukces w chinach dobrze sprzedają się takie auta, w ameryce też
    • Gość: Ja Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.12, 20:26
      Wyglada raczej jak nastepca Sieny, czy jak sie ta padaka teraz nazywa.
    • Gość: NAWIGATOR Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.31.7.1.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.04.12, 21:00
      TOC TO FORD MONDEO
    • Gość: olo Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.04.12, 21:09
      Miałem ostatnio okazję przejechać się Bravo i jestem bardzo zaskoczony na plus. Nie spodziewałem się takiego ładnego i porządnego wnętrza, takiego przyjemnego prowadzenia. Ten Viaggio jest od Bravo większy, mógłby być uzupełnieniem oferty Fiata, ale Bravo nie powinien zastępować.
    • Gość: seth Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.12, 21:16
      Trochę "japońsko" wygląda. Zabawne, bo wydawało mi się zawsze, że to Włosi są inspiracją dla Japończyków.
    • Gość: gośc Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.cust.telenor.se 23.04.12, 21:34
      renault fluence
    • brodtje_haring Re: Fiat Viaggio w całej okazałości 23.04.12, 21:43
      Na tym etapie trudno powiedziec cos zlego na temat. Raczej jdynie w przypadku jezeli ktos, cos ma do fiata, bo jezdzi czyms innym. Fiat to bardzo dobra marka, z tradycjami jak malo ktore. Mial rowniez jak kazda, kilka gniotow, i wielkie sukcesy. Samochod swietnie zaprojektowany. Dol przedniego zderzaka przypomina ten z nowej linii . Moze przypadek, lub nie. Patentu jakiegos na to nikt nie ma. I. Nie wiem czy to moje zludzenie, ale tyl troche mi przypomina A4, uklad tylnych lamp. Gusta sa rozne, ale mi zdecydowanie duzo bardziej sie podoba od swojego blizniaka Dodga. I choc nie jezdze fiatem, to gdyby mial wykonczenie kabiny te z Punto Evo. To napewno stawiam na Fiata. Dojda dobre silniki i mamy "FIAT REAKTYWACJA" :)
    • Gość: Veyron Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.stimo.net 23.04.12, 22:24
      Gdybym miał pieniadze na pewno wybrałbym to autko... ;-)
    • Gość: drumi Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 23:17
      Gdzieś czytałem, że Fiat miał wycofać Bravo i Sedici, a na ich miejscu miał być jeden Crossover. Czyżby Dodge zaczął rządzić Fiatem ??? Najpierw Freemont, teraz to.....
      Chyba Fiat oszczędza na nowych modelach, wprowadzając repliki Dodga.

...ale swoją drogą, auto fajne :)
    • Gość: opaoab Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.12, 03:20
      Za 3 lata na samym końcu rankingów bezawaryjności.
      Typowy tandetny fjat.
    • Gość: ko Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 07:29
      opaoab najpierw sprawdź te rangingi, polecam również test Bravo w AŚ na 100tys km
    • old_axe Re: Fiat Viaggio w całej okazałości 24.04.12, 08:11
      Gdyby to była KIA lub HYUNDAI, byłoby 1000 komentarzy: sklejone mondeo (przód) i stare a4 (tył).
    • Gość: eww Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 09:58
      ko - dobrze, że nie wszyscy doceniają fiata, my - szczęśliwi właściciele wiemy co mamy i to wystarczy :-) A Bravo mam, a i tak oglądam się za każdym mijanym modelem. Jest obłędny. mrrr
    • Gość: olx Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.12, 10:10
      No i co z tego ze ladny ale to Fiat - wyrob ktorego pod ta marka nikt nie kupi .Fiat moze sprzedawac Pandy i Punto i inne tanie male popierdolki ale zadnego prawdziwego samochodu z logo fiat/alfa czy lancia nikt nie kupi .
      Fiat od lat budowal gnioty a paradoksalnie dzis produkujac calkiem dobre samochody zbiera owoce dawnej NIEUDOLNOSCI .i OBAWIAM SIE ZE Z TYCH BUTOW JUZ NIE WYJDZIE i na zawsze w Europie bedzie oddtracany
    • Gość: metro Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.toya.net.pl 24.04.12, 11:06
      Jakby się pojawiła wersja pięciodrzwiowa, to skusiłbym się na kupno. Trochę bym i tak musiał na ten model poczekać jak go jeszcze nie ma w Polsce.
    • Gość: adam Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: 193.201.36.* 24.04.12, 12:07
      Całkiem ładny ten samochód. Piękna linia...
    • ulanzalasem Re: Fiat Viaggio w całej okazałości 24.04.12, 12:14
      Jak mówili inni trochę Forda, trochę Seata...
    • mareklacki Re: Fiat Viaggio w całej okazałości 24.04.12, 13:13
      Do tego silnik 2.0 JTD biturbo 195 KM i porządny układ kierowniczy (nie taki jak w Bravo) - w?wczas można brać. Bardzo ładny.
    • remo29 Re: Fiat Viaggio w całej okazałości 24.04.12, 13:40
      Jeżdżę Bravo piąty rok i zabijcie mnie - nie wiem czemu się słabo sprzedaje... W moim odczuciu absolutnie niczego mu nie brakuje, jest bezawaryjny i do tego choć jest już pięć lat na rynku, nadal jest jednym z najładniejszych kompaktów (zwłaszcza na 17-18-calowych kołach). A ten? Sam nie wiem, niby nie ma się do czego przyczepić, ale brakuje tego zadziora, którego ma Dart... Jedno co mi się nie podoba na pewno, to sedan...
      --
      parada karzełków
    • gostek_gostek Re: Fiat Viaggio w całej okazałości 24.04.12, 14:36
      Też nie kuma,m dlaczego bravo słabo się sprzedaje. To jedno z najbardziej udanych aut fiata w ostatnim czasie. na pewno bardziej udane niż nowa Panda. Co ciekawe pierwszy model Bravo Brava był na tle konkurencji dużo bardziej tandetny, awaryjny, niedopracowany a sprzedawał się jak ciepłe bułki. Wyroki rynku czasami są zaskakujące.
      A ten model... cóż, ładny, ale dart trochę efektowniejszy. Wygląda jak sukces rynkowy - tyle, że znowu może się się okazać, że gó...any i psujący się golf lepiej się sprzeda.
    • Gość: Ada$ Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.ericpol.com 24.04.12, 15:02
      Autko ładne tylko dlaczego w XXI wieku do samochodu z silnikiem 1.4 turbo ktoś jeszcze ładuje pięciobiegową skrzynię. Czy nie powinno być 6 biegów w przypadku skrzyni manualnej?
    • Gość: Apok Re: Fiat Viaggio w całej okazałości IP: *.146.219.107.ip.abpl.pl 24.04.12, 17:30
      W Bravo jest 6 biegów, a silniki są te same. Pewnie błąd dziennikarski. Chociaż w służbowym I30 mam 5 biegów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka